Igraj kod William Hill 

Gorilla Go Wild

Onlajn slotove igraj ovde: William Hill
Odmah uzmi bonus: Prati naš link!
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Gorilla Go Wild besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Saznaj šta ti je sve potrebno kako bi tvoja Gorilla Go Wild onlajn igra predstavljala pravu avanturu kada su u pitanju onlajn slotovi. Sve informacije se nalaze ovde, na ovoj stranici. Kao prvo, moraš da imaš novi William Hill nalog koji možeš da otvoriš pritiskom na dugme postavljeno gore.

Igraj Gorilla Go Wild kod William Hill

William Hill ima izobilje onlajn slotova, uključujući NYX igrice. Svaka tematika koja ti padne na pamet je verovatno dostupna – Adventure je samo jedna od njih. A možeš da dobiješ i William Hill bonus. Sada William Hill ponuda uključuje 100 besplatnih spinova , plus još jednu promociju – William Hill bonus dobrodošlice koji iznosi 100% od uplate, što može iznositi 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Izgleda da ništa ne donosi toliko zadovoljstva koliko besplatni spinovi. I da ti kažemo – ovi besplatni spinovi se lepo slažu sa zabavnim duhom koje ovaj slot nudi. Sve su to odlični argumenti za igranje Gorilla Go Wild onlajn igrice.

William Hill bonus bez depozita

Međutim, pošto ne znamo šta sutra nosi, možemo samo da pretpostavimo da će se kockarnica dozvati pameti i vratiti William Hill bonus bez depozita. Pa dobro, biće dovoljno i tih 100 besplatnih spinova. U međuvremenu, tu je druga promotivna ponuda – 100% bonus na depozit. Hajde da bacimo pogled i na njega.

William Hill bonus dobrodošlice

Ako hoćeš da igraš Gorilla Go Wild besplatno, onda ćeš se oduševiti William Hill Bonusom Dobrodošlice. Bonus može da dostigne i 300 € pošto je to procenat od tvog depozita. Znači, kazino će ti dati 100% od depozita. Kada odlučiš da ga pokupiš, pritisni dugme dole. Ali, potrebno je ostaviti minimalni depozit od 5 €. Trebalo bi da ostaviš više novca za depozit. Gledaj ovako: keš koji uplatiš će biti predmet bonusa, odnosno poklonjenog novca od strane kazina, a taj bonus je procenat od depozita. Pa ti sad izračunaj šta ti je bolje.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Pokupi William Hill bonus klikom na dugme sa ove stranice.
 • Drugi korak: Potom nađi dugme za prijavljivanje i klikni na njega. To će te odvesti na stranicu za otvaranje novih naloga, i tu upiši korisničko ime, imejl i lozinku.
 • Treći korak: Ulaganjem depozita možeš računati na William Hill bonsu dobrodošlice od 100% do maksimalne sume od 300 €. Sad je trenutak da počneš da uzimaš keš! Samo jedan klik na dugme dole i odmah možeš da igraš Gorilla Go Wild za pravi novac.


Igraj kod William Hill 

Uvod

Nadamo se da tražiš slot iz žanra Adventure, jer jedan takav upravo stoji pred tobom i može postati tvoj miljenik. A ako i ne, ipak baci pogled na ovaj NYX naslov, jer se i u tebi možda krije zaljubljenik u igre posvećene kategoriji Adventure. Hajde prvo da se pozabavimo osnovama u ovoj Gorilla Go Wild recenziji, pre nego što se upustimo u detalje.

 • Broj kolona može biti bitan, zato je NYX odlučio da stavi 5 kolona. Ovo je tipičan broj kolona koje donose unosne nagrade sa tačno 25 linije. Uskoro ćeš videti zašto.
 • Ako si početnik, drži se minimalnog uloga, i igraj Gorilla Go Wild za pravi novac sa 30 € po ulogu. Imaš odličan izbor između igranja slota na William Hill internet stranici i instaliranja igrice na računar.
 • Moraćeš da počneš da nosiš punjač sa sobom, jer je Gorilla Go Wild za mobilni sada dostupan.
 • Na prvi pogled, ovaj slot se čini prilično komplikovanim, tako da ti je bolje da prvo pročitaš pravila igre.
 • Najviši iznos koji možeš da osvojiš je kada dobiješ 30000 novčića ili 15000000 € u kešu.
 • Informacija koji bi svi hteli da znaju je koliki je procenat povraćaja igračima u Gorilla Go Wild igrici. On je između 92.06% i 96.51%. Kod Gorilla Go Wild slota, procenat povraćaja igračima je glavna zvezda. Samo čitaj dalje da bi otkrio zašto je to bitno za jedan onlajn slot.


