Igraj kod William Hill 

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Igraj Fairytale Legends: Red Riding Hood ovde: William Hill
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Pokupi bonus: Upotrebi naš link!
Fairytale Legends: Red Riding Hood besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Saznaj šta ti je sve potrebno kako bi tvoja Fairytale Legends: Red Riding Hood onlajn igra predstavljala pravu avanturu kada su u pitanju onlajn slotovi. Sve informacije se nalaze ovde, na ovoj stranici. Prvo treba da otvoriš novi William Hill nalog, što je jednostavan proces koji oduzima samo par minuta. Jednostavno klikni označeno dugme koje je postavljeno gore.

Igraj Fairytale Legends: Red Riding Hood kod William Hill

Fairytale Legends: Red Riding Hood možeš da igraš na William Hill, kao i mnoge druge onlajn slot igrice sa različitim temama. Verovatno ćeš naći sve što ti je zanimljivo. Teme su raznolike: Fantasy, vanzemaljci, superheroji, filmovi, mitologija i mnoge druge. Osim toga, igrica će biti posebno zanimljiva zbog William Hill bonusa. Kad smo već kod William Hill bonus ponuda, računaj da ćeš dobiti 100 besplatnih spinova , a imaš i značajan William Hill bonus dobrodošlice od 100% što dostiže 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Kome su besplatni spinovi omiljeni bonus, neka digne ruku! Ovo je savršen način da igraš Fairytale Legends: Red Riding Hood ili bilo koju drugu slot igricu koja je opuštena.

William Hill bonus bez depozita

Trenutno nemamo nikakve informacije o tome da li će u budućnosti ponuditi William Hill bonus bez depozita. Iskreno, 100 besplatnih spinova su zaista dobar bonus. Zato nema razloga da se previdi 100% bonus na svoj depozit, koji ćemo detaljno opisati za 3, 2, 1…

William Hill bonus dobrodošlice

Preporučujemo ti da obratiš pažnju na William Hill Bonus Dobrodošlice, jer ti on pruža mogućnost da besplatno igraš Fairytale Legends: Red Riding Hood onlajn. Kada budeš prvi put uplaćivao depozit, imaj na umu da će ti kazino dati još 100% bonusa na taj iznos. Što će reći, tvoj nalog može da bude obogaćen za čak 300 €. Da bi ga aktivirao, samo klikni na dugme dole. Tvoj prvi depozit ne može biti manji od 5 €. Ne zaboravi da će ti na depozit biti uplaćen bonus, te će zato taj bonus biti veći ako ti je depozit veći.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Kao prvo, aktiviraj William Hill bonus klikom na link koji je ovde postavljen.
 • Drugi korak: Idi na stranicu za otvaranje naloga. Ostavi standardne podatke.
 • Treći korak: Uloži depozit i dobijaš William Hill bonus dobrodošlice od 100% do maksimalnih 300 €. Sada možeš da igraš Fairytale Legends: Red Riding Hood onlajn za pravi novac.


Igraj kod William Hill 

Uvod

Verovatno si ovde jer su slotovi iz kategorije Fantasy tvoja omiljena razbibriga. Njegovih 5 kolona čine da izgleda veoma privlačno, čak i igračima koji ne mare mnogo za slotove čiji je žanr Fantasy. U ovom članku o Fairytale Legends: Red Riding Hood igri analizitaćemo i najsitnije detalje, a počećemo od nekih osnovnih odlika.

