Igraj kod William Hill 

Beauty and the Beast

Igraj Beauty and the Beast ovde: William Hill
Beauty and the Beast besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova
Uzmi ga odmah: Klikni na dugme!
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €

Sada imaš priliku da otkriješ kako da igraš Beauty and the Beast onlajn i vidiš kako je to kada igraš jedan od najboljih slotova – odnosno, samo pročitaj ovu recenziju. Jednostavno registruj nalog na William Hill tako što ćeš prvo pritisnuti gornji taster kako bi otvorio stranicu za pristupanje.

Igraj Beauty and the Beast kod William Hill

Jedan od najboljih onlajn kazina je William Hill koji, pored Beauty and the Beast igrice ima i mnoge druge različite slotove čije su teme raznovrsne i koji će te zabavljati satima. Tome dodaj i čuvenu William Hill bonus ponudu od koje možeš imati koristi. Igranje ovog onlajn slota na William Hill sajtu donosi određene prednosti, odnosno promocije: 100 besplatnih spinova . Takođe, dobićeš William Hill bonus dobrodošlice za novajlije od 100% koji bi mogao da dostigne i 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Nema ničeg zabavnijeg od besplatnih spinova, zar ne? Kada jednom počneš da vrtiš igricu i kad budeš video koliko je ovaj slot veseličast, shvatićeš da ti je igranje Beauty and the Beast slota jedna od najpametnijih odluka.

William Hill bonus bez depozita

Nadamo se da će se William Hill bonus bez depozita uskoro pojaviti. Da se ne lažemo, i 100 besplatnih spinova je sasvim dobra ponuda. Dok čekaš, iskoristi 100% bonus na depozit. Ako su ti potrebna pojašnjenja, pogledaj nastavak teksta.

William Hill bonus dobrodošlice

William Hill Bonus Dobrodošlice je osmišljen kako bi kockarnica pokazala zahvalnost novim igračima i omogućila im besplatno igranje Beauty and the Beast slota. Kada budeš prvi put uplaćivao depozit, imaj na umu da će ti kazino dati još 100% bonusa na taj iznos. Što će reći, tvoj nalog može da bude obogaćen za čak 300 €. Ali, potrebno je ostaviti minimalni depozit od 5 €. Ali imaj na umu i da dobijaš bonus na depozit, tako da što više uplatiš – više para ćeš dobiti.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Pokupi William Hill bonus klikom na dugme sa ove stranice.
 • Drugi korak: Nađi dugme za prijavljivanje i klikni ga da bi se registrovao. Ubaci korisničko ime, lozinku i imejl.
 • Treći korak: Uloži depozit i dobijaš William Hill bonus dobrodošlice od 100% do maksimalnih 300 €. Sada možeš da igraš Beauty and the Beast onlajn za pravi novac.


Igraj kod William Hill 

Beauty and the Beast slot – glavne karakteristike

Nadamo se da tražiš slot iz žanra Fantasy, jer jedan takav upravo stoji pred tobom i može postati tvoj miljenik. A ako i ne, ipak baci pogled na ovaj Yggdrasil Gaming naslov, jer se i u tebi možda krije zaljubljenik u igre posvećene kategoriji Fantasy. Hajde prvo da se pozabavimo osnovama u ovoj Beauty and the Beast recenziji, pre nego što se upustimo u detalje.

 • U ovom slotu ćeš naleteti na 5 kolona. To predstavlja uobičajeni kurs za Yggdrasil Gaming slotove koji nose 20 linija.
 • Da bi igrao Beauty and the Beast za pravi novac, treba da postaviš minimum 20 € kao ulog. Postoje igrači kojima je bolje da skinu slot i igraju na kompjuteru, ali ima ih kojima je zgodnije da igraju na William Hill sajtu.
 • A imaš i Beauty and the Beast za mobilni.
 • Predlažemo ti da ozbiljno shvatiš ovaj zabavni slot, i prioneš na izučavanje njegovih pravila.
 • Najbolja nagrada dolazi u obliku 50000 novčića 25000000 € u kešu.
 • Procenat povraćaja igračima u Beauty and the Beast slotu je 96.3% do 97.1%. Zvuči obećavajuće, zar ne? Vratićemo se na ovu temu o procentu povraćaja igračima.


