Igraj kod William Hill 

Five Star

Igraj Five Star ovde: William Hill
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Pokupi bonus: Upotrebi naš link!
Five Star besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Ovaj članak, namenjen onima koji su odlučili da igraju Five Star onlajn, pružiće detaljne informacije kako bi imali najbolje iskustvo tokom igranja onlajn slotova. Prvo i prvo, biće ti potrebno da se registruješ kod William Hill, za šta ti je potrebno svega nekoliko minuta. To možeš da uradiš klikom na gornje dugme.

Igraj Five Star kod William Hill

Igranje Five Star slota na William Hill je čista zdravorazumska odluka – tamo imaš mnogo slotova sa najrazličitijim temama – Fruit Machine, svemirci, heroji iz stripova i tako dalje. Ono što igru čini još više zanimljivom je William Hill bonus. Igranje ovog onlajn slota na William Hill sajtu donosi određene prednosti, odnosno promocije: 100 besplatnih spinova , a tu je još jedna ponuda – koliki god da ti je depozit, dobićeš još 100 posto, to jest maksimalno 300 € i to je takozvani William Hill bonus dobrodošlice.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Među svim bonusima koje jedan slot može da ima, da li bi rekao da su besplatni spinovi apsolutno najbolji? Jasno je da su upravo oni glavni motiv za igranje Five Star slota. Naravno, pored dobitaka koji bi mogli da ti ispune sve želje u životu.

William Hill bonus bez depozita

Bićemo strpljivi i sačekaćemo da ubace William Hill bonus bez depozita. Ali ne očajavaj, jer je 100 besplatnih spinova zapravo odlična ponuda. Međutim, uvek možeš da uzmeš 100% bonus na prvi depozit. Detalji slede.

William Hill bonus dobrodošlice

Jedan od najboljih bonusa koji nudi ovaj kazino je William Hill Bonus Dobrodošlice – on te pušta da igraš Five Star besplatno. Trenutno nude bonus od 100% od tvog prvog depozita, što može biti do 300 €. Kada odlučiš da ga pokupiš, pritisni dugme dole. Kako bi postao pravi pravcati igrač, moraš da uplatiš depozit. Najmanje što možeš da uplatiš je 5 €. Kako smo već napisali, depozit dobija bonus koji je procenat od tog novca. Zato bi trebalo da na taj depozit gledaš kao na investiciju.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Prvo moraš da klikneš na dugme iz ovog članka. Ovo će aktivirati William Hill bonus.
 • Drugi korak: Potom nađi dugme za prijavljivanje i klikni na njega. To će te odvesti na stranicu za otvaranje novih naloga, i tu upiši korisničko ime, imejl i lozinku.
 • Treći korak: Uloži depozit i dobijaš William Hill bonus dobrodošlice od 100% do maksimalnih 300 €. Sada možeš da igraš Five Star onlajn za pravi novac.


Igraj kod William Hill 

Five Star slot – glavne karakteristike

Spremaš li se da te ovaj slot sa temom iz oblasti: Fruit Machine obori s nogu? Ono što sledi je opis njegovih glavnih odlika. Otkrij zašto ovo nije konvencionalni slot iz kategorije Fruit Machinei nastavi da čitaš ovu Five Star recenziju ako želiš da nađeš odgovore na sva druga najčešća pitanja.

 • Ovaj slot se diči sa kolona. To je prilično uobičajen korak za Red Tiger Gaming slot sa 3 linije.
 • Bilo da odlučiš da je instaliraš ili da igraš Five Star za pravi novac na sajtu, moraćeš da staviš najmanje 2 € kao ulog.
 • Naravno, na svom telefonu možeš da isprobaš i verziju Five Star za mobilni.
 • To što je ovaj slot jedinstven u određenim aspektima uopšte ne znači da su pravila teška za razumevanje, baš naprotiv.
 • Kada pričamo i nagradama Five Star slota, evo čemu možeš sa se nadaš: 30000000 € u kešu.
 • Zanimljivo je to što je procenat povraćaja igračima u Five Star slotu 96.1%. Sa takvom statistikom, reklo bi se da je potrebna samo jedna srećna runda da bi izašao kao pobednik. Bilo bi dobro da pregledaš ovu recenziju i vidiš koji su to drugi faktori koji će ti pomoći u osvajanju nagrada.


