Igraj kod William Hill 

Emperor’s Garden

Onlajn slotove igraj ovde: William Hill
Odmah uzmi bonus: Prati naš link!
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Emperor’s Garden besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Ukoliko želiš da igraš Emperor’s Garden onlajn i osvojiš neke fantastične nagrade, pročitaj ovu recenziju. Naime, kako bi tvoje iskustvo igranja onlajn slotova bilo izuzetno, trebalo bi da pažljivo pregledaš ovu stranicu i detaljne informacije koje pruža. Kao prvo, moraš da imaš novi William Hill nalog koji možeš da otvoriš pritiskom na dugme postavljeno gore.

Igraj Emperor’s Garden kod William Hill

William Hill je savremena platforma za onlajn klađenje gde možeš da igraš Emperor’s Garden, i mnoge druge NYX slotove koji odlično plaćaju. Pored toga, moći ćeš da uživaš u masnom William Hill bonusu kog ti kazino velikodušno nudi. Kad smo već kod William Hill bonus ponuda, računaj da ćeš dobiti 100 besplatnih spinova , i još jednu promotivnu ponudu koja je zapravo 100% od tvog prvog depozita. Vrednost ovog William Hill bonusa dobrodošlice je 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Nema ničeg zabavnijeg od besplatnih spinova, zar ne? Ovo je savršen način da igraš Emperor’s Garden ili bilo koju drugu slot igricu koja je opuštena.

William Hill bonus bez depozita

Ranije su imali William Hill bonus bez depozita, pa će možda u nekom momentu ponovo da ga uključe. Sa 100 besplatnih spinova ćeš ipak moći da uloviš neke fine nagrade. Zato treba da iskoristiš drugu promotivnu ponudu: 100% bonus na svoj depozit, koji ćemo detaljno opisati za 3, 2, 1…

William Hill bonus dobrodošlice

Za sve ljubitelje bonusa i besplatnog igranja, ova kockarnica je pripremila William Hill Bonus Dobrodošlice koji otvara mogućnost da potpuno besplatno igraš Emperor’s Garden slot. Trenutno nude bonus od 100% od tvog prvog depozita, što može biti do 300 €. Kada odlučiš da ga pokupiš, pritisni dugme dole. Ostavljanje depozita je obavezno, a najmanja suma je 5 €. Ali imaj na umu i da dobijaš bonus na depozit, tako da što više uplatiš – više para ćeš dobiti.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: William Hill mora da bude aktiviran pre nego što ga dobiješ. Samo klikni na link ovde.
 • Drugi korak: Napravi novi korisnički nalog. Za to će ti trebati samo minut. Prosto popuni potrebne podatke.
 • Treći korak: Treći korak je da se uloži depozit. Tada će tvojih William Hill bonus za nove igrače od 100% do maksimalnih 300 € biti aktivirani. Više te ništa ne sprečava da igraš Emperor’s Garden za pravi novac kod William Hill!


Igraj kod William Hill 

Pregled

Da li su slotovi iz žanra Asian tvoj omiljeni hobi? Ovaj sjajni NYX slot bi mogao biti baš ono što tražiš. Ma čak i da nisi baš za slotove s tematikom iz kategorije Asian, proigraj ga – možda se popne baš visoko na tvojoj top listi onlajn slot igara. Ovaj članak o Emperor’s Garden pokriva sve detalje – ali najpre će se fokusirati na one osnovne.

 • U ovoj igri imaš 5 kolona, što je prilično standardno, kao i 25 linija isplate.
 • Bilo da odlučiš da je instaliraš ili da igraš Emperor’s Garden za pravi novac na sajtu, moraćeš da staviš najmanje 1 € kao ulog.
 • Ovaj slot možeš da nosiš sa sobom (čak i u WC) jer je dostupna i verzija Emperor’s Garden za mobilni.
 • Ako baciš letimičan pogled na slot, odmah će ti biti jasno da su pravila komplikovana, te ćeš morati da ih prostudiraš pre igranja.
 • Najveća pobeda u Emperor’s Garden slotu je 5000000 € u kešu.
 • U ovoj igrici, procenat povraćaja igračima je 95.34%. Ne deluje preterano značajno? Ne brini, nije sve u Emperor’s Garden procentu povraćaja igračima. Videćeš i zašto kada budemo to detaljno objašnjavali dalje u recenziji.