Igraj kod William Hill 

Beauty and the Beast džekpot

Ovde nema džekpotova onlajn slotova. Kako bi ipak postojao nekakav balans, imaš simbol Beauty i Beast, a koji povećava ulog na pobedničkoj liniji 250 puta – dakle, efektivan je isto koliko bi i bilo koji Beauty and the Beast džekpot bio. Stoga, u slučaju da je tvoj ulog na najvećem iznosu koji je 10000 €, onda ćeš dobiti čak 25000000 €! Takođe, ove nagrade su sasvim dovoljne, pa ćeš moći da ignorišeš to što nema Džekpota, barem nakratko.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Ovaj članak je namenjen onima kojima je potrebno više informacija o tome kako da igraju Beauty and the Beast onlajn za pravi novac. Nagrade se isplaćuju kada dobiješ između 3 i 5 identičnih ikona na liniji, posmatrajući od leve ka desnoj strani. Kada počne igra, prilagodi svoje uloge preko dugmeta za regulisanje novčića. Sada klikni na Spin kako bi počeo da vrtiš tih 5 kolona. Mada, iako je ova igra sjajna, možda će ti biti malo zbunjujuća na prvi pogled. Zato, pažljivo pregledaj uputstva. Ovu igru je teže razumeti nego prosečan slot. U daljem tekstu je opisan slot i dati su odgovori na neka česta pitanja . Pravilnik je jasno napisan, pa će ti i on pomoći da se pridružiš ostalim igračima koji svakodnevno uživaju u ovoj igrici.

Korak 1: Šta je bolje – demo verzija ili igranje Beauty and the Beast sa pravim novcem?

Samo ti je ostalo da odabereš na koji način ćeš pristupiti igranju Beauty and the Beast onlajn slota – da li ćeš se baciti na profesionalnu verziju koja se igra sa pravim novcem i donosi prave nagrade, ili ćeš prvo malo da se izverziraš igrajući besplatnu verziju namenjenu neiskusnim igračima? Međutim, koliko god to konfuzno zvučalo, ne postoji besplatna verzija Beauty and the Beast slota. William Hill je ozbiljna kockarnica i koncentrisana je na lovce stvarnih dobitaka, pa ne želi da se mlati sa demo verzijama. Zato žele da omoguće velike nagrade, a sa 125000 € po liniji koje nosi verzija Beauty and the Beast za pravi novac, tačno to i mogu da ponude.

Korak 2: Podesi kredit

Sve vreme igranja Beauty and the Beast za pravi novac, visina tvog uloga je potpuno fleksibilna, te možeš da je prilagodiš kako i kada želiš, u zavisnosti od tvoje strategije igranja. Opredeli se za najnižu cifru od 20 €, ili podigni ulog i do 10000 €. I ne zaboravi da ova Yggdrasil Gaming igrica donosi manje ali fine i relativno česte dobitke. To znači da ti Beauty and the Beast omogućava da biraš manje uloge, ali da i dalje možeš računati da će ti ovih 5 kolona doneti solidne dobitke. Na raspolaganju za odabir uloga u ovom slotu iz sekcije Fantasyimaš novčiće. 1 je broj novčića koje moraš uložiti po liniji i taj iznos ne nepromenljiv. Ipak, možeš povećavati i smanjivati vrednost novčića koja može ići od 1 € do 500 €.

Korak 3: Pokreni kolone

Linije se mogu birati u većini slotova sa visokokvalitetnom grafikom, ali to nije slučaj i u Beauty and the Beast. Svih 20 linija isplate su uvek uključene. Mada, ovo je prilično pozitivna situacija – sa svim linijama u igri, šansa za dobitak će biti značajno povećana. Stoga, možeš jednostavno da produžiš dalje i klikneš na dugne Spin da pokreneš igru. Pokreni Turbo režim i gledaj koliko brzo mogu da se kreću kolone u Beauty and the Beast igrici, ili pak idi na Auto Play. Sada si spreman da počneš da igraš Beauty and the Beast!


Igraj kod William Hill 

Pravila igre

Kako si možda već video, Beauty and the Beast je pomalo težak slot. Niko ne voli da se gnjavi sa pravilima, ali kad je Beauty and the Beast u pitanju, moraćeš da ih pročitaš kako bi bio uspešan. Pogledaj uputstvo da bi znao sa čime imaš posla:

 • Da bi saznao koliko koji simbol isplaćuje, pogledaj tabelu isplata klikom na dugme sa menija
 • Ukoliko dobiješ 3 simbola iste vrste, osiguraćeš sebi nagradu. Naravno, samo ako su poređani po redu.
 • Moraš da igraš sa 20 linija u svakom trenutku
 • Zarada od linija isplate će biti pomnožena sa linijskim ulogom
 • Svi dobici kreću od krajnje leve kolone i isplaćuju se u pravcu ka desno, osim kada je u pitanju scatter koji nema pravac
 • Ako imaš više dobitaka na više linija, one će biti sabrane
 • U slučaju višestrukih pobeda na jednoj liniji, isplaćuje se samo najviša
 • Sve što osvojiš preko scatter-a se pripaja dobicima od linija
 • U slučaju kad se softver ili hardver slota pokvari, tada će se svaka nagrada i isplata momentalno poništiti, dok će ulozi na koje je uticao taj kvar biti predmet kompenzacije
 • Napomena: Uslovi korišćenja William Hill kockarnice će ti pružiti informacije o tome šta će se desiti ako nisi završio sa igranjem, a hoćeš da izađeš iz slota. Pored toga, saznaćeš koliko dugo će proći pre nego što se slot koji ne igraš sam ugasi.

