Igraj kod William Hill 

Hook’s Heroes

Onlajn slotove igraj ovde: William Hill
Odmah uzmi bonus: Prati naš link!
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Hook’s Heroes besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Otkrij sve što treba da znaš kako bi, igrajući Hook’s Heroes onlajn, iskusio najveću i najbolju avanturu koju nude onlajn slotovi. Svi detalji se nalaze upravo ovde, samo nastavi da čitaš. Pre svega, moraćeš da otvoriš svoj William Hill nalog – samo pritisni dugme postavljeno gore kako bi stigao na njihovu stranicu za prijavljivanje.

Igraj Hook’s Heroes kod William Hill

Sa William Hill kazinom možeš biti siguran da ćeš naći veliki izbor NetEnt naslova sa temama kao što je Pirates, a to je upravo i tematika Hook’s Heroes slot igrice. Takođe, tu je i William Hill bonus ponuda. Današnja specijalna William Hill ponuda je 100 besplatnih spinova , a tu je još jedna ponuda – koliki god da ti je depozit, dobićeš još 100 posto, to jest maksimalno 300 € i to je takozvani William Hill bonus dobrodošlice.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Kome su besplatni spinovi omiljeni bonus, neka digne ruku! Besplatni spinovi su odličan razlog za igranje Hook’s Heroes slota, pored toga što je to onlajn slot igrica koja je prijatna.

William Hill bonus bez depozita

Ali, što bi rekli stari dobri Latini: panta rei – sve teče, sve se menja, pa tako i William Hill bonus bez depozita može da se pojavi. Pa ipak, to što imaš 100 besplatnih spinova na rapolaganju je ipak sjajna stvar. Umesto da čekaš, budi proaktivan i preuzmi bonus na depozit koji te svakako očekuje. Nastavi da čitaš ako želiš da saznaš više o njemu.

William Hill bonus dobrodošlice

William Hill Bonus Dobrodošlice je samo jedna od prednosti koju imaju članovi ovog kazina. A glavna prednost je to što će ti omogućiti da igraš Hook’s Heroes besplatno. Sada je u ponudi bonus od 100 procenata, odnosno maksimalni iznos od 300 €. Kada odlučiš da ga pokupiš, pritisni dugme dole. Pošto uđeš na svoj nalog, biće potrebno da uplatiš najmanje 5 € na ime depozita. Trebalo bi da ostaviš više novca za depozit. Gledaj ovako: keš koji uplatiš će biti predmet bonusa, odnosno poklonjenog novca od strane kazina, a taj bonus je procenat od depozita. Pa ti sad izračunaj šta ti je bolje.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Klikni dugme sa linkom iz ovog članka i to će ti aktivirati William Hill bonus.
 • Drugi korak: Nađi dugme za prijavljivanje i klikni ga da bi se registrovao. Ubaci korisničko ime, lozinku i imejl.
 • Treći korak: Treći korak je da se uloži depozit. Tada će tvojih William Hill bonus za nove igrače od 100% do maksimalnih 300 € biti aktivirani. Više te ništa ne sprečava da igraš Hook’s Heroes za pravi novac kod William Hill!


Igraj kod William Hill 

Hook’s Heroes slot – glavne karakteristike

Da li žudiš za igrom posvećenom temi Pirates? E pa NetEnt ti s ponosom predstavlja ovu igru iz kategorije: Pirates. Prouči ovaj ćlanak da saznaš zašto stvarno treba da okušaš sreću sa Hook’s Heroes. U tekstu niže ćeš naći objašnjenja svih pravila počev od onih najosnovnijih.

 • Što se tiče broja kolona, naći ćeš 5 kolona, što je relativno normalno pored 20 linija.
 • Najniži ulog za igranje Hook’s Heroes slota za pravi novac iznosi 20 €. Ima igrača koji preferiraju igranje preko instalirane verzije. Međutim, ako ti nisi jedan od tih, onda imaš opciju da igraš direktno na William Hill sajtu.
 • Ovaj slot možeš da nosiš sa sobom (čak i u WC) jer je dostupna i verzija Hook’s Heroes za mobilni.
 • Nadamo se da voliš malo komplikovanija pravila, jer ovaj slot će zahtevati da ih pročitaš pre nego što kreneš sa igranjem ako hoćeš da ga dobro igraš.
 • Mogao bi ozbiljno da profitiraš od igranja Hook’s Heroes slota – postoji opcija da zgrabiš 194800 novčića ili 19480000 € u kešu.
 • Informacija koji bi svi hteli da znaju je koliki je procenat povraćaja igračima u Hook’s Heroes igrici. Brojka je 96.82%. Kod Hook’s Heroes slota, procenat povraćaja igračima je glavna zvezda. Samo čitaj dalje da bi otkrio zašto je to bitno za jedan onlajn slot.


