Igraj kod William Hill 

Jack and the Beanstalk

Igraj Jack and the Beanstalk ovde: William Hill
Pokupi bonus: Upotrebi naš link!
Jack and the Beanstalk besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €

Ukoliko želiš da igraš Jack and the Beanstalk onlajn i osvojiš neke fantastične nagrade, pročitaj ovu recenziju. Naime, kako bi tvoje iskustvo igranja onlajn slotova bilo izuzetno, trebalo bi da pažljivo pregledaš ovu stranicu i detaljne informacije koje pruža. Prvo treba da otvoriš novi William Hill nalog, što je jednostavan proces koji oduzima samo par minuta. Jednostavno klikni označeno dugme koje je postavljeno gore.

Igraj Jack and the Beanstalk kod William Hill

Jack and the Beanstalk je samo jedna od mnogobrojnih onlajn slot igrica koje možeš da igraš na sajtu William Hill. Ako želiš da igraš nešto što se bavi tematikom vanzemaljaca, heroja sa posebnim moćima ili mitologije – najverovatnije ćeš to naći ovde. Ono što čitavoj igri daje uzbuđenje je William Hill bonus ponuda. Sada William Hill ponuda uključuje 100 besplatnih spinova . Tu je još i posebna ponuda za tvoj prvi depozit – 100% od depozita kao William Hill bonus dobrodošlice, što može da iznosi 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Izgleda da ništa ne donosi toliko zadovoljstva koliko besplatni spinovi. Ovo je neverovatan podstrek za igranje Jack and the Beanstalk ili bilo kog onlajn slota koji daje pozamašne isplate.

William Hill bonus bez depozita

Ali, što bi rekli stari dobri Latini: panta rei – sve teče, sve se menja, pa tako i William Hill bonus bez depozita može da se pojavi. Sa 100 besplatnih spinova ćeš ipak moći da uloviš neke fine nagrade. Zato treba da iskoristiš drugu promotivnu ponudu: 100% bonus na svoj depozit, koji ćemo detaljno opisati za 3, 2, 1…

William Hill bonus dobrodošlice

William Hill Bonus Dobrodošlice je samo jedna od prednosti koju imaju članovi ovog kazina. A glavna prednost je to što će ti omogućiti da igraš Jack and the Beanstalk besplatno. Ono što te čeka je 100% od tvog depozita, što može da ispadne bonus od 300 €, što ti može dobro doći. Pošto uđeš na svoj nalog, biće potrebno da uplatiš najmanje 5 € na ime depozita. Ili, možeš da iskoristiš sjajnu ponudu i uvećaš svoj depozit. Kazino ti daje bonus na depozit, što znači da ako uplatiš veći iznos, imaćeš mnogo veći bonus za klađenje.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Prati link iz ove recenzije da bi aktivirao William Hill bonus.
 • Drugi korak: Napravi novi korisnički nalog. Za to će ti trebati samo minut. Prosto popuni potrebne podatke.
 • Treći korak: Ulaganjem depozita možeš računati na William Hill bonsu dobrodošlice od 100% do maksimalne sume od 300 €. Sad je trenutak da počneš da uzimaš keš! Samo jedan klik na dugme dole i odmah možeš da igraš Jack and the Beanstalk za pravi novac.


Igraj kod William Hill 

Jack and the Beanstalk slot – glavne karakteristike

Verovatno si ovde jer su slotovi iz kategorije Fantasy tvoja omiljena razbibriga. Njegovih 5 kolona čine da izgleda veoma privlačno, čak i igračima koji ne mare mnogo za slotove čiji je žanr Fantasy. U ovom članku o Jack and the Beanstalk igri analizitaćemo i najsitnije detalje, a počećemo od nekih osnovnih odlika.

 • Broj kolona može biti bitan, zato je NetEnt odlučio da stavi 5 kolona. Ovo je tipičan broj kolona koje donose unosne nagrade sa tačno 20 linije. Uskoro ćeš videti zašto.
 • Da bi igrao Jack and the Beanstalk za pravi novac, treba da postaviš minimum 20 € kao ulog. Postoje igrači kojima je bolje da skinu slot i igraju na kompjuteru, ali ima ih kojima je zgodnije da igraju na William Hill sajtu.
 • A imaš i Jack and the Beanstalk za mobilni.
 • Na prvi pogled, ovaj slot se čini prilično komplikovanim, tako da ti je bolje da prvo pročitaš pravila igre.
 • Najviši iznos koji možeš da osvojiš je kada dobiješ 600000 novčića ili 30000000 € u kešu.
 • Jack and the Beanstalk slot nosi procenat povraćaja igračima od 96.3%. Da li ti procenat povraćaja igračima u Jack and the Beanstalk slotu izgleda ogroman? Da bi shvatio šta to predstavlja, nastavi da čitaš.


