Igraj kod William Hill 

Cherry Blossoms

Igraj ovde: William Hill
Cherry Blossoms besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Otključaj bonus: Upotrebi naš link!

Sve što ti je potrebno za najbolju avanturu sa Cherry Blossoms onlajn slotom su informacije koje su date na ovoj stranici. Počni tako što ćeš otvoriti novi William Hill nalog. Prosto pritisni označeno dugme i ono će te odvesti direktno na stranicu za prijavljivanje.

Igraj Cherry Blossoms kod William Hill

William Hill ima izobilje onlajn slotova, uključujući NYX igrice. Svaka tematika koja ti padne na pamet je verovatno dostupna – Asian je samo jedna od njih. Ono što igru čini još više zanimljivom je William Hill bonus. Igranje ovog onlajn slota na William Hill sajtu donosi određene prednosti, odnosno promocije: 100 besplatnih spinova , dalje tu je William Hill bonus dobrodošlice za nove igrače od 100% od uplate što može dostići 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Izgleda da ništa ne donosi toliko zadovoljstva koliko besplatni spinovi. Ovo je savršen način da igraš Cherry Blossoms ili bilo koju drugu slot igricu koja je opuštena.

William Hill bonus bez depozita

Ali, što bi rekli stari dobri Latini: panta rei – sve teče, sve se menja, pa tako i William Hill bonus bez depozita može da se pojavi. Ali ne očajavaj, jer je 100 besplatnih spinova zapravo odlična ponuda. Međutim, uvek možeš da uzmeš 100% bonus dobrodošlice. Za više detalja pogledaj tekst u nastavku!

William Hill bonus dobrodošlice

Ako hoćeš da igraš Cherry Blossoms besplatno, onda ćeš se oduševiti William Hill Bonusom Dobrodošlice. Trenutno nude bonus od 100% od tvog prvog depozita, što može biti do 300 €. A sjajna vest je to što je užasno lako dobiti ovu promociju. Obrati pažnju na dugme ispod ovog teksta – kad ga klikneš, doći ćeš do bonusa. Ostavljanje depozita je obavezno, a najmanja suma je 5 €. Kazino je odlučio da ti uplati bonus na depozit, i stoga bi bilo pametnije da uložiš malo više.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: William Hill bonus će biti tvoj čim klikneš linkovano dugme iz ovog teksta.
 • Drugi korak: Sada treba da se registruješ – ukucaj informacije koje su potrebne za prijavljivanje.
 • Treći korak: Treći korak je da se uloži depozit. Tada će tvojih William Hill bonus za nove igrače od 100% do maksimalnih 300 € biti aktivirani. Više te ništa ne sprečava da igraš Cherry Blossoms za pravi novac kod William Hill!


Igraj kod William Hill 

Pregled

Nadamo se da tražiš slot iz žanra Asian, jer jedan takav upravo stoji pred tobom i može postati tvoj miljenik. A ako i ne, ipak baci pogled na ovaj NYX naslov, jer se i u tebi možda krije zaljubljenik u igre posvećene kategoriji Asian. Hajde prvo da se pozabavimo osnovama u ovoj Cherry Blossoms recenziji, pre nego što se upustimo u detalje.

 • U ovoj igri imaš 5 kolona, što je prilično standardno, kao i 20 linija isplate.
 • Bez obzira na to da li si odlučio da preuzmeš William Hill softver ili da igraš Cherry Blossoms za prvi novac na njihovom sajtu, obavezni minimalni ulog je 1 €.
 • NYX nije omogućio igranje preko verzije Cherry Blossoms za mobilni.
 • Najtoplije ti preporučujemo da brižljivo proučiš pravila igre, jer se NYX stvarno potrudio da je osmisli do detalja.
 • Cherry Blossoms će ti dati fantastične nagrade, te tako možeš da dobiješ 12500000 € u kešu.
 • Pitaš se koji je procenat povraćaja igračima za Cherry Blossoms slot? On je 95.37%. Ne čini se značajnim? Bez brige, taj procenat nije uvek odlučujući u onlajn slotovima. Pokušaćemo da ovo podrobnije objasnimo u sledećim redovima.


