Igraj kod William Hill 

Dragon’s Luck

Onlajn slotove igraj ovde: William Hill
Odmah uzmi bonus: Prati naš link!
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Dragon’s Luck besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Otkrij sve što treba da znaš kako bi, igrajući Dragon’s Luck onlajn, iskusio najveću i najbolju avanturu koju nude onlajn slotovi. Svi detalji se nalaze upravo ovde, samo nastavi da čitaš. Prvo i prvo, biće ti potrebno da se registruješ kod William Hill, za šta ti je potrebno svega nekoliko minuta. To možeš da uradiš klikom na gornje dugme.

Igraj Dragon’s Luck kod William Hill

Dragon’s Luck je samo jedna od mnogobrojnih onlajn slot igrica koje možeš da igraš na sajtu William Hill. Ako želiš da igraš nešto što se bavi tematikom vanzemaljaca, heroja sa posebnim moćima ili mitologije – najverovatnije ćeš to naći ovde. Ono što igru čini još više zanimljivom je William Hill bonus. Da li je to neko pomenuo William Hill bonus ponude? Reci nam kako ti se ovo sviđa: 100 besplatnih spinova , plus još jednu promociju – William Hill bonus dobrodošlice koji iznosi 100% od uplate, što može iznositi 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Činjenica je da su besplatni spinovi najomiljeniji deo svakog onlajn slota. Tačno? Njih možeš da očekuješ kad kreneš da igraš Dragon’s Luck slot, koji inače isplaćuje ne baš često, ali prilično darežljivo.

William Hill bonus bez depozita

Nadamo se da će se William Hill bonus bez depozita uskoro pojaviti. Ipak imaš 100 besplatnih spinova na raspolaganju za igranje. Umesto toga, uz registraciju naloga dobijaš 100% bonus koji William Hill daje na prvi depozit. Pitaš se kako on funkcioniše? Sve je objašeno u nastavku.

William Hill bonus dobrodošlice

William Hill Bonus Dobrodošlice je jedan od načina da se onlajn kazino zahvali igračima, a da igrači igraju Dragon’s Luck besplatno. Trenutno nude bonus od 100% od tvog prvog depozita, što može biti do 300 €. A sjajna vest je to što je užasno lako dobiti ovu promociju. Obrati pažnju na dugme ispod ovog teksta – kad ga klikneš, doći ćeš do bonusa. Tvoj prvi depozit ne može biti manji od 5 €. Ali imaj na umu i da dobijaš bonus na depozit, tako da što više uplatiš – više para ćeš dobiti.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Uzmi William Hill bonus uz pomoć linka koji smo mi postavili na ovoj strani.
 • Drugi korak: Idi na stranicu za otvaranje naloga. Ostavi standardne podatke.
 • Treći korak: Ulaganjem depozita možeš računati na William Hill bonsu dobrodošlice od 100% do maksimalne sume od 300 €. Sad je trenutak da počneš da uzimaš keš! Samo jedan klik na dugme dole i odmah možeš da igraš Dragon’s Luck za pravi novac.


Igraj kod William Hill 

Pregled

Spremaš li se da te ovaj slot sa temom iz oblasti: Asian obori s nogu? Ono što sledi je opis njegovih glavnih odlika. Otkrij zašto ovo nije konvencionalni slot iz kategorije Asiani nastavi da čitaš ovu Dragon’s Luck recenziju ako želiš da nađeš odgovore na sva druga najčešća pitanja.

 • Što se tiče broja kolona, naći ćeš 5 kolona, što je relativno normalno pored 10 linija.
 • Ako si početnik, drži se minimalnog uloga, i igraj Dragon’s Luck za pravi novac sa 20 € po ulogu. Imaš odličan izbor između igranja slota na William Hill internet stranici i instaliranja igrice na računar.
 • Koristeći verziju Dragon’s Luck za mobilni, moći ćeš da vrtiš ovaj slot gde god da se nalaziš.
 • Predlažemo ti da ozbiljno shvatiš ovaj otkačeni slot, i prioneš na izučavanje njegovih pravila.
 • Može se desiti da ti novčanik puca od para, jer postoji šansa da osvojiš 69000000 € u kešu.
 • Što se tiče Dragon’s Luck slota i njegovog procenta povraćaja igračima, očekuj cifru od 96.29%. Dragon’s Luck slot stvarno ima procenat povraćaja igračima koji je impozantan. Kako bi istražio šta ga čini toliko bitnim za internet slotove, samo baci pogled na donje paragrafe.