 • E, ovo ti je slot sa 5 kolona. Većina igrica ih ima toliko, što nije bezveze jer tako ti 20 linija pomaže da ubodeš dobitak.
 • Najmanji ulog koji možeš da staviš za igranje Fairytale Legends: Red Riding Hood slota za pravi novac je 20 €. Neki igrači više vole da skinu igricu, dok je nekima lakše da odu na William Hill vebsajt i igraju tamo.
 • Naravno, na svom telefonu možeš da isprobaš i verziju Fairytale Legends: Red Riding Hood za mobilni.
 • Možda će ti trebati neko vreme da ukopčaš kako Fairytale Legends: Red Riding Hood funkcioniše, pa ne bi bilo loše da se koncentrišeš na uputstvo za igranje.
 • Najbolja nagrada dolazi u obliku 125000 novčića 12500000 € u kešu.
 • Fairytale Legends: Red Riding Hood slot nosi procenat povraćaja igračima od 96.33%. Da li ti procenat povraćaja igračima u Fairytale Legends: Red Riding Hood slotu izgleda ogroman? Da bi shvatio šta to predstavlja, nastavi da čitaš.


Igraj kod William Hill 

Fairytale Legends: Red Riding Hood džekpot

Situacija je takva da NetEnt nije ubacio nijedan džekpot za ovaj onlajn slot. Namesto Fairytale Legends: Red Riding Hood džekpota, imaš priliku da ubodeš 5 simbola Fairtytale Legends Logo i tako značajno uvećaš plen ovog NetEnt slota uz pomoć množitelja od 400x po linijskom ulogu. Samo je pitanje kako? Na taj način, tvoja nagrada može da dostigne odličnih 12500000 €, ali samo ako je tvoj ulog bio maksimalnih 20000 € po spinu. Ovo bi sasvim sigurno mogla biti odlična zamena za bilo koji džekpot.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Potrebne su ti dodatne informacije o načinima igranja Fairytale Legends: Red Riding Hood onlajn za pravi novac? Onda je ova recenzija onlajn slota prava stvar za tebe. Sve s leva na desno kombinacije koje sadrže 3 ili više jednakih simbola će ti doneti novac. Kada počne igra, prilagodi svoje uloge preko dugmeta za regulisanje novčića. Što veći iznos uloga, to će ti biti veća nagrada! Pritisni dugme Spin da bi pokrenuo igru. A pre nego što klikneš na Spin, pogledaj uputstva kako da igraš ovu igru. Složenost ove igre može biti obeshrabrujuća na prvi pogled. U daljem tekstu je opisan slot i dati su odgovori na neka česta pitanja , a možeš i da pogledaš pravila koja se nalaze u meniju samog slota.

Korak 1: Fairytale Legends: Red Riding Hood režim igre za pravi novac naspram besplatne igre

Da li hoćeš da igraš Fairytale Legends: Red Riding Hood onlajn za pravi keš, ili samo hoćeš da isprobaš zabavni režim za početnike koji ne zahteva novac? Ovde nećeš imati takvu dilemu. William Hill je odlučio da ova igra bude posvećena samo prekaljenim igračima koji nameravaju da igraju Fairytale Legends: Red Riding Hood za pravi novac. Dobitaka ima i više nego dovoljno da opravdaju takvu odluku – tu je nagrada od 400000 € po liniji.

Korak 2: Odluči sa kolikim kreditom igraš

Visina uloga tokom igranja Fairytale Legends: Red Riding Hood za pravi novac je podesiva, pa je možeš odabrati prema onome što smatraš najboljom onlajn slot strategijom. Raspon uloga je od 20 € pa sve do 20000 €. I ne zaboravi da ova NetEnt igrica donosi manje ali fine i relativno česte dobitke. To znači da ti Fairytale Legends: Red Riding Hood omogućava da biraš manje uloge, ali da i dalje možeš računati da će ti ovih 5 kolona doneti solidne dobitke. Možeš odabrati ulog i u novčićima u ovom uzbudljivom slotu. Ovaj živahni i glamurozni slot ti stavlja dosta kontrole na raspolaganje: vrednost novčića može da se bira u bilo kom iznosu između 1 € i 100 €, dok je ukupan broj novčića po liniji moguće podesiti na iznos od 1 do 10. Podešavanje uloga je lako kada je tu Bet Max dugme.