Igraj kod William Hill 

Five Star džekpot

Ovde nema džekpotova onlajn slotova. Ali umesto Five Star džekpota, imaš simbol Flaming Seven koji daje naveću nagradu, što ti u ovoj William Hill igrici množi linijski ulog sa 150. Stoga, u slučaju da je tvoj ulog na najvećem iznosu koji je 50000 €, onda ćeš dobiti čak 30000000 €! Na ovaj način, džekpot koji nije prisutan i nije više toliko bitan, jer je potencijalni dobitak ipak značajan.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Evo nekih podataka o tome kako da igraš Five Star onlajn za pravi novac. Naime, sa 3 linija isplate i pravcem isplate sa leva na desno , ovaj slot koji isplaćuje velike nagrade može da bude izuzetno isplativ. Pre nego što kreneš sa vrtenjem, obrati pažnju na postavku visine uloga. Kada uvećaš svoj ulog, time uvećavaš svoju krajnju nagradu. Da bi počeo da vrtiš, samo klikni dugme Spin. Ovo je jedan od jednostavnijih slotova za igranje. Uvek imaš detaljno uputstvo ako ti se desi da se zbuniš , ali u slučaju da u nekom trenutku ne budeš siguran šta treba da radiš, samo pogledaj pravila igre.

Korak 1: Da li treba da igram Five Star za pravi novac?

Prvo moraš da izabereš da li ćeš da igraš Five Star onlajn za keš, ili ćeš igrati besplatnu verziju. Razmisli o tome. Ili još bolje, nemoj. William Hill smatra, a mi se slažemo, da je demo verzija samo prepreka između tebe i 7500000 € koje ti može doneti najjači simbol. I zato evo dobrog saveta – odmah pređi na igru za pravi novac. Odnosno, makar bi tako trebalo da bude. William Hill je to rešio umesto tebe. Nema besplatne verzije, tako da se slobodno baci na verziju Five Star sa pravim novcem. Dobra strana je to što možeš da osvojiš nagradu od 7500000 € od simbola koji najviše plaća.

Korak 2: Odluči sa kolikim kreditom igraš

Možeš da menjaš visinu uloga kada igraš Five Star za pravi novac kako god poželiš. Red Tiger Gaming ti je dao mogućnost da ga menjaš kad god i kako god ti odgovara. Podesi ga na minimalnih 2 €, ili pređi na ozbiljnije sume i uloži i do 50000 € po spinu. Ono što treba znati je da Five Star ne plaća tako često kao neki drugi Red Tiger Gaming slotovi, ali će ti njegove isplate doneti osmeh na lice! Za fino podešavanje svog uloga, koristi dugme za visinu uloga.

Korak 3: Počni da vrtiš kolone

Ono što je neobično za igre sa tako naprednim dizajnom jeste da nema opcije odabira linija. Five Star je očigledno neobičan izuzetak u tom smislu. Jednostavno rečeno, moraćeš da postaviš ulog na svih 3 linija. U svakom slučaju, to može da se posmatra i kao blagoslov: stvar je u tome što postavljanje svih linija u aktivnu zonu povećava i broj prilika za osvajanje dobitaka. Stoga, možeš jednostavno da produžiš dalje i klikneš na dugne Spin da pokreneš igru. Ukoliko ne voliš da stalno klikćeš, samo klikni jednom na Auto Play. Priprema, pozor… Kreni!