Igraj kod William Hill 

Emperor’s Garden džekpot

Avaj, ovaj NYX naslov ne sadrži džekpotove koji često idu uz onlajn slotove. Namesto Emperor’s Garden džekpota, imaš priliku da ubodeš 5 simbola Asian Wise Man i tako značajno uvećaš plen ovog NYX slota uz pomoć množitelja od 5000x po linijskom ulogu. Samo je pitanje kako? Ukoliko tvoj ulog iznosi 2500 € po svakom spinu, što je najveći mogući ulog, ti ćeš otići kući bogatiji za 5000000 €. Ovo bi sasvim sigurno mogla biti odlična zamena za bilo koji džekpot.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Pročitaj sledeća objašnjenja i igraj Emperor’s Garden onlajn za pravi novac kao pravi profesionalac. Nagrade se isplaćuju kada dobiješ između 2 i 5 identičnih ikona na liniji, posmatrajući od leve ka desnoj strani. Kada počne igra, prilagodi svoje uloge preko dugmeta za iznos uloga. Primetićeš da kada uložiš više, to se značajno odražava na dobitak. Klikni dugme Spin i lansiraj prvi spin. Mada, iako je ova igra sjajna, možda će ti biti malo zbunjujuća na prvi pogled. Zato, pažljivo pregledaj uputstva. Ovu igru je teže razumeti nego prosečan slot. Pročitaj ovaj članak da bi razjasnio šta je šta . Naravno, i u samom slotu postoji deo sa objašnjenjima koji je baš lepo napisan, pa i on može da pomogne.

Korak 1: Da li treba da igram Emperor’s Garden za pravi novac?

Primarna odluka koju treba doneti je način na koji ćeš igrati Emperor’s Garden onlajn? Da li si hteo samo da vežbaš, ili si pravi entuzijasta koji planira da zaradi prave pare? Ako ti se smučilo da biraš između ovoga i onoga, i samo hoćeš da se posvetiš igranju Emperor’s Garden za pravi novac, onda je William Hill prava kockarnica za tebe. Besplatna verzija nije dostupna, pa samo treba da kreneš sa vrtenjem da bi osvojio nagradu od 500000 € po liniji.

Korak 2: Odredi kreditni iznos

Visina uloga tokom igranja Emperor’s Garden za pravi novac je podesiva, pa je možeš odabrati prema onome što smatraš najboljom onlajn slot strategijom. Raspon uloga je od 1 € pa sve do 2500 €. Treba da imaš na umu da nema lakih dobitaka na ovih 5 kolona, ali kada nešto osvojiš biće vredno sećanja. Podešavanje uloga je lako kada je tu Bet Max dugme. Igraj se sa veličinom svog uloga menjajući ga veoma korisnim dugmetom za visinu uloga.

Korak 3: Odabir željenog broja linija

Nakon toga, imaš zadatak da odabereš sa koliko linija isplate želiš da igraš. Najniži broj linija za igranje je jedna. To znači da kad imaš relativno mali ulog od 1 €, i dobitak će biti jednako mali. Generalno gledano, mnogo ti je bolje da igraš sa maksimumom linija isplate, pa ih sve aktiviraj. Na ovaj način, tvoj ulog će dobiti na značenju , krećući se od 25 € do maksimalnih 2500 €. Moraš razumeti da je nerealno očekivati da ćeš odabrati i aktivirati samo dobitne linije. Sad kada je to rešeno, klikni na dugme Spin i počni da se zabavljaš. Imaš i Auto Play – to ti automatski vrti kolone dok ti odmaraš. Priprema, pozor… Kreni!


Igraj kod William Hill 

Pravila

Rekosmo već da Emperor’s Garden nije tipičan slot. Prvo ćeš morati da savladaš ovaj NYX slot, pa ćeš tek onda moći da uživaš u njemu. Ali, pravila su lepo napisana, tako da nije zgoreg da ih pogledaš:

 • Pregledaj tabelu isplata za podatke o isplatama koja je u meniju sa informacijama
 • Pobeda te čeka iza 2 ili više ikona sa istom sličicom, a pritom su povezane
 • Možeš odabrati da uložiš na jednu ili više od mogućih 25 linija
 • Bićeš plaćen samo za dobitne kombinacije simbola koje su se pojavile na aktivnim linijama, dok od scatter-a dobijaš gde god bio
 • Tvoj dobitak će biti izveden kada linijski ulog bude pomnožen sa onime što osvojiš na jednoj liniji
 • Pobedničke linije će isplatiti nagradu u smeru od kolone levo ka koloni desno, dok scatter plaća bez obzira na pravac
 • Što se tiče višestrukih dobitaka, sa višestrukih linija, saberi taj iznos i to će biti tvoja ukupna nagrada
 • Ako na jednoj liniji imaš više dobitaka, biće ti isplaćen samo najveći
 • Nagrade od scatter-a se dodaju linijskim nagradama
 • Tvoj ukupni ulog će biti pomnožen scatter-ovom nagradom
 • Simbol wild se pojavljuje samo na kolonama 2, 3 i 4
 • Isplate i nagrade će biti proglašene nevažećima kada se desi kvar na softveru ili hardveru ovog slota. Međutim, sav uloženi novac se nadoknađuje
 • Napomena: Pročitaj William Hill uslove korišćenja za detalje o regulisanju nedovršenih igrica. Takođe, pročitaj i deo koji se odnosi na vremenski period posle kog se slot automatski isključuje ako nije aktivan.