Korak 3: Igraj

Obično u tako kompleksno dizajniranim igrama možeš da odabereš koliko linija želiš da aktiviraš. Ali, to nije opcija u Fairytale Legends: Red Riding Hood. Moraćeš da se kockaš sa svih 20 postavljenih linija. Ipak, od ovoga samo imaš koristi: stvar je u tome što postavljanje svih linija u aktivnu zonu povećava i broj prilika za osvajanje dobitaka. Zato, samo produži dalje i pritisni Spin dugme. Upotrebi Turbo dugme da bi se kolone Fairytale Legends: Red Riding Hood slota vrtele mnogo brže, ili pređi na Auto Play. Spremi se – kreće ludnica!


Igraj kod William Hill 

Pravila

Kao što smo već napomenuli, Fairytale Legends: Red Riding Hood nije standardna igra. Moraš da se fokusiraš i odvojiš vreme pre nego što počneš sa uživaš u ovom NetEnt slotu. Srećom, pravila su prilično jasna, i mogu da pomognu. Evo šta treba da znaš:

 • Isplate se vode pravilima iz tabele isplata kojoj možeš pristupiti klikom na
 • 3 simbola koji imaju iste slike doneće ti nagradu, ali samo ako su na aktivnoj liniji
 • Pravila nalažu da igraš na fiksnom broju od 20 linija
 • Da bi izračunao koliko ćeš zaraditi, pomnoži linijski dobitak sa vrednošću uloga koji si odredio po liniji
 • Svi dobici kreću od krajnje leve kolone i isplaćuju se u pravcu ka desno, osim kada je u pitanju scatter koji nema pravac
 • Ukupni iznos dobitka će biti isplaćen ako si osvojio višestruke nagrade sa više linija.
 • Ukoliko jedna linija isplate nosi nekoliko dobitaka, ti ćeš primiti samo najviši dobitak
 • Linijski i scatter dobici se spajaju
 • Simbol scatter može da padne na kolonama 1, 3 i 5
 • Ikona wild-a će se javiti na kolonama 2, 3 i 4
 • Greška ili kvar na softveru ili hardveru igrice će imati sledeću posledicu: tačan iznos uplaćenih uloga će biti vraćen na tvoj račun, a dobici i isplate će biti poništene
 • Napomena: Proveri uslove William Hill kockarnice koji se odnose na procedure za regulisanje sesija igrica koje su ostale nezavršene. U uslovima ćeš naći i informaciju o periodu nakon koga se igra sama završava kad je ne igraš.

Linije i kolone

Što se tiče broja kolona, NetEnt tim je odlučio da ih bude 5 u ovom naprednom slotu. One se super uklapaju sa zanimljivom temom iz kategorije Fantasy. Uobičajeni smer kretanja kolona, downward je način na koji se 5 kolona u Fairytale Legends: Red Riding Hood vrte. Svi smo već naviknuti na to, tako da se ovaj opušteni slot može igrati bez ometanja. Treba ti koncentracije za osvajanje nagrada. Bilo bi dobro da proučiš sve Fairytale Legends: Red Riding Hood simbole, jer ti oni donose česte dobitke. Ono što možeš videti na ovim kolonama je 12 simbola koji sleću na njih bez posebnog redosleda i uključuju i wild i scatter simbol.


Igraj kod William Hill 


Da postigneš najbolje rezultate, uvek biraj sve Fairytale Legends: Red Riding Hood linije. U ovoj igri su, srećom, svih 20 linija uvek uključene u igru jer NetEnt štiti tvoje interese. Smer na koji treba da obratiš pažnju je sa leva na desno, jer tako ovih 20 linija plaćaju. Ove nagrade dolaze često u manjim iznosima. A s obzirom na to da ima 20 dobitnih linija, imaćeš dosta prilike za dobitak.