Igraj kod William Hill 

Hook’s Heroes džekpot

NetEnt je izabrao da za ovo izdanje preskoči džekpotove. Ipak, čak i bez Hook’s Heroes džekpota, slot uopšte nije smor – samo treba da dobiješ 5 ikonica pod nazivom Black Pirate i uživaš gledajući kako se tvoj linijski ulog uvećava 900 puta. Dakle, pod uslovom da uložiš 20000 € po spinu, konačna nagrada sa kojom ćeš napuniti račun je 900000 € po linijskom ulogu. Stoga, ako uspeš ovo da osvojiš, džekpot ti više neće biti ni potreban.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Ovo je najednostavnije moguće uputstvo za igranje Hook’s Heroes onlajn za pravi novac. Hook’s Heroes je dinamični slot sa 20 linija isplate koji nagrađuje kad dobiješ najmanje 3 identična simbola na jednoj liniji isplate. Oni moraju da budu poređani sa leva na desno. Kada počne igra, prilagodi svoje uloge preko dugmeta za regulisanje novčića. Dugme Spin će pokrenuti igru sa postojećim podešavanjima. Ali pre nego što počneš da igraš, pročitaj uputstva navedena u nastavku teksta. Ova igra je teža nego prosečan slot. Nadamo se da će ti ove smernice biti od koristi . A ako ti slučajno zatreba još neki podatak, slobodno baci pogled na pravilnik iz slota, i tamo je sve fino objašnjeno.

Korak 1: Da li da igram Hook’s Heroes za pravi novac ili besplatno?

Kada odlučiš da igraš Hook’s Heroes onlajn, imaš izbor između besplatne verzije kojim se testira slot, i profesionalne verzije u kojoj se igra novcem. Ali treba da znaš da nagrada od 900000 € po liniji može pasti u tvoje ruke samo tokom igranja za pravi novac. Besplatna verzija je zabavna, ali ne vodi nikuda. Većina kazina sa NetEnt slotovima nudi obe opcije, međutim William Hill je odlučio da ne komplikuje stvari previše i izbacio je demo opciju. Realno, svaki igrač ima samo jedno na umu: nagradu od 900000 € po liniji, zato nemoj da se nećkaš, nego igraj Hook’s Heroes za pravi novac.

Korak 2: Odredi kreditni iznos

Od trenutka kada pokreneš kolone ovog slota, kojih ima 5, možeš da prilagodiš svoj ulog svojim potrebama, bilo da se radi o tvojim ambicijama u igranju Hook’s Heroes za pravi novac ili visini tvojih sredstava na William Hill nalogu. Ako želiš, možeš izabrati minimalnu sumu – 20 €, ili pak rizikovati do 20000 € po spinu. I ne zaboravi da ova NetEnt igrica donosi manje ali fine i relativno česte dobitke. To znači da ti Hook’s Heroes omogućava da biraš manje uloge, ali da i dalje možeš računati da će ti ovih 5 kolona doneti solidne dobitke. Igrači mogu ići na ozbiljne uloge koristeći novčiće da bi igrali jedan ovako prijatan slot. Ovaj zabavni i šljaštavi slot ti daje dosta kontrole: vrednost novčića može se kretati od 1 € do 100 €, a broj novčića po liniji se može podesiti da iznosi od 1 do 10 novčića. Podešavanje uloga je lako kada je tu Bet Max dugme.

Korak 3: Igraj

Ono što je neobično za igre sa tako naprednim dizajnom jeste da nema opcije odabira linija. Hook’s Heroes je očigledno neobičan izuzetak u tom smislu. U ovom slotu, svih 20 linija je uvek aktivirano. Verovatno je to najbolja opcija – stvar je u tome što postavljanje svih linija u aktivnu zonu povećava i broj prilika za osvajanje dobitaka. Nema razloga da odlažeš stvari – počni da pritiskaš dugme Spin. Hook’s Heroes ima i Turbo postavku koja maksimalno povećava brzinu kretanja kolona, a pored ovoga, ubačena je i Auto Play komanda koja pušta kolone da se same vrte. Priprema, pozor… Kreni!