Linije i kolone

Kada je odlučivao o broju kolona, NYX je namenski dao ovom naprednom naslovu 5 kolona koje odlično ističu njegov žanr: Asian. Ovih 5 kolona imaju uobičajen smer kretanja: downward. Zato, Emperor’s Garden nije samo prijatan, već i jednostavan jer ti dozvoljava da se fokusiraš na nagrade. Verzirani igrači će zapamtiti Emperor’s Garden simbole da bi tačno znali koji su im doneli neke od onih pozamašnih nagrada. Tako, na ovim kolonama se nasumično pojavljuje 12 simbola, a među njima je i wild, ali i scatter simbol. Štaviše, tih 12 ikonica uključuju i expanding wild koji je zadužen da prekrije i po celu kolonu.


Igraj kod William Hill 


Svi znaju da je najbolja strategija u Emperor’s Garden da se odabere što više, ako ne i sve linije. Ako ipak želiš da smanjiš broj linija, NYX ti daje i tu opciju da osvajaš nagrade sa minimalno jednom linijom kada pritisneš yes dugme. Ali to bi bilo gubljenje vremena i takođe bi ti umanjilo nagrade u Emperor’s Garden. Emperor’s Garden ima 25 linija isplate koje plaćaju gledajući sa leva na desno. Emperor’s Garden daje nagrade u visokim iznosima, mada ne često.

Simbol sa najvećom nagradom

Ako uživaš u ovom NYX slotu i nadaš se da ćeš osvojiti veliku nagradu, onda obrati pažnju na Asian Wise Man koji je praktično džekpot, jer nosi najveću nagradu. Kada dobiješ 5, osvojićeš fantastičnu nagradu od 5000x uloga po liniji. Moli se svim svecima da ubodeš 5 simbola na nekoj od aktiviranih linija i 500000 € će biti tvoje ako si dovoljno hrabar da uložiš 100 € na svaku od 25 linija u slotu.

Standardni simboli

NYX je ubacio ukupno 12 simbola u ovaj onlajn naslov. Pored Asian Wise Man o kom smo već pričali, ovaj prijatan slot takođe ima:

 • Statue pločica daje nagradu od 1000x linijskog uloga
 • Simboli Flower i Shrine uvećavaju ulog po liniji 500 puta
 • Ace i King pločice daju 250x linijske opklade
 • Queen i Jack simboli dodeljuju množitelj od 150x po linijskom ulogu
 • Nešto malo možeš da zaradiš i od pločica koje se zovu 10 i 9, konkretno 100x po linijskom ulogu.

Bonus simboli

 • Garden wild figura
 • Koi scatter figurica

Zamenski simbol

Emperor’s Garden ima wild ikonu koju je lako videti – simbolu je dodeljeno ime slota – Garden. Svaki od 12 simbola u Emperor’s Garden može da se zameni wild-om, bez obzira na to o kojoj od 25 dobitnih linija se radi. Ta posebna ikona se nalazi samo na koloni 2, 3 i 4. Moći će da ti pretvori bilo koju kombinaciju simbola u pobedničku.


Scatter simbol – Koi

Kada su u pitanju gotivni simboli u Emperor’s Garden, scatter je definitivno jedan od njih. Scatter je nazvan Koi. Obrati pažnju na činjenicu da Emperor’s Garden scatter nije definisan pravilima 25 linija u smislu da dodeljuje dobitke na svim pozicijama. Očekuj umnožavanje do 100x – što je nagrada za svih 5. Moćni Koi scatter je i okidač za režim besplatnih spinova. Odlične nagrade, pokretanje specijalnih igara… svi ostali simboli iz ovog slota mogu samo da sanjaju o takvim moćima. Naš drugarski nastrojen Koi scatter isto tako otvara besplatne spinove – to ne može nijedan drugi simbol.


Dodatne igre

Sada ćemo malo da pričamo o opcijama van standardne igre.

Runde besplatnih spinova

Još jedan bonus Emperor’s Garden slota su besplatni spinovi koji ti pruža priliku da igraš Emperor’s Garden besplatno, a uzmeš pravi novac. FiguraKoise pojavljuje da bi započela sledeću rundu, a inače ovde je i scatter. I mogu da nastave da se vrte ukupno 10 puta .