Igraj kod William Hill 

Dragon’s Luck džekpot

Situacija je takva da Red Tiger Gaming nije ubacio nijedan džekpot za ovaj onlajn slot. Ali umesto Dragon’s Luck džekpota, imaš simbol 138 koji daje naveću nagradu, što ti u ovoj William Hill igrici množi linijski ulog sa 1380. Znači, ako si se kladio sa najvećim iznosom od 50000 €, to će dovesti tvoj dobitak do 6900000 € po svakoj liniji na koju si stavio ulog. Ovo bi trebalo da bude dovoljno da ti pomogne da zaboraviš na nedostajući Džekpot, makar na neko vreme.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Ako nemaš iskustva sa onlajn slotovima, evo kratkog uputstva za igranje Dragon’s Luck onlajn za pravi novac. Dragon’s Luck je dinamični slot sa 10 linija isplate koji nagrađuje kad dobiješ najmanje 3 identična simbola na jednoj liniji isplate. Oni moraju da budu poređani u oba pravca. Prvo odredi koliko ćeš uložiti. Za to ti služi komanda za izbor uloga. Što veći iznos uloga, to će ti biti veća nagrada! Pritisni dugme Spin da bi pokrenuo igru. Mada, iako je ova igra sjajna, možda će ti biti malo zbunjujuća na prvi pogled. Zato, pažljivo pregledaj uputstva. Sledeći njih, uspećeš da ovladaš izvesnim detaljima koje poznaju samo najiskusniji među igračima. Nadamo se da će ti ove smernice biti od koristi a pregledaj i instrukcije iz igrice, prilično su dobro napisane.

Korak 1: Šta je bolje – demo verzija ili igranje Dragon’s Luck sa pravim novcem?

Odluka koju moraš da doneseš je način na koji ćeš da igraš Dragon’s Luck onlajn. Da li si tu samo radi zabave, ili si ozbiljan igrač koji puca na velike dobitke? Izbor je obično težak, pošto svaki tip igre ima svoje prednosti. Ali, u William Hill kockarnici, odluka je jasna, jer postoji samo verzija Dragon’s Luck sa pravim novcem. Ako hoćeš da uzmeš najveći dobitak od 6900000 € po liniji moraš da igraš slot zaistinski! Ali, zbog toga si i došao ovamo, zar ne?

Korak 2: Izaberi iznos kredita

Koliki ćeš ulog izabrati za igranje Dragon’s Luck za pravi novac je isključivo na tebi. Podesi ga u skladu sa novcem kojim raspolažeš na svom William Hill nalogu. Sume koje možeš izabrati kreću se od minimalnih 20 € do maksimalnih 50000 € po spinu. Nema lakih i brzih isplata u ovom slotu sa 5 kolona. Međutim, kada do njih dođe, dobici su fantastični! Da li su ulozi preveliki, ili možda premali? Podesi ih baš kako želiš koristeći taster za visinu uloga.

Korak 3: Pokreni igru

Linije se mogu birati u većini slotova sa visokokvalitetnom grafikom, ali to nije slučaj i u Dragon’s Luck. Imaš samo jednu opciju, a to je da igraš na svih 10. Verovatno je to najbolja opcija – kad imaš sve linije uključene, to će ti dati znatno više prilika da osvojiš pare. Samo se direktno uputi ka Spin dugmetu. U slučaju da ne želiš mnogo da se cimaš, isprobaj Auto Play opciju. Punom parom napred i ne odustaj dok ne osvojiš velike pare!