Simbol koji nosi najveći dobitak

Kad kreneš da vrtiš kolone, pažljivo prati džekpot simbol dodeljen ovoj igrici: Fairtytale Legends Logo. Tvoj ulog po liniji će biti pomnožen 400 puta, ako ti izađe 5 njih, pa će ti tako ovaj NetEnt slot biti baš zanimljiv. Dakle, ako uložiš 1000 € – što je maksimalni linijski ulog, nagrada bi bio iznos od 4000 novčića koji u kešu iznose 400000 € po svakoj od odabranih dobitnih linija.

Simboli i znakovi

Pomenuli smo Fairtytale Legends Logo pločicu, a sada ćemo pričati o ostalih 12 simbola u ovoj prelepoj slot igrici:

 • Golden Emblem simbol plaća 250x linijskog uloga
 • Silver Lock ikona će pomnožiti linijski ulog 200 puta, što nikako nije zanemarljivo
 • Pink Rose je simbol koji ti donosi 150 puta od tvog linijskog uloga
 • Green Book figura ima sasvim pristojan množitelj uloga po liniji od 100 puta
 • Ako ništa drugo ne dobiješ, možda dobiješ Ace, King, Queen, Jack i 10, oni nose 60 puta od onoga što si uložio po liniji.

Posebni simboli

 • Red Riding Hood wild znak
 • Blue Chest scatter slika

Zamenski simbol

Brzo ćeš identifikovati figuru koja u Fairytale Legends: Red Riding Hood igri predstavlja wild – simbolu je dodeljeno ime slota – Red Riding Hood. Wild znak ima mogućnost da uskoči umesto nekog od 12 znakova iz Fairytale Legends: Red Riding Hood slota na svakoj izabranoj liniji. Kolona 2, 3 i 4 će ti doneti ovu figuricu. Sa simbolom Red Riding Hood, teško da ćeš omašiti dobitak u Fairytale Legends: Red Riding Hood slotu!


Scatter simbol – Blue Chest

Pored regularnih simbola, Fairytale Legends: Red Riding Hood slotu je dodeljen i uvek dobrodošao scatter. Prepoznaćeš ga pod imenom Blue Chest. Najveća prednost Fairytale Legends: Red Riding Hood scatter-a se ogleda u nezavisnosti od 20 linija, ondosno u plaćanju nevezanom za mesto na kom se nalazi. Ako očekuješ da će ti se scatter pojaviti na bilo kojoj koloni, znaj da neće. On se pojavljuje samo na kolonama 1, 3 i 5. Moćni Blue Chest scatter je i okidač za režim besplatnih spinova, a i bonus runde. Odlične nagrade, pokretanje specijalnih igara… svi ostali simboli iz ovog slota mogu samo da sanjaju o takvim moćima. A ono što je neverovatno je to što ovo nije sve – Blue Chest scatter pruža mogućnost da pokreneš i besplatne spinove i bonus rundu. Sasvim je jasno da je ovo sličica koja će ti doneti toliko keša da nećeš znati šta da radiš sa njim.

Dodatne igre

Pošto smo pokrili detalje regularne igre ovog domaćinskog slota, idemo dalje.

Besplatno igranje

Neki put, tokom igranja Fairytale Legends: Red Riding Hood slota, igračima se ostvari san – to nije nikakva magija, to su Fairytale Legends: Red Riding Hood besplatni spinovi! To je nekoliko rundi koji ti donose novac, iako ti nisi uložio ni dinara. Kada vidiš sličicu Blue Chest, koja funkcioniše i kao scatter, dobićeš priliku da započneš ovaj dodatni bonus. Ovi besplatni spinovi se mogu ponoviti 10 puta .

Beware the Wolf Bonus igra

Beware the Wolf specijal će ti omogućiti da se malo relaksiraš pre nego što kreneš dalje sa igranjem. A ima i moć da ti napuni novčanik. Beware the Wolf se pokreće u momentu kada figura Blue Chest iskoči na kolonama.

Fairytale Legends: Red Riding Hood – je li to video slot?

Zasigurno! Ovo je video slot, a vrcava grafika ima zanimljive animacije i muziku uobičajenu za temu: Fantasy.