Igra kockanja

Ova dodatna opcija koja se zove Gamble, dozvoljava ti da rizikuješ svoje Emperor’s Garden nagrade i pokušaš da ih dupliraš, ili pak izgubiš sve, u zavisnosti od tvog izbora. Kako bi to uradio, pritisni označeno dugme i odluči se za Red ili Black. Važno je da naglasimo da Gamble ima moć da ti duplira Emperor’s Garden nagrade, ali i da ti ih oduzme. Biraj pametno, i imaćeš duplo više keša. Odaberi pogrešno – i izgubićeš poslednju nagradu. Kad god te ovaj slot nagradi, momentalo će te pitati da li želiš da igraš Gamble rundu rizika. Ali, ti možeš da odlučiš da odbiješ.

Da li je Emperor’s Garden video slot igra?

Zasigurno! U obliku animirane igre, ovaj šareni slot ima odlične melodije, kao i grafiku koji lepo prate njegovu temu: Asian.

Zvukovi

Ukratko, sve u vezi sa ovim NYX naslovom je u stilu teme koju nosi – Asian, pa su takvi i pozadinski tonovi. Njegova najviša nagrada – 5000000 € – u skladu je sa opštim lepim osećajem da je sve kako treba. Naravno, William Hill igrači mogu da uključe Mute opciju, ako im Emperor’s Garden zvukovi smetaju.

Preuzimanje Emperor’s Garden

Na William Hill sajtu možeš da pronađeš i igraš Emperor’s Garden onlajn. Alternativa ti je da prosto preuzmeš Emperor’s Garden. Sve što ti treba je nalog, i moći ćeš da skineš William Hill program za igranje NYX slotova . Prosto je, zar ne? Sad se samo spremi da igraš Emperor’s Garden kao profesionalac! Zbog toga, pređi na registraciju na William Hill – a dole imaš dugme koje treba da klikneš , pronađi opciju za William Hill download . To je to, imaćeš priliku da dobiješ maksimalnu Emperor’s Garden nagradu – do 5000000 €.


Kratak pregled NYX kompanije:

Delatnosti: iGaming proizvodi i sofverska rešenja, Administracijski Sistemi za višestruke platforme, iGaming za računare i mobilne uređaje
Vebsajt: http://www.nyxgaminggroup.com/
Osnivač: Matthew Davey
Sedište: 400 S Rampart Blvd #220, 89145
Osnovan: 1999
Igraj kod William Hill 


Odgovori na česta pitanja

Da li želiš da saznaš više o William Hill promocijama ili strategijama igranja Emperor’s Garden? Nastavi da čitaš!

Na šta se odnosi termin “RTP” (procenat povraćaja igračima)?

Na engleskom se naziva RTP, to jest Return to Player, i to je procenat koji se dobija iz statistike o Emperor’s Garden isplatama tokom vremena. Broj je uvek izražen u procentima, i ta brojka se u slotovima sa 25 linija obično kreće od 93% do 96%.

Koliko je visok Emperor’s Garden RTP

Ova opuštena igrica nije najbolja za igrače koji jure velike pare jer Emperor’s Garden procenat povraćaja iznosi 95.34%.

Podizanje novca

Kada poželiš da uzmeš ono što si osvojio u ovoj NYX igrici, imaš metod koji je fin i lak. Pošto osvojiš neku nagradu, taj novac će se pojaviti na tvom William Hill nalogu. Potom izaberi metod podizanja , i razmisli dobro kako ćeš da potrošiš zarađeno! Kada ti zatrebaju dodatni detalji, ne oklevaj da pitaš William Hill servis za korisnike da ti pomogne.

Šta ako želim da prebacim keš na moju kreditnu karticu?

Kreditne kartice MasterCard i Visa su opcija .

Imam Paypal račun. Mogu li njega da koristim da podizanje?

Zapravo – ne, William Hill ne podržava mogućnost upotrebe Paypal-a. Šta kažeš da probaš Neteller ili Skrill umesto toga? Neki put je najednostavnije rešenje i najbolje. Ako se slažeš, možeš da uzmeš u obzir i bankarski prenos.

Postoji li mogućnost za Emperor’s Garden besplatnu igru?

Ne volimo što imamo loše vesti, ali Emperor’s Garden besplatna igra nije u ponudi.

Emperor’s Garden aplikacija

Zaista, možeš da uživaš u svim dobrobitima Emperor’s Garden značajnih, iako retkih isplata koristeći Emperor’s Garden aplikaciju. Pojašnjenje: Jedina William Hill aplikacija koja ti treba je ona zvanična, koja se totalno besplatna. Zapravo, nema potrebe da je preuzimaš ili plaćaš nekim sajtovima koji mogu biti prevara.

Emperor’s Garden – za i protiv:

Emperor’s Garden Za: Protiv:
Izgled:
Besplatne runde:
Ekstra simboli:
Dodatne runde:
RTP:
Verzija za mobilni:
Utisak:
Igraj kod William Hill