Igraj kod William Hill 

Pravila igre

Do sada si sigurno shvatio da Dragon’s Luck nije običan slot. Čitanje pravila je neki put dosadno, ali u ovom slučaju veoma bitno, jer će ti povećati šanse da se popneš da pobednički presto Dragon’s Luck slota. Izdvoj nešto vremena i pregledaj meni sa pravilima:

 • Da bi saznao koliko koji simbol isplaćuje, pogledaj tabelu isplata klikom na dugme sa menija
 • 3 ili više jednakih ikona donose dobitak
 • Moraš uložiti na svaku liniju od maksimalnih 10
 • Da bi izračunao koliko ćeš zaraditi, pomnoži linijski dobitak sa vrednošću uloga koji si odredio po liniji
 • Tvoje nagrade će biti isplaćene u skladu sa pravcem isplate, a ovde je to s desna na levo, kao i s leva na desno
 • U situaciji kad ti višestruke linije daju višestruke nagrade, sav taj novac će biti kombinovan zajedno
 • Pobeda sa najvećim iznosom se kupi kada ih ima nekoliko na jednoj jedinoj liniji isplate
 • Kad se dogodi kvar na softveru ili hardveru igre, sve osvojene nagrade i isplate će biti poništene, a ulozi vraćeni
 • Napomena: U William Hill uslovima korišćenja je naveden postupak koji se koristi za slotove u kojima igra nije gotova i vreme koje je potrebno da prođe pre nego što se slot koji je u mirovanju automatski završi.

Linije i kolone

Kada su pravili ovaj slot, Red Tiger Gaming dizajneri su se odlučili za moderan izgled sa 5 kolona. Njegove kolone savršeno prikazuju temu iz kategorije Asian. Standardni smer kretanja kolona, downward, je primenjen u Dragon’s Luck. Stoga, možeš samo da se koncentrišeš na osvajanje velike nagrade dok igraš ovaj živopisni naslov. Dragon’s Luck simbole treba da zapamtiš kako bi ih lako prepoznao kad krenu da ti izbacuju dobitke koji su kolosalni. Što se tiče broja simbola, koji se nasumično pojavljuju, njih je 12. Tskođe, imaš i veoma specijalan simbol – Mega Coin i Dragon Coin.


Igraj kod William Hill 


Linije koje su postavljene preko kolona u ovom Red Tiger Gaming naslovu imaju sposobnost da donose nagrade. Ovde postoji 10 linija uz čiju pomoć možeš doči do keš nagrade od 69000000 €. Angažovanje svih linija u Dragon’s Luck je najbolja opcija. Srećom, u ovom naslovu, Red Tiger Gaming ne dozvoljava menjanje broja linija – svih 10 su uvek aktivne. Dalje, Red Tiger Gaming se opredelio za smer linija u u oba pravca. Sa nagradama koje su povelike iako se javljaju ređe, i samo 10 linija, tvoji dobici bi ipak mogli biti značajni.

Simbol sa najvećom nagradom

Ako uživaš u ovom Red Tiger Gaming slotu i nadaš se da ćeš osvojiti veliku nagradu, onda obrati pažnju na 138 koji je praktično džekpot, jer nosi najveću nagradu. Kada dobiješ 5, osvojićeš fantastičnu nagradu od 1380x uloga po liniji. Moli se svim svecima da ubodeš 5 simbola na nekoj od aktiviranih linija i 6900000 € će biti tvoje ako si dovoljno hrabar da uložiš 5000 € na svaku od 10 linija u slotu.

Simboli i znakovi

Red Tiger Gaming je ovom slotu dao total od 12 simbola. Već smo pokrili onaj koji najviše plaća – 138, pa evo spiska ostalih, od onih koji najviše plaćaju do onih koji najmanje plaćaju:

 • Chinese Doll simbol dodeljuje množitelj linijskog uloga od 400x, što je po veličini druga po redu nagrada u Dragon’s Luck
 • Koi Fish pločica nagrađuje sa 300 puta linijskog uloga
 • Niže na spisku imaš Lotus simbol, a od njega možeš da očekuješ množitelj od 250x uloga po liniji
 • Imaš i Ace i King simbole, koji mogu da te obraduju sa 200x uloga po liniji
 • Queen, Jack i 10 ikone donose najmanje unosan množitelj od 100x po ulogu po liniji.