Linije i kolone

Kada su pravili ovaj slot, Yggdrasil Gaming dizajneri su se odlučili za moderan izgled sa 5 kolona. Njegove kolone savršeno prikazuju temu iz kategorije Fantasy. Dobro poznati smer downward je način na koji se kreću kolone u Beauty and the Beast. Zahvaljući tome, možeš da se opustiš dok ih vrtiš u ovom brilijantnom slotu i obratiš pažnju samo na osvajanje velikih nagrada. Pažljivo prostudiraj svaki od Beauty and the Beast simbola, jer oni mogu da ti postanu najbolji prijatelji i časte te višestrukim nagradama. Naći ćeš 13 simbola na ovim kolonama, a oni se pojavljuju nasumično, bez redosleda. U njih se ubraja i wild, ali i scatter symbol. Ne moramo da te podsećamo i na specijalni simbol: Butler, Chef i Maid.


Igraj kod William Hill 


Dobitne linije su linije koje se prostiru preko 5 kolona, određujući koje kombinacije donose nagrade u ovoj Yggdrasil Gaming slot mašini. Njih ima 20 i one ti mogu pomoći da osvojiš taj maksimalni dobitak od 25000000 €. Angažovanje svih linija u Beauty and the Beast je najbolja opcija. Srećom, u ovom naslovu, Yggdrasil Gaming ne dozvoljava menjanje broja linija – svih 20 su uvek aktivne. Dalje, Yggdrasil Gaming se opredelio za smer linija u pravcu sa leva na desno. Sa nagradama koje su omanje ali redovne, i svim linijama uključenim, tvoj William Hill nalog bi uskoro mogao da puca od novca.

Najisplativiji simbol

Kad kreneš da vrtiš kolone, pažljivo prati džekpot simbol dodeljen ovoj igrici: Beauty i Beast. Tvoj ulog po liniji će biti pomnožen 250 puta, ako ti izađe 5 njih, pa će ti tako ovaj Yggdrasil Gaming slot biti baš zanimljiv. Da bi osvojio 125000 €, moraćeš i nešto da uložiš – aktiviraj svih 20 isplatnih linija, i uloži 500 € na svaku pojedinačnu liniju.

Simboli i znakovi

Yggdrasil Gaming je ovom slotu dao total od 13 simbola. Već smo pokrili onaj koji najviše plaća – Beauty i Beast, pa evo spiska ostalih, od onih koji najviše plaćaju do onih koji najmanje plaćaju:

 • Red Crystal simbol pruža 80x linijskog uloga
 • Finu kintu možeš da dobiješ i sa Green Crystal simbolom čija nagrada iznosi 75x uloga po liniji
 • Pink Crystal simbol isplaćuje 70x linijskog uloga, što te sigurno neće razočarati, iako nije preterano uzbudljivo
 • I skoro na kraju, imamo Blue Crystal simbol koji poklanja 60x linijskog uloga
 • A poslednju nagradu, koja i nije baš za bacanje, daju figurice Yellow i Purple Crystal, a ta nagrada je 50x linijskog uloga.

Bonus simboli

 • Wild slika
 • Free Spin scatter motiv

Simbol pod nazivom Wild

Pronalaženje Beauty and the Beast wild ikonice je jednostavno . Simbol je nazvan veoma maštovito: Wild. Beauty and the Beast nije samo slot igrica s temom: Fantasy, već ovaj video slot ima wild džokera koji izvršava zamenu bilo kog od 13 simbola. Uz pomoć znaka Wild, nećeš moći a da ne izađeš kao pobednik iz Beauty and the Beast slota!


Džoker sa ulogom scatter-a: Free Spin

Sledeći na spisku kompleksnijih simbola u Beauty and the Beast slotu je scatter. Naziv koji mu je dodeljn je: Free Spin. Zanimljivo je kako Beauty and the Beast scatter nikako nije ograničen sa 20 linija. Platiće gde god da se zadesi. Sa ovim izuzetnim Free Spin scatter-om moći ćeš da pristupiš besplatnim spinovima. Sa svim ovim atributima koje nema nijedna druga ikonica, ovo je znak koji svi čekaju. Neverovatni Free Spin scatter takođe daje signal za početak mini igre besplatnih spinova. Svako ko naleti na njega, tačno zna zašto mu ostali simboli nisu ni prineti.