Igraj kod William Hill 

Pravila igre

Ovaj slot će ti biti mačji kašalj. Samo zavrti kolone i gledaj kako osvajaš nagrade. Ukoliko ipak hoćeš da pregledaš uputstvo, samo napred:

 • Baci pogled na tabelu isplata koju će ti otvoriti dugme sa glavnog ekrana
 • Ukoliko dobiješ 3 simbola iste vrste, osiguraćeš sebi nagradu. Naravno, samo ako su poređani po redu.
 • Ukoliko želiš maksimalni broj od 3 linija, radovaće te to što su one fiksirane na tom broju.
 • Dobici se izračunavaju množenjem linijskog uloga sa linijskim dobitkom.
 • Pobedničke kombinacije se plaćaju s leva na desno
 • Može se desiti da osvojiš nekoliko nagrada sa nekoliko linija, pa će ti biti plaćena ukupna suma
 • Pobeda sa najvećim iznosom se kupi kada ih ima nekoliko na jednoj jedinoj liniji isplate
 • Ako se desi kvar softvera ili hardvera igrice, desiće se sledeće: dobici i isplate će postati nevažeći, dok će ulozi biti kompenzovani
 • Napomena: Prouči William Hill uslove korišćenja, jer će ti oni pojasniti kakva je procedura sa slotovima čija igra nije stigla do kraja, i koliko vremena će proći pre nego što se neaktivni slot sam ugasi.

Kolone i linije

U ovom modernom naslovu ima 5 kolona koje adekvatno ilustruju njegov žanr: Fruit Machine. Uobičajeni smer kretanja kolona, downward je način na koji se 5 kolona u Five Star vrte. Svi smo već naviknuti na to, tako da se ovaj fenomenalni slot može igrati bez ometanja. Treba ti koncentracije za osvajanje nagrada. Upoznaj se sa svim Five Star simbolima, pošto će ti oni donositi visoke dobitke. Što se tiče broja simbola, koji se nasumično pojavljuju, njih je 8. Plus, veoma je važno da obratiš pažnju na specijalni simbol: Five Star Logo.


Igraj kod William Hill 


Linije generalno služe da donose dobitke, što je slučaj i sa Five Star. U njemu ima 3 linija, koje ti omogućavaju da se domogneš glavne nagrade od 30000000 € . Evo jednog saveta: za najbolje rezultate, neka sve Five Star linije ostanu aktivne. Zato Red Tiger Gaming nije ni razmatrao da ti omogući da biraš linije – svih 3 će uvek biti aktivno. Smer na koji treba da obratiš pažnju je sa leva na desno, jer tako ovih 3 linija plaćaju. Ove nagrade dolaze nešto ređe, ali u većim iznosima. A sa manje od 20 linija, može se reći da će svaka od njih dobro doći.

Simbol koji nosi najveći dobitak

Kad kreneš da vrtiš kolone, pažljivo prati džekpot simbol dodeljen ovoj igrici: Flaming Seven. Tvoj ulog po liniji će biti pomnožen 150 puta, ako ti izađe 5 njih, pa će ti tako ovaj Red Tiger Gaming slot biti baš zanimljiv. Sa 50000 € ukupnog uloga osvajanje ove nagrade ti može dometi pozamašnih 7500000 € na svakoj od pobedničkih linija isplate.

Simboli i znakovi

Flaming Seven je simbol koji donosi najviše, ali Red Tiger Gaming je ovde stavio više od jednog dobitnog simbola:

 • Watermelon pločica daje nagradu od 90x linijskog uloga
 • Simbol Grapes uvećava ulog po liniji 75 puta
 • Što se tiče najmanje nagrade, nju dobijaš od ikona Plum, Orange, Lemon i Cherry – 12x uloga koji je stavljen na liniju.

Moći će da ti pretvori bilo koju kombinaciju simbola u pobedničku. U ovoj igrici, figurica nosi i Five Star džekpot.

Dodatne igre

Pošto smo pokrili detalje regularne igre ovog čudesnog slota, idemo dalje.

Repeat Spins runda

U ovoj recenziji ćemo obraditi i temu Five Star samostalnog množitelja pod nazivom Repeat Spins: Repeat Spins umnožava linijsku pobedu povećavajući je do 10x. Međutim, nećeš odjednom dobiti maksimalni množitelj. Repeat Spins se polako uvećava, počevši od x. Ovako će isplate biti bolje, a i zabavnije, jer će ti adrenalin skakati svaki čas.