Promeniće bilo koju kombinaciju ikona u dobitnu. Simbol takođe pokređe i Dragon’s Luck Džekpot.

Ovaj slot sa 5 kolona je video slot slot, zar ne?

O, da! Kao video slot, ovaj šljašteći naslov ima prilično naprednu grafiku i muziku, a sve u skladu sa temom: Asian.

Zvukovi u Dragon’s Luck slotu

Ukratko, sve u vezi sa ovim Red Tiger Gaming naslovom je u stilu teme koju nosi – Asian, pa su takvi i pozadinski tonovi. Njegova najviša nagrada – 69000000 € – u skladu je sa opštim lepim osećajem da je sve kako treba. Ukoliko više voliš da vrtiš ovih 5 kolona bez pozadinskih šumova, ovaj William Hill naslov sadrži dugme kojim se zvuk skroz gasi.

Dragon’s Luck instalacija

Prvo moraš na napraviš nalog, a onda možeš da instaliraš William Hill softver koji nudi razna Red Tiger Gaming izdanja, uključujući i ovaj slot sa 5 kolona . Kada to obaviš, moći ćeš da igraš Dragon’s Luck u nedogled. Ne gubi vreme, prijavi se na William Hill, pritiskom na dugme u dnu , pronađi opciju za William Hill download . Sledeći korak je da zaradiš 6900000 € po liniji isplate.


Red Tiger Gaming – kratak pregled:

Sedište: 2nd Floor, Athol House, 21a – 23 Athol Street, Douglas, IM1 1LB
Vebsajt: http://redtigergaming.com/
Delatnosti: Slot igre za računar i mobilni, Stone igre za računar i mobilni, Upravljački informacioni sistemi (MIS), IT i komunikacije
Osnovan: 201
Igraj kod William Hill 


Često postavljana pitanja

Da li želiš da saznaš više o William Hill promocijama ili strategijama igranja Dragon’s Luck? Nastavi da čitaš!

Šta predstavlja RTP procenat u onlajn slotovima?

To je procenat koji se dobije preko algoritma koji računa broj isplata u Dragon’s Luck u određenom vremenskom periodu, a na engleskom se naziva RTP (Return to Player). Tako ćeš videti da je taj procenat između 93% i 96% u slotovima koji imaju 10 linija isplate.

Koliko je visok Dragon’s Luck RTP

Šta je tema ovde? Asian. Da li je uzbudljiva? Još kako! Koliki je procenat povraćaja? 96.29%. Da li je to van standarda? Nikako.

Kako mogu da podignem svoj dobitak?

Osvojio si dovoljno keša da odlučiš da ga podigneš? To uopšte nije komplikovano. Pošto osvojiš neku nagradu, taj novac će se pojaviti na tvom William Hill nalogu. Sledeće, izaberi način podizanja , i eto ga! Treba da znaš da kada ti je potrebno bilo kakvo pojašnjenje, imaš opciju da pitaš William Hill korisnički servis.

Da li je omogućeno podizanje kreditnom karticom?

Sve kreditne kartice većih firmi će biti prihvaćene .

Je li Paypal dostupan?

Ne, nema William Hill Paypal opcije za podizanje novca. Ali zato imaš mogućnost transfera uz pomoć Skrill-a i Neteller-a. Ne zaboravi da možeš isto tako lako tražiš prenos bankarskim putem.

Da li mogu da igram Dragon’s Luck besplatno?

Nemoj da se ljutiš što ćemo da ti kažemo da nećeš naći Dragon’s Luck besplatnu igru.

William Hill aplikacija

Nego šta, moći ćeš da iskusiš svu silu Dragon’s Luck impresivnih isplata u Dragon’s Luck aplikaciji. Poslušaj nas: na netu ima samo jedna William Hill aplikacija koja se skida bez plaćanja. Dakle, ne nasedaj na mutne ponude za kupovinu aplikacije na sumnjivim sajtovima.

Konačna presuda:

Dragon’s Luck Za: Protiv:
Besplatne runde:
Posebne opcije:
Specijalni simboli:
Izgled:
Nagrade:
Utisak:
Podržano na mobilnim uređajima:
Igraj kod William Hill