Igraj kod William Hill 

Cherry Blossoms džekpot

U ovoj NYX igrici nisu uključeni nikakvi džekpotovi za onlajn slotove. Međutim, kao vid kompenzacije, postavljen je simbol Temple umesto Cherry Blossoms džekpota, a on ti zaista može uvećati dobitak množenjem linijskog uloga sa 2500. Da postavimo to ovako: uloži najveću sumu od 10000 € na svaki spin, i slot će ti iskeširati 12500000 €. Ovo bi sasvim sigurno mogla biti odlična zamena za bilo koji džekpot.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Ako imaš bilo kakvo piranje u vezi sa igranjem Cherry Blossoms onlajn za pravi novac, pripremili smo ti kratki pregled slota. Cherry Blossoms ima 20 linija isplate koje plaćaju u pravcu sa leva na desno za najmanje 2 simbola iste vrste. Pre nego što kreneš sa vrtenjem, obrati pažnju na postavku visine uloga. Sada klikni na Spin kako bi počeo da vrtiš tih 5 kolona. A pre nego što klikneš na Spin, pogledaj uputstva kako da igraš ovu igru. Sledeći njih, uspećeš da ovladaš izvesnim detaljima koje poznaju samo najiskusniji među igračima. Polako prati ove instrukcije koje objašnjavaju igru korak po korak a pregledaj i instrukcije iz igrice, prilično su dobro napisane.

Korak 1: Da li da igram Cherry Blossoms za pravi novac ili besplatno?

Da li hoćeš da igraš Cherry Blossoms onlajn za pravi keš, ili samo hoćeš da isprobaš zabavni režim za početnike koji ne zahteva novac? Većina kazina sa NYX slotovima nudi obe opcije, međutim William Hill je odlučio da ne komplikuje stvari previše i izbacio je demo opciju. Realno, svaki igrač ima samo jedno na umu: nagradu od 1250000 € po liniji, zato nemoj da se nećkaš, nego igraj Cherry Blossoms za pravi novac.

Korak 2: Odluči sa kolikim kreditom igraš

Od trenutka kada pokreneš kolone ovog slota, kojih ima 5, možeš da prilagodiš svoj ulog svojim potrebama, bilo da se radi o tvojim ambicijama u igranju Cherry Blossoms za pravi novac ili visini tvojih sredstava na William Hill nalogu. Ako želiš, možeš izabrati minimalnu sumu – 1 €, ili pak rizikovati do 10000 € po spinu. Ne zaboravimo da su dobici u ovom opuštenom slotu možda mali, ali dolaze ćesto, tako da možeš računati na pristojnu zaradu čak i kada se opredeliš za male uloge. Kako bi mogao na brzinu da podesiš svoj ulog, upotrebi Bet Max taster. Da li su ulozi preveliki, ili možda premali? Podesi ih baš kako želiš koristeći taster za visinu uloga.

Korak 3: Opredeliti se za broj aktivnih linija

Kucnuo je čas da se pozabaviš linijama isplate tako što ćeš odrediti koje će biti u igri. Svoje uloge možeš da staviš na samo jednu liniju. Taj mali broj linija svešće ti ulog na 1 €, te će to nepovoljno uticati na krajni dobitak. Najbolja opcija je da ostaviš sve linije isplate aktivne tokom igre. Verovatno ćeš primetiti da ti se ulog povećao i iznosiće od 20 € do 10000 €. Moraš razumeti da je nerealno očekivati da ćeš odabrati i aktivirati samo dobitne linije. Sada kada smo to raščistili, možeš da počneš da pritiskaš dugme Spin. U slučaju da ne želiš mnogo da se cimaš, isprobaj Auto Play opciju. I sad, samo ti je ostalo da se baciš na Cherry Blossoms!


Igraj kod William Hill 

Pravila igre

Već smo rekli da je Cherry Blossoms izrazito složen slot. Stoga, moraćeš da proučiš uputstvo pre nego što se usudiš da zavrtiš Cherry Blossoms. Veruj nam, dobro će ti doći, zato obrati pažnju:

 • Ikona za tabelu isplata, koju ćeš naći na ekranu, pružiće ti detalje o isplatama
 • 2 simbola koji imaju iste slike doneće ti nagradu, ali samo ako su na aktivnoj liniji
 • Izaberi najviše 20 linija
 • Sasvim je logično da ćeš novac dobiti jedino od kombinacija koje su se našle na aktiviranim linijama – ali postoji i dobitak od scatter-a, koji se isplaćuje gde god da padne
 • Opklada koju si stavio po liniji se množi sa vrednošću dobitka po liniji
 • Plaćanje počinje od kolone levo, ide preko srednjih kolona i završava se na desnoj koloni, ali scatter ne prati to pravilo, i plaća svuda
 • U slučaju da dobiješ više nagrada sa nekoliko linija, biće ti isplaćen ukupan iznos
 • Pobeda sa najvećim iznosom se kupi kada ih ima nekoliko na jednoj jedinoj liniji isplate
 • Isplate od scatter-a i isplate od linija se sabiraju
 • Pobede sa scatter-a uvećavaju novac sa kojim se kladiš tako što ga pomnože
 • Bez izuzetka, pobede preko wild-a će ti doneti i množitelj od 2x
 • Ukoliko se pojavi greška na softveru ili hardveru igrice, sve isplate i pobede će biti proglašene nevažećim. Takođe, ulozi će biti refundirani
 • Napomena: Prouči William Hill uslove korišćenja, jer će ti oni pojasniti kakva je procedura sa slotovima čija igra nije stigla do kraja, i koliko vremena će proći pre nego što se neaktivni slot sam ugasi.