Da li je Five Star video slot igra?

Definitivno! Pošto je ovo video slot, ova svetljucajuća igrica ima moderan izgled i tonove koji odgovaraju temi: Fruit Machine.

Melodije igrice

Ukratko, sve u vezi sa ovim Red Tiger Gaming naslovom je u stilu teme koju nosi – Fruit Machine, pa su takvi i pozadinski tonovi. Njegova najviša nagrada – 30000000 € – u skladu je sa opštim lepim osećajem da je sve kako treba. Ovaj slot ima i opciju Mute, ako ti se ne sviđa melodija.

William Hill instalacija

Na William Hill sajtu možeš da pronađeš i igraš Five Star onlajn. Alternativa ti je da prosto preuzmeš Five Star. Kako bi dobio William Hill softver sa Red Tiger Gaming igrama, među kojima je i ovaj slot sa 5 kolona, moraš da napraviš nalog . Zatim kreni da igraš koliko želiš. Nemoj da čekaš, otvori nalog kod William Hill, klikom na donji link , i moći ćeš i da skineš William Hill program za igranje na kompjuteru . Sledeći korak je da zaradiš Five Star top dobitak: 30000000 €.


Više o Red Tiger Gaming-u:

Osnovan: 2014
Sedište: 2nd Floor, Athol House, 21a – 23 Athol Street, Douglas, IM1 1LB
Delatnosti: Slot igre za računar i mobilni, Stone igre za računar i mobilni, Upravljački informacioni sistemi (MIS), IT i komunikacije
Vebsajt: http://redtigergaming.com/
Igraj kod William Hill 


Pitanja koja se često postavljaju

Ako imaš pitanja u vezi sa igranjem Five Star slota, ili o uslovima korišćenja na William Hill, pogledaj sledeći deo:

Šta označava “RTP procenat”?

Procenat povraćaja igračima – na engleskom Return to Player (RTP) – proračunava se statističkim praćenjem Five Star isplata tokom dužeg vremenskog perioda. Broj je uvek izražen u procentima, i ta brojka se u slotovima sa 3 linija obično kreće od 93% do 96%.

Koliki je Five Star RTP?

Sama igra je već dovoljno burna, pa će ti Five Star procenat povraćaja od 96.1% biti veoma utešan.

Podizanje novca

Kada poželiš da uzmeš ono što si osvojio u ovoj Red Tiger Gaming igrici, imaš metod koji je fin i lak. Kada osvojiš pare, one će leći na tvoj William Hill nalog. Samo treba da izabereš kojim putem hoćeš da podigneš keš , i to je sve. Ali ako ti zatreba neki savet ili pomoć, William Hill pozivni centar može da ti pruži više informacija.

Na koje debitne ili kreditne kartice mogu da prebacim novac?

Na spisku su sve veće kartice .

Da li mogu da koristim Paypal?

Ne, podizanje upotrebom William Hill Paypal-a nije moguće. Šta kažeš da probaš Neteller ili Skrill umesto toga? Ponekad je najmudrije izabrati najprostiji metod. Ako misliš isto što i mi, traži da ti William Hill uplati novac na račun u banci.

Mogu li da uživam u Five Star besplatno?

U ovom trenutku, nije ponuđena Five Star besplatna igra.

Five Star aplikacija

Da! I svi sjajni elementi slota su dostupni, uključujući čuvene Five Star nagrade koje su visoke, doduše retke, kada koristiš Five Star aplikaciju. Treba da napomenemo da je William Hill aplikacija dostupna bez novčane naknade. To je razlog što ti ne treba torent, niti treba da platiš bilo šta bilo kome.

Kratki pregled:

Five Star Za: Protiv:
Nagrade:
Grafika:
Utisak:
Igranje na mobilnom:
Besplatne igre:
Wild i Scatter simboli:
Bonus igre:
Igraj kod William Hill