Zvukovi

Ne voliš novitete? Onda znaj da su tonovi u Fairytale Legends: Red Riding Hood standardno nezanimljivi, ali poznati tonovi video igrica. A imaš i dodatna podešavanja za zvuk.

Preuzimanje William Hill programa

Na William Hill sajtu možeš da igraš Fairytale Legends: Red Riding Hood onlajn, ili možeš da se odlučiš za preuzimanje Fairytale Legends: Red Riding Hood slota. Instalacija William Hill softvera je veoma jednostavna, a dobićeš gomilu NetEnt slotova. Jedino što ti treba je nalog na William Hill sajtu . I onda samo treba da se udobno smestiš i igraš. I zato, odradi prijavljivanje na William Hill, za šta imaš linkovano dugme dole , pronađi opciju za William Hill download . Nakon toga, moći ćeš da dobiješ najveću nagradu u Fairytale Legends: Red Riding Hood slotu koja iznosi do 12500000 €.


NetEnt – kratak pregled:

Osnovan: 1996
Delatnosti: Igre za desktop i mobilne uređaje, iGaming rešenja i usluge
Vebsajt: https://www.netent.com/
Osnivač: Pontus Lindwall
Sedište: Vasagatan 16, 111 20, Stockholm
Igraj kod William Hill 


Česta pitanja i odgovori

Ako imaš pitanja u vezi sa igranjem Fairytale Legends: Red Riding Hood slota, ili o uslovima korišćenja na William Hill, pogledaj sledeći deo:

Objašnjenje izraza “procenat povraćaja igračima” (RTP)

Na engleskom se naziva RTP, to jest Return to Player, i to je procenat koji se dobija iz statistike o Fairytale Legends: Red Riding Hood isplatama tokom vremena. Tako ćeš videti da je taj procenat između 93% i 96% u slotovima koji imaju 20 linija isplate.

Koliki je Fairytale Legends: Red Riding Hood RTP?

Kada imaš 96.33% kao procenat povraćaja igračima, kao što ga ima Fairytale Legends: Red Riding Hood, to znači da će čitavo iskustvo igranja biti opuštajuće

Želim da podignem novac. Šta dalje?

Pošto doneseš odluku da podigneš keš koji si zaradio u ovoj NetEnt igrici, to ćeš učiniti bez po muke. Nagrade koje si generisao se automatski prebaciju na tvoj William Hill nalog. Možeš da odlučiš kuda da usmeriš pare da bi ih uzeo , i to je poslednji korak. Rekli smo ti da je lako. Ako imaš neki problem, ili bilo kakvo potanje, onda će ti William Hill kontakt centar odlično poslužiti.

Da li se moja kreditna kartica prihvata za podizanje?

Videćeš da su podržane sve ozbiljnije kartice .

Paypal je podržan?

Ne, podizanje upotrebom William Hill Paypal-a nije moguće. Nikakva frka, možeš da koristiš i Skrill ili Neteller. Ima ljudi koji baš nisu ludi za onlajn bankarstvom i oni mogu da odaberu metodu slanja preko bankarskog naloga.

Da li je moguće igrati Fairytale Legends: Red Riding Hood besplatno?

Fairytale Legends: Red Riding Hood besplatna igra nije opcija koju nudi William Hill.

William Hill aplikacija

Zaista, možeš da uživaš u svim dobrobitima Fairytale Legends: Red Riding Hood malih, ali čestih isplata koristeći Fairytale Legends: Red Riding Hood aplikaciju. Pojašnjenje: Jedina William Hill aplikacija koja ti treba je ona zvanična, koja se totalno besplatna. Zapravo, nema potrebe da je preuzimaš ili plaćaš nekim sajtovima koji mogu biti prevara.

Konačna presuda:

Fairytale Legends: Red Riding Hood Za: Protiv:
Izgled:
Besplatne runde:
Specijalni simboli:
Posebne opcije:
Nagrade:
Podržano na mobilnim uređajima:
Utisak:
Igraj kod William Hill