Kolone i linije

Što se tiče broja kolona, NYX tim je odlučio da ih bude 5 u ovom naprednom slotu. One se super uklapaju sa zanimljivom temom iz kategorije Asian. Dobri stari smer kolona downward je smer u kome se ovih 5 kolona kreću u Cherry Blossoms. Na taj način, kada igraš ovaj opušteni slot, možeš samo da se fokusiraš na nagrade. Bilo bi dobro da proučiš sve Cherry Blossoms simbole, jer ti oni donose česte dobitke. Što se tiče broja simbola, koji se nasumično pojavljuju, njih je 8, uključujući i wild i scatter simbol.


Igraj kod William Hill 


Evo jednog saveta: za najbolje rezultate, neka sve Cherry Blossoms linije ostanu aktivne. Iako svi to znaju, NYX nam ipak daje opciju da neke linije deaktivramo i da nam novac od nagrada stiže i od samo jedne linije jednostavnim klikom na taster yes. Ali, upozoravamo te – ovo nije dobar način da dobiješ glavnu nagradu. Smer 20 linija je bitan – one plaćaju od levo na desno i donose ti česte isplate. A sa 20 linija, može se desiti i da se obogatiš.

Simbol sa najvećom nagradom

Ne možeš da prestaneš da razmišljaš o osvajanju gomile keša? Onda snimi simbol koji je ovde džekpot – Temple. Kada ih vidiš 5 na ekranu, tvoja nagrada će iznositi 2500x linijskog uloga. Moli se svim svecima da ubodeš 5 simbola na nekoj od aktiviranih linija i 1250000 € će biti tvoje ako si dovoljno hrabar da uložiš 500 € na svaku od 20 linija u slotu.

Ostali simboli

Ovaj NYX naslov je opremljen sa 8 znakova. Temple je već obrađen, ali ova opuštena igrica ima i druge znakove:

 • Drugi najbolji – Bell – pomnožiće ti linijski ulog sa 500
 • Red Lantern i Fan predstavljaju simbole sa množiteljem koji umnožava linijski ulog 300 puta
 • Ace i King simboli dodeljuju 200x linijskog uloga
 • I skoro na kraju, imamo Queen i Jack simbole, a njihova najveća nagrada je 150x linijskog uloga
 • 10 i 9 ikone donose najmanje unosan množitelj od 125x po ulogu po liniji.

Posebni simboli

 • Geisha wild slika
 • Cherry Blossom scatter figurica

Simbol pod nazivom Wild

Pregledaj simbole u Cherry Blossoms slotu i brzo ćeš uočiti njegov wild – simbolu je dato ime Geisha. Svaki od 8 simbola u Cherry Blossoms može da se zameni wild-om, bez obzira na to o kojoj od 20 dobitnih linija se radi. Ako vidiš Geisha negde među simbolima na pobedničkoj liniji, znaj da će ti se novac uvećati 2 puta. Samo wild ima moć da ti plati 12500x. S tim što svih 5 kolona mora da ga prikaže na aktivnoj liniji.


Scatter

U Cherry Blossoms slotu ćeš pronaći još jedan kul simbol pod nazivom scatter. Ima isto ime kao i sam slot. Najvažnija stvar kod ovog scatter-a imenjaka slota je to što nije limitiran sa 20 linija. Ako se pojavi, platiće. U slučaju da ti se posreći, očekuj množitelj od 200x multiplier, pod uslovom da ti je izašlo njih 5. Neverovatni Scatter simbol takođe daje signal za početak mini igre besplatnih spinova. To je još jedan razlog što je NYX nazvao baš ovaj simbol po igrici, a ne neki drugi. Snaga Scatter simbola leži u tome što će ti pokrenuti besplatne spinove. Lako je videti zašto je NYX doneo odluku da mu da isto ime kao i samom slotu.


Dodatne igre

Hajde da naučimo kako da izvučemo maksimum iz ovog udobnog slota.

Runde besplatnih spinova

Još jedan bonus Cherry Blossoms slota su besplatni spinovi koji ti pruža priliku da igraš Cherry Blossoms besplatno, a uzmeš pravi novac. Početak runde je označen pojavljivanjem simbola Cherry Blossom, što je ujedno i znak scatter-a. Besplatni spinovi mogu da se pokreću 25 puta .