Igraj kod William Hill 

Gorilla Go Wild džekpot

U ovoj NYX igrici nisu uključeni nikakvi džekpotovi za onlajn slotove. Namesto Gorilla Go Wild džekpota, imaš priliku da ubodeš 5 simbola Coin i tako značajno uvećaš plen ovog NYX slota uz pomoć množitelja od 1000x po linijskom ulogu. Samo je pitanje kako? Znači, ako si se kladio sa najvećim iznosom od 15000 €, to će dovesti tvoj dobitak do 15000000 € po svakoj liniji na koju si stavio ulog. Ova visina nagrade bi mogla da bude razlog zbog kog nećeš obratiti pažnju na to što slot nema džekpot, zar ne?


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Ako nemaš iskustva sa onlajn slotovima, evo kratkog uputstva za igranje Gorilla Go Wild onlajn za pravi novac. Ovaj slot koji ima 25 linija daje svoje visoke isplate u pravcu sa leva na desno kada poređaš minimum 2 sličice. Pre nego što kreneš sa vrtenjem, obrati pažnju na postavku količine novčića koje ulažeš. Stisni Spin, i neka ti je sa srećom! Međutim, pre nego što nastaviš, trebalo bi da pročitaš uputstva. Da bi igrao Gorilla Go Wild bez njih moraš da budeš baš iskusan igrač. Ipak, obavezno pročitaj ovde prezentovano uputstvo , a možeš i da pogledaš pravila koja se nalaze u meniju samog slota.

Korak 1: Šta je bolje – demo verzija ili igranje Gorilla Go Wild sa pravim novcem?

Odluka koju moraš da doneseš je način na koji ćeš da igraš Gorilla Go Wild onlajn. Da li si tu samo radi zabave, ili si ozbiljan igrač koji puca na velike dobitke? Ovde nećeš imati takvu dilemu. William Hill je odlučio da ova igra bude posvećena samo prekaljenim igračima koji nameravaju da igraju Gorilla Go Wild za pravi novac. Dobitaka ima i više nego dovoljno da opravdaju takvu odluku – tu je nagrada od 15000000 € koju daje najisplativiji simbol slota.

Korak 2: Podesi kredit

Sve vreme igranja Gorilla Go Wild za pravi novac, visina tvog uloga je potpuno fleksibilna, te možeš da je prilagodiš kako i kada želiš, u zavisnosti od tvoje strategije igranja. Opredeli se za najnižu cifru od 30 €, ili podigni ulog i do 15000 €. Ono što treba znati je da Gorilla Go Wild ne plaća tako često kao neki drugi NYX slotovi, ali će ti njegove isplate doneti osmeh na lice! Koristi novčiće za svoj ulog u ovoj kompleksnoj onlajn igri. Ipak, možeš povećavati i smanjivati vrednost novčića koja može ići od 1 € do 500 €.

Korak 3: Pokreni igru

Linije se mogu birati u većini slotova sa visokokvalitetnom grafikom, ali to nije slučaj i u Gorilla Go Wild. Nećeš imati izbora nego da igraš slot sa svih 25 linija. S tim što tu postoji i dobra strana – kada imaš uključen maksimalni broj linija, i tvoj dobitak će biti maksimalan. Nema razloga da odlažeš stvari – počni da pritiskaš dugme Spin. Imaš i Auto Play – to ti automatski vrti kolone dok ti odmaraš. Vreme je za igru!


Igraj kod William Hill 

Pravila

Već smo rekli da je Gorilla Go Wild izrazito složen slot. Stoga, moraćeš da proučiš uputstvo pre nego što se usudiš da zavrtiš Gorilla Go Wild. Veruj nam, dobro će ti doći, zato obrati pažnju:

 • Tabela sa isplatama će ti pokazati kolike su nagrade kad klikneš na ikonu koja je otvara
 • 2 simbola koji imaju iste slike doneće ti nagradu, ali samo ako su na aktivnoj liniji
 • Pravilo je da se igra isključivo na 25 linija
 • Dobici se izračunavaju množenjem linijskog uloga sa linijskim dobitkom.
 • Kao pravac isplate, ovde je postavljen pravac s leva na desno, a to se ne primenjuje na scatter – on plaća nevezano za poziciju
 • Kad imaš više dobitnih linija, čekaće te ukupan iznos tih dobitaka
 • Računaj da u slučaju kada osvojiš više od jedne nagrade na liniji, tad će ti slot uračunati samo onu koja donosi najviše novca
 • Sve što osvojiš preko scatter-a se pripaja dobicima od linija
 • Scatter nagrada je množenje ukupnog uloga
 • Ako se desi kvar softvera ili hardvera igrice, desiće se sledeće: dobici i isplate će postati nevažeći, dok će ulozi biti kompenzovani
 • Napomena: U William Hill uslovima korišćenja je naveden postupak koji se koristi za slotove u kojima igra nije gotova i vreme koje je potrebno da prođe pre nego što se slot koji je u mirovanju automatski završi.