Igraj kod William Hill 

Pravila igre

Nemoj da dozvoliš da te pravila slota obeshrabre. To što je komplikovan samo znači da predstavlja izazov. Međutim, Hook’s Heroes ima odlično sastavljen pravilnik koji će te provesti kroz igru:

 • Sve isplate se izdaju u skladu sa tabelom isplata. Potraži tabelu pritiskom na dugme
 • Ukoliko dobiješ 3 simbola iste vrste, osiguraćeš sebi nagradu. Naravno, samo ako su poređani po redu.
 • Moraš uložiti na svaku liniju od maksimalnih 20
 • Dobici se izračunavaju množenjem linijskog uloga sa linijskim dobitkom.
 • Isplate se vrše u smeru od leve kolone prema desnoj, s tim što se scatter ne vodi tim pravilom, već plaća bilo gde
 • Sve pobede sa više linija se obračunavaju zajedno.
 • Znaj da ćeš dobiti keš samo od jednog dobitka kada ih linija ima više, i to za onaj koji je najviši
 • Sve što osvojiš preko scatter-a se pripaja dobicima od linija
 • Kad se dogodi kvar na softveru ili hardveru igre, sve osvojene nagrade i isplate će biti poništene, a ulozi vraćeni
 • Napomena: Proveri uslove William Hill kockarnice koji se odnose na procedure za regulisanje sesija igrica koje su ostale nezavršene. U uslovima ćeš naći i informaciju o periodu nakon koga se igra sama završava kad je ne igraš.

Linije i kolone

Kada su pravili ovaj slot, NetEnt dizajneri su se odlučili za moderan izgled sa 5 kolona. Njegove kolone savršeno prikazuju temu iz kategorije Pirates. Pošto se kolone vrte u smeru downward, ovaj opuštajući naslov ti omogućava da se fokusiraš isključivo na dobitke. Pažljivo prostudiraj svaki od Hook’s Heroes simbola, jer oni mogu da ti postanu najbolji prijatelji i časte te višestrukim nagradama. Ovaj slot ima 12 ikona koje se na kolonama javljaju nasumično, a jedna od njih je i wild kao i scatter simbol.


Igraj kod William Hill 


Kao što verovatno već znaš, što je više aktivnih linija, veće su ti šanse za dobru Hook’s Heroes nagradu. Zahvaljujući NetEnt dizajnerima, nema slobodnog odabira linija u Hook’s Heroes, njihov broj je predefinisan. Ovih 20 linija plaćaju u smeru od leva strane ka desnoj. Taj novac će doletati na tvoj račun prilično često u manjim iznosima. A sa 20 linija, imaćeš dovoljno šansi da postaneš ozbiljan dobitnik.

Najunosniji simbol

NetEnt je uključio simbol Black Pirate, koji udeljuje poprilično značajnu nagradu, jer funkcioniše kao džekpot slota. Kad ti ih izleti 5, linijski ulog će biti uvećan 900 puta. Nagrada može iznositi 900-struki linijski ulog, ali jedino ako si ostavio 20 linija u igri i kladio se sa maksimalnih 1000 € po liniji.

Ostali simboli

Ovaj NetEnt naslov je opremljen sa 12 znakova. Black Pirate je već obrađen, ali ova opuštena igrica ima i druge znakove:

 • Tough-girl Pirate simbol pruža 700x linijskog uloga
 • Kad je zlatna sredina u pitanju, tu je Nerdy Pirate sa množiteljem od 500x po liniji
 • Little Duck Pirate je simbol koji ti donosi 350 puta od tvog linijskog uloga
 • One-eyed Pirate simbol može da dodeli množitelj od 250x po linijskom ulogu
 • Sa Jack i 10 figurama, tvoj ulog na liniji se uvećava 100 puta.

Posebni simboli

 • Hook Pirate wild pločica
 • Crocodile-costumed Peter Pan scatter ikona

Zamenski simbol

Hook’s Heroes ima wild ikonu koju je lako videti – samo potraži pločicu Hook Pirate. Wild može da zameni bilo koji od 12 različitih simbola u Hook’s Heroes na bilo kojoj od 20 pobedničkih linija. Pošto imaš Hook Pirate kao opciju, čisto sumnjamo da nećeš moći makar neku nagradu da ubodeš!


Scatter simbol – Crocodile-costumed Peter Pan

Sledeći na spisku kompleksnijih simbola u Hook’s Heroes slotu je scatter. Ime mu je Crocodile-costumed Peter Pan. Zanimljivo je kako Hook’s Heroes scatter nikako nije ograničen sa 20 linija. Platiće gde god da se zadesi.


Dodatne igre

Pošto smo pokrili detalje regularne igre ovog domaćinskog slota, idemo dalje.

Igra sa besplatnim spinovima

Hook’s Heroes je opremljen bonus igrom pod imenom Free Spins. Sa ovim bonusom možeš da zaradiš dosta kinte kroz Hook’s Heroes besplatne runde. Spinovi mogu da se obrnu 15 puta za redom, potpuno besplatno .