Opcija dupliranja

U Gamble rizik bonusu Cherry Blossoms slota, koji će ti biti ponuđen nakon svake pobede na linijama, dobićeš šansu sa dupliraš novac. Ukoliko se odlučiš da isprobaš ovu opciju, odaberi Red ili Black. Ako pogodiš – dupliraćeš novac! Promašiš li, moraćeš da vratiš samo onaj keš koji si dobio u prethodnom vrtenju. U slučaju da si imao pobedničku rundu, Cherry Blossoms će ti predložiti Gamble duplo ili ništa igru. Ti možeš da je ignorišeš, ili da pokušaš da budeš pravi kockar, ti odlučuješ.

Da li je ovaj NYX naslov video slot?

Definitivno! Kao video slot, ovaj nekomplikovan naslov ima prilično naprednu grafiku i muziku, a sve u skladu sa temom: Asian.

Pozadinska muzika

Igrači koji su upoznati sa Cherry Blossoms slotom i njegovom temom Asian znaju da je muzika baš odgovarajuća. Ovde je NYX brižljivo odabrao tonove koji će William Hill igrače prijatno vezati za ovih 5 kolona. Takođe, tu je i maksimalni množitelj linijskog uloga od 2500x koji se odlično uklapa u celu priču. Lepo je to što ovaj moderni slot ima Mute dugme.

Bezbedni William Hill program

Na William Hill sajtu možeš da igraš Cherry Blossoms onlajn, ili možeš da se odlučiš za preuzimanje Cherry Blossoms slota. Samo ti treba nalog na onlajn kazinu, i moći ćeš da skineš William Hill softver sa NYX igricama . I to ti je to, speman si za akciju! Zato, prijavi nalog na William Hill – samo treba da klikneš na dugme niže , i istraži William Hill stranu koja sadrži program za download . Onda si spreman za maksimalnu Cherry Blossoms nagradu – do 12500000 €.


Ko je NYX?

Internet adresa: http://www.nyxgaminggroup.com/
Poštanska adresa: 400 S Rampart Blvd #220, 89145
Datum osnivanja: 1999
Osnivač: Matthew Davey
Aktivnosti: Administracijski Sistemi za višestruke platforme, iGaming za računare i mobilne uređaje, iGaming proizvodi i sofverska rešenja
Igraj kod William Hill 


Pitanja koja se često postavljaju

Da li želiš da saznaš više o William Hill promocijama ili strategijama igranja Cherry Blossoms? Nastavi da čitaš!

Koliko je bitan RTP procenat u nekom slotu?

To je procenat koji se dobije preko algoritma koji računa broj isplata u Cherry Blossoms u određenom vremenskom periodu, a na engleskom se naziva RTP (Return to Player). Recimo, kad imamo slot sa 20 isplatnih linija, njegov prosečni procenat isplate će se kretati između 93% i 96%.

Koliki je Cherry Blossoms RTP?

Ova opuštena igrica nije najbolja za igrače koji jure velike pare jer Cherry Blossoms procenat povraćaja iznosi 95.37%.

Želim da podignem novac. Šta dalje?

Dolaženje do keša iz ovog NYX naslova je stvarno nekomplikovano. Pošto osvojiš neku nagradu, taj novac će se pojaviti na tvom William Hill nalogu. Potom izaberi metod podizanja , i to je to. Kada ti zatrebaju dodatni detalji, ne oklevaj da pitaš William Hill servis za korisnike da ti pomogne.

Da li je omogućeno podizanje kreditnom karticom?

William Hill prima Visa kao i MasterCard .

Paypal je podržan?

Nažalost: ne, William Hill Paypal prebacivanje na račun nije dostupno. Šta kažeš da probaš Neteller ili Skrill umesto toga? Za one koji ne vole savremene onlajn metode plaćanja tu je transfer preko bankarskog računa.

Zanima me Cherry Blossoms besplatna verzija, da li postoji?

Skroz nam je trulo što nema Cherry Blossoms besplatne igre, ali William Hill je tako odlučio.

Cherry Blossoms aplikacija

Zasigurno! I svi fenomenalni propratni detalji će biti tu, zajedno sa Cherry Blossoms nagradama koje pojedinačno nisu impozantne, ali su zato višestruke. Videćeš, Cherry Blossoms aplikacija je odlična. Treba da napomenemo da je William Hill aplikacija dostupna bez novčane naknade. To je razlog što ti ne treba torent, niti treba da platiš bilo šta bilo kome.

Konačna presuda:

Cherry Blossoms Za: Protiv:
Bonus igre:
Utisak:
Besplatni spinovi:
Optimizovano za mobilni:
Džokeri:
Grafika:
Isplate:
Igraj kod William Hill