Linije i kolone

Prilikom izbora broja kolona za ovaj prefinjeni onlajn slot, NYX tim se veoma pazljivo opredelio za 5 kolona koje zaista naglašavaju njegovu specifičnu temu: Adventure. Dobri stari smer kolona downward je smer u kome se ovih 5 kolona kreću u Gorilla Go Wild. Na taj način, kada igraš ovaj veseli slot, možeš samo da se fokusiraš na nagrade. Umemoriši sve Gorilla Go Wild simbole – ti mališani su zaduženi za deljenje značajnih dobitaka. Gorilla Go Wild u svom sastavu ima 12 simbola koji na kolone sleću bez redosleda. Među njima je i wild, kao i scatter simbol. Pod ovih 12 simbola potpada i overlay wild čija je uloga da pokriva i cele kolone.


Igraj kod William Hill 


Linije imaju ulogu donošenja nagrada, a u Gorilla Go Wild ih ima 25. Njihov glavni zadatak je da ti popune bankovni račun jer na njima možeš osvojiti glavnu nagradu od 15000000 €. Opštepoznata činjenica je da je Gorilla Go Wild vredan igranja kada su mu sve linije uključene. NYX nije želeo da lupaš glavu oko toga, pa tu opciju nije ni stavljao u igru. Smer 25 linija je bitan – one plaćaju od levo na desno i donose ti profitabilne isplate. A sa 25 linija, može se desiti i da se obogatiš.

Top simbol

Ne možeš da prestaneš da razmišljaš o osvajanju gomile keša? Onda snimi simbol koji je ovde džekpot – Coin. Kada ih vidiš 5 na ekranu, tvoja nagrada će iznositi 1000x linijskog uloga. Može te nagraditi sa čak 15000000 € po liniji, pod uslovom da igraš na svih 25 linija i uložiš maksimalnih 15000 €.

Simboli i znakovi

Uključijući gore pomenuti Coin simbol, postoji ukupno 12 simbola u ovom fino dizajniranom slotu:

 • Monkey ikona ima drugu najveću nagradu: 500x linijskog uloga
 • Kad je zlatna sredina u pitanju, tu je Toucan sa množiteljem od 250x po liniji
 • Lemur simbol isplaćuje 150x linijskog uloga, što te sigurno neće razočarati, iako nije preterano uzbudljivo
 • Ace i King su simboli od kojih možeš da očekuješ 100x linijskog uloga
 • A poslednju nagradu, koja i nije baš za bacanje, daju figurice 10 i 9, a ta nagrada je 50x linijskog uloga.

Specijalni simboli

 • Ikonica Gary Gorilla ima za cilj da te odvede u bonus igru
 • Gary Gorilla wild simbol
 • Temple scatter simbol

Džoker

Wild simbol u Gorilla Go Wild slotu je lako uočljiv – Gary Gorilla je ikona koja ti treba. Svaki od 12 simbola u Gorilla Go Wild može da se zameni wild-om, bez obzira na to o kojoj od 25 dobitnih linija se radi. Pošto imaš Gary Gorilla kao opciju, čisto sumnjamo da nećeš moći makar neku nagradu da ubodeš! Ukoliko ga vidiš na ekranu, osvojićeš množitelj od 1500x. Mada, moraćeš da izvučeš njih 5 na liniji koja je uključena.


Džoker sa ulogom scatter-a: Temple

Ime mu je Temple. Najveća prednost Gorilla Go Wild scatter-a se ogleda u nezavisnosti od 25 linija, ondosno u plaćanju nevezanom za mesto na kom se nalazi. Možeš da dobiješ maksimalni množitelj od 2500x – i to je kad ubodeš svih 5. Sa ovim izuzetnim Temple scatter-om moći ćeš da pristupiš besplatnim spinovima. Sa svim ovim atributima koje nema nijedna druga ikonica, ovo je znak koji svi čekaju. Svemogući Temple scatter takođe pokreće i igru sa besplatnim spinovima. A ko ne voli dodatne igre? Nijedan drugi od 12 simbola ne može to da ti omogući.


Specijalne ponude

Hajde da naučimo kako da izvučemo što više od onih prvorazrednih isplata iz Gorilla Go Wild.

Besplatni spinovi

Gorilla Go Wild je opremljen bonus igrom pod imenom Gary’s Feature Kingdom. Sa ovim bonusom možeš da zaradiš dosta kinte kroz Gorilla Go Wild besplatne runde. Početak runde je označen pojavljivanjem simbola Temple, što je ujedno i znak scatter-a. Kolone će nastaviti da se okreću 10 puta . Igra počinje simbolom Gary Gorilla.