Mermaid množitelj slota

Ispričaćemo ti kako Mermaid samostalni množitelj operiše: Kada se aktivira, uvećaće ti dobitak do 4 puta, a nećeš morati ponovo da se kladiš. Hook’s Heroes množitelj startuje sa 2x, a maksimalni iznos će dodeliti postepeno, ne momentalno. Tako posetioci William Hill sajta imaju više šanse za zaradu kada im ovaj NetEnt slot da dobitak. Naravno, što više šansi, to su ti Hook’s Heroes daje više novca!

Da li je Hook’s Heroes video slot igra?

Zanimljiva grafika koju je NetEnt ovde inkorporirao svrstava ovaj naslov u kategoriju video slotova. Oni su drugačiji od klasičnih slotova, koje zaista imaju veliki broj fanova. Međutim, razlika je čisto vizuelna. O, da! Pošto je ovo video slot, ova svetljucajuća igrica ima moderan izgled i tonove koji odgovaraju temi: Pirates.

Melodije igrice

Da li ti zvukovi starinskih kockarnica vraćaju draga sećanja? Ako je tako, oduševićeš se Hook’s Heroes zvukovima, jer su baš takvi – stari, dobri zvukovi video igara. Ne čudi to što ovaj video slot dolazi sa komandama za nameštanje jačine zvuka.

Preuzimanje Hook’s Heroes

William Hill ti pruža dve mogućnosti: da igraš Hook’s Heroes onlajn na njihovom vebsajtu, ili da instaliraš Hook’s Heroes na svom uređaju. Kao prvo, kreiraj nalog pa onda preuzmi William Hill softver kojim ćeš pristupiti mnogim NetEnt naslovima, a među njima ti je i ovaj slot sa 5 kolona . Kada to obaviš, moći ćeš da igraš Hook’s Heroes u nedogled. Zato, otvori nalog kod William Hill, prateći link postavljen dole zatim poseti William Hill stranu na kojoj je softver koji se instalira . To te kvalifikuje za 900000 € po liniji isplate.


Više o NetEnt-u:

Sedište: Vasagatan 16, 111 20, Stockholm
Vebsajt: https://www.netent.com/
Delatnosti: Igre za desktop i mobilne uređaje, iGaming rešenja i usluge
Osnivač: Pontus Lindwall
Osnovan: 199
Igraj kod William Hill 


Odgovori na česta pitanja

Ako imaš pitanja u vezi sa igranjem Hook’s Heroes slota, ili o uslovima korišćenja na William Hill, pogledaj sledeći deo:

Objašnjenje izraza “procenat povraćaja igračima” (RTP)

Procenat povraćaja igračima – na engleskom Return to Player (RTP) – proračunava se statističkim praćenjem Hook’s Heroes isplata tokom dužeg vremenskog perioda. Možeš da očekuješ da taj broj bude oko 93% do 96% u onlajn slotovima koji poseduju 20 linija.

Koliko je visok Hook’s Heroes RTP

Sa procentom povraćaja od 96.82%, što je u okviru standarda za NetEnt slotove, nije ni čudo što se Hook’s Heroes čini laganim za igranje.

Kako podići osvojeni Hook’s Heroes novac?

Dolaženje do keša iz ovog NetEnt naslova je stvarno nekomplikovano. Keš koji dobiješ ide na tvoj William Hill nalog. Pogledaj koji metod podizanja tebi najviše odgovara , i ideš kući pevajući! Ako imaš neki problem, ili bilo kakvo potanje, onda će ti William Hill kontakt centar odlično poslužiti.

Šta ako želim da prebacim keš na moju kreditnu karticu?

Videćeš da su podržane sve ozbiljnije kartice .

Da li mogu da uradim transfer na Paypal?

Zapravo – ne, William Hill ne podržava mogućnost upotrebe Paypal-a. Ali zato imaš mogućnost transfera uz pomoć Skrill-a i Neteller-a. Za one koji ne vole savremene onlajn metode plaćanja tu je transfer preko bankarskog računa.

Postoji li mogućnost za Hook’s Heroes besplatnu igru?

Hook’s Heroes besplatna igra nije opcija koju nudi William Hill.

Hook’s Heroes aplikacija

Nego šta, moći ćeš da iskusiš svu silu Hook’s Heroes neretkih isplata u Hook’s Heroes aplikaciji. Napomena: Postoji samo jedna zvanična William Hill aplikacija, i ona je besplatna. Nemoj da je plaćaš ili preuzimaš sa sumnjivih sajtova.

Zaključak:

Hook’s Heroes Za: Protiv:
Bonus igre:
Utisak:
Besplatni spinovi:
Optimizovano za mobilni:
Džokeri:
Grafika:
Isplate:
Igraj kod William Hill