Posebne igrice

Pošto smo pokrili detalje regularne igre ovog veselog slota, idemo dalje.

Runde besplatnih spinova

Besplatni spinovi su još jedna bonus igra Beauty and the Beast slota koja ti omogućava da igraš Beauty and the Beast bez ulaganja, dok uzimaš pravi keš. Upravo znak Free Spin pokreće bonus sa besplatnim spinovima, ali i donosi ti i scatter-a. Kolone će nastaviti da se okreću 10 puta .

Da li je ovaj Yggdrasil Gaming naslov video slot?

Zanimljiva grafika koju je Yggdrasil Gaming ovde inkorporirao svrstava ovaj naslov u kategoriju video slotova. Oni su drugačiji od klasičnih slotova, koje zaista imaju veliki broj fanova. Međutim, razlika je čisto vizuelna. O, da! Kako je ovo video slot igra, ovaj upečatljivi slot ima sjajne grafičke elemente i zvukove koji su usklađeni sa tagom: Fantasy.

Zvukovi u Beauty and the Beast slotu

Da li ti zvukovi starinskih kockarnica vraćaju draga sećanja? Ako je tako, oduševićeš se Beauty and the Beast zvukovima, jer su baš takvi – stari, dobri zvukovi video igara. Ukoliko više voliš da vrtiš ovih 5 kolona bez pozadinskih šumova, ovaj William Hill naslov sadrži dugme kojim se zvuk skroz gasi.

Preuzimanje William Hill programa

Treba da znaš da Beauty and the Beast možeš da igraš na William Hill sajtu, ali i da ga instaliraš. Samo ti treba nalog na onlajn kazinu, i moći ćeš da skineš William Hill softver sa Yggdrasil Gaming igricama . Kada to obaviš, moći ćeš da igraš Beauty and the Beast u nedogled. Ne gubi vreme, prijavi nalog na William Hill – a dole imaš dugme koje treba da klikneš , onda skokni do strane za skidanje William Hill programa . Sada možeš da se fokusiraš i osvojiš 125000 € po liniji isplate.


Ko je Yggdrasil Gaming?

Sedište: Tagliaferro Business Centre, Level 2 High Street c/w Gaiety Lane Sliema, SLM 1551
Vebsajt: http://yggdrasilgaming.com/
Delatnosti: Onlajn i mobilne igre na sreću, Kazino igre, Loto i greb-greb igre
Osnivač: Fredrik Elmqvist
Osnovan: 201
Igraj kod William Hill 


Česta pitanja i odgovori

Da li želiš da saznaš više o William Hill promocijama ili strategijama igranja Beauty and the Beast? Nastavi da čitaš!

Koliko je bitan RTP procenat u nekom slotu?

Na engleskom se naziva RTP, to jest Return to Player, i to je procenat koji se dobija iz statistike o Beauty and the Beast isplatama tokom vremena. Kada su u pitanju slot igrice sa 20 dobitnih linija procenat je negde oko 93% do 96%.

Koliki je Beauty and the Beast RTP?

Ovde imaš5 kolona koje su baš vesele, a biće ti još veselije sa Beauty and the Beast procentom povraćaja od 97.1%.

Uputstva za podizanje novca

Kada budeš odlučio da podigneš dobitke iz ovog Yggdrasil Gaming slota, to ćeš moći jednostavno da uradiš. Svaka pobeda koju ubodeš leže pravo na tvoj William Hill nalog. Potom izaberi metod podizanja , i to je sve. Ali ako ti zatreba neki savet ili pomoć, William Hill pozivni centar može da ti pruži više informacija.

Da li se moja kreditna kartica prihvata za podizanje?

Visa i MasterCard plastike su najpopulaniji izbor .

Mogu li da prebacim novac na moj Paypal račun?

Trenutno ne postoji William Hill Paypal opcija. Nema problema, upotrebi Neteller ili Skrill. Imaj na umu da postoji i opcija prebacivanja dobitaka pravo na tvoj račun u banci.

Ima li mogućnosti da igram Beauty and the Beast besplatno?

Ne volimo što imamo loše vesti, ali Beauty and the Beast besplatna igra nije u ponudi.

Beauty and the Beast aplikacija

Apsolutno – uživaj u prednostima Beauty and the Beast isplata, koje nailaze svako malo, preko Beauty and the Beast aplikacije. Mala napomena: Na tržištu se nalazi isključivo jedna William Hill aplikacija, i ona košta tačno 0 €. Ne dozvoli da te neki sajt prevari time što će ti tražiti pare za nju.

Beauty and the Beast – za i protiv:

Beauty and the Beast Za: Protiv:
Bonus igre:
Utisak:
Besplatni spinovi:
Optimizovano za mobilni:
Džokeri:
Grafika:
Isplate:
Igraj kod William Hill