Opcija dupliranja

Igrači Gorilla Go Wild slota mogu da se kockaju sa svojim dobitkom, i dupliraju ga tako što će igrati Gamble specijalnu kockarsku opciju. Moraš da klikneš ili na simbol Black ili na simbol Red pošto si kliknuo na dugme koje ti otvara opciju za igru rizika. Igra rizika Gorilla Go Wild slota će ti dati ili dvostruku nagradu, ili će ti uzeti pare. Jasno je da ako pravilno odabereš, bićeš duplo bogatiji. Odaberi pogrešno – i izgubićeš poslednju nagradu. Kad god te ovaj slot nagradi, momentalo će te pitati da li želiš da igraš Gamble rundu rizika. Ali, ti možeš da odlučiš da odbiješ.

Ovaj slot sa 5 kolona je 3D slot, zar ne?

Nego šta! Vizuelno, 3D slotovi su najbolji, pa će tako ovaj slot sa temom: Adventure zasigurno biti prava stvar za tebe. Pored 3D efekata na ovih 5 kolona, tu je i 25 linija isplate koje će doneti dobre nagrade.

Zvukovi

Da li si navikao na klasične tonove kazina? Onda će Gorilla Go Wild ispuniti tvoja očekivanja. Naći ćeš opšte poznate šumove video igara. Ako ti je opuštenije da gledaš tih 5 kolona bez propratnih zvukova, NYX ti je instalirao Mute opciju, pa će tako Gorilla Go Wild biti utišan do kraja.

William Hill download

Na William Hill sajtu možeš da pronađeš i igraš Gorilla Go Wild onlajn. Alternativa ti je da prosto preuzmeš Gorilla Go Wild. Kao prvo, kreiraj nalog pa onda preuzmi William Hill softver kojim ćeš pristupiti mnogim NYX naslovima, a među njima ti je i ovaj slot sa 5 kolona . Posle možeš da igraš do mile volje. Samo napred, prijavi se na William Hill, preko linka ostavljenog ovde , i istraži William Hill stranu koja sadrži program za download . To je to, imaćeš priliku da dobiješ najveću nagradu u Gorilla Go Wild slotu koja iznosi do 15000000 €.


Ko je NYX?

Osnivač: Matthew Davey
Delatnosti: iGaming proizvodi i sofverska rešenja, Administracijski Sistemi za višestruke platforme, iGaming za računare i mobilne uređaje
Sedište: 400 S Rampart Blvd #220, 89145
Vebsajt: http://www.nyxgaminggroup.com/
Osnovan: 1999
Igraj kod William Hill 


Često postavljana pitanja

Da li želiš da saznaš više o William Hill promocijama ili strategijama igranja Gorilla Go Wild? Nastavi da čitaš!

Koje je značenje procenta povraćaja igračima (RTP)?

Ovaj procenat se računa uz pomoć statistike, to jest gleda se koliko isplata Gorilla Go Wild izbacuje tokom nekog vremena. U engleskom jeziku mu je data skraćenica RTP od Return to Player. Broj je uvek izražen u procentima, i ta brojka se u slotovima sa 25 linija obično kreće od 93% do 96%.

Koliko je visok Gorilla Go Wild RTP

Gorilla Go Wild ima procenat povraćaja igračima koji je 96.51% što ti garantuje da je ovaj 3D slot relativno zanimljiv.

Uputstva za podizanje novca

Prebacivanje dobitaka od Gorilla Go Wild u tvoj novčanik nije nikakav problem. Nagrade ležu direktno na tvoj William Hill nalog. Sledeće, izaberi način podizanja , i ideš kući pevajući! Kada ti zatrebaju dodatni detalji, ne oklevaj da pitaš William Hill servis za korisnike da ti pomogne.

Da li je omogućeno podizanje kreditnom karticom?

Sve velike kreditne kartice se prihvataju .

Da li mogu da uradim transfer na Paypal?

Zapravo – ne, William Hill ne podržava mogućnost upotrebe Paypal-a. Nema problema, upotrebi Neteller ili Skrill. Za one koji ne vole savremene onlajn metode plaćanja tu je transfer preko bankarskog računa.

Da li postoji Gorilla Go Wild besplatna igra?

Nemoj da se ljutiš što ćemo da ti kažemo da nećeš naći Gorilla Go Wild besplatnu igru.

William Hill aplikacija

Apsolutno – uživaj u prednostima Gorilla Go Wild isplata, koje su kolosalne, preko Gorilla Go Wild aplikacije. Napomena: Postoji samo jedna zvanična William Hill aplikacija, i ona je besplatna. Nemoj da je plaćaš ili preuzimaš sa sumnjivih sajtova.

Kratki pregled:

Gorilla Go Wild Za: Protiv:
Mobilna verzija:
Zarade:
Opcija besplatnih spinova:
Specijalni simboli:
Bonus opcije:
Grafika:
Utisak:
Igraj kod William Hill