Igraj kod William Hill 

Jack and the Beanstalk džekpot

Pomalo čudna odluka, ali NetEnt nam nije uključio džekpotove koji obično dolaze sa onlajn slotovima. Ali umesto Jack and the Beanstalk džekpota, imaš simbol Jack koji daje naveću nagradu, što ti u ovoj William Hill igrici množi linijski ulog sa 1000. Dakle, pod uslovom da uložiš 10000 € po spinu, konačna nagrada sa kojom ćeš napuniti račun je 500000 € po linijskom ulogu. Ovolika nagrada će ublažiti činjenicu da je Džekpot izostavljen u ovom slotu.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Potrebne su ti dodatne informacije o načinima igranja Jack and the Beanstalk onlajn za pravi novac? Onda je ova recenzija onlajn slota prava stvar za tebe. Jack and the Beanstalk ima 20 linija isplate koje plaćaju u pravcu sa leva na desno za najmanje 3 simbola iste vrste. Pre nego što kreneš sa vrtenjem, obrati pažnju na postavku količine novčića koje ulažeš. Što veći iznos uloga, to će ti biti veća nagrada! Pritisni dugme Spin da bi pokrenuo igru. A pre nego što klikneš na Spin, pogledaj uputstva kako da igraš ovu igru. Da bi igrao Jack and the Beanstalk bez njih moraš da budeš baš iskusan igrač. Polako prati ove instrukcije koje objašnjavaju igru korak po korak . Takođe, objašnjena pravila koja su ostavljena u slotu mogu dosta da pomognu oko toga kako slot funkcioniše.

Korak 1: Šta je bolje – demo verzija ili igranje Jack and the Beanstalk sa pravim novcem?

Do sada si sigurno odlučio da ćeš igrati Jack and the Beanstalk onlajn sa pravim novcem ili samo hoćeš da testiraš slot u besplatnoj verziji koja je napravljena za novajlije bez iskustva i koja ne zahteva postavljanje uloga. To je obično slučaj, ali William Hill ne nudi demo verziju. Elem, ništa ti drugo nije preostalo do da uskočiš u verziju Jack and the Beanstalk za pravi novac i ustremiš se na maksimalni dobitak od 500000 € po liniji.

Korak 2: Odaberi visinu svog kredita

Možeš da menjaš visinu uloga kada igraš Jack and the Beanstalk za pravi novac kako god poželiš. NetEnt ti je dao mogućnost da ga menjaš kad god i kako god ti odgovara. Podesi ga na minimalnih 20 €, ili pređi na ozbiljnije sume i uloži i do 10000 € po spinu. Treba da imaš na umu da nema lakih dobitaka na ovih 5 kolona, ali kada nešto osvojiš biće vredno sećanja. Na raspolaganju za odabir uloga u ovom slotu iz sekcije Fantasyimaš novčiće. Ovaj zabavni i šljaštavi slot ti daje dosta kontrole: vrednost novčića može se kretati od 1 € do 50 €, a broj novčića po liniji se može podesiti da iznosi od 1 do 10 novčića. Ako bi najradije da sve podesiš u jednom kliku, baci pogled na Bet Max dugme.

Korak 3: Pokreni kolone

Ono što je neobično za igre sa tako naprednim dizajnom jeste da nema opcije odabira linija. Jack and the Beanstalk je očigledno neobičan izuzetak u tom smislu. Sve linije isplate će biti aktivne. U svakom slučaju, to može da se posmatra i kao blagoslov: igranje sa svim linijama uvećava tvoje šanse za pobedu. Kad već stvari tako stoje, možeš jednostavno da produžiš ka Spin tasteru i pređeš na glavno jelo. Pokreni Turbo režim i gledaj koliko brzo mogu da se kreću kolone u Jack and the Beanstalk igrici, ili pak idi na Auto Play. Priprema, pozor… Kreni!


Igraj kod William Hill 

Pravila

Već smo rekli da je Jack and the Beanstalk izrazito složen slot. Stoga, moraćeš da proučiš uputstvo pre nego što se usudiš da zavrtiš Jack and the Beanstalk. Veruj nam, dobro će ti doći, zato obrati pažnju:

 • Baci pogled na tabelu isplata koju će ti otvoriti dugme sa glavnog ekrana
 • 3 ili više jednakih ikona donose dobitak
 • Opcija za odabir aktivnih linija od maksimalnih 20 ne postoji u Jack and the Beanstalk, što i nije tako loše
 • Linijske opklade se množe sa novcem koji si uložio po liniji isplate
 • Kao pravac isplate, ovde je postavljen pravac s leva na desno, a to se ne primenjuje na scatter – on plaća nevezano za poziciju
 • U situaciji kad ti višestruke linije daju višestruke nagrade, sav taj novac će biti kombinovan zajedno
 • Ako ti linija izbaci nekoliko nagrada, jedino od najveće će ti biti uplaćen novac
 • Kad ti scatter da novac, on se kombinuje sa novcem od linija
 • Jedina prilika da dobiješ wild je na kolonama 2, 3, 4 i 5
 • Po pravilu, nagrade od wild-a imaju još jedan množitelj od 3x
 • U slučaju kad se softver ili hardver slota pokvari, tada će se svaka nagrada i isplata momentalno poništiti, dok će ulozi na koje je uticao taj kvar biti predmet kompenzacije
 • Napomena: Proveri uslove William Hill kockarnice koji se odnose na procedure za regulisanje sesija igrica koje su ostale nezavršene. U uslovima ćeš naći i informaciju o periodu nakon koga se igra sama završava kad je ne igraš.

Linije i kolone

U ovom modernom naslovu ima 5 kolona koje adekvatno ilustruju njegov žanr: Fantasy. Uobičajeni smer kretanja kolona, downward je način na koji se 5 kolona u Jack and the Beanstalk vrte. Svi smo već naviknuti na to, tako da se ovaj slot može igrati bez ometanja. Treba ti koncentracije za osvajanje nagrada. Trebalo bi dobro da se upoznaš sa Jack and the Beanstalk simbolima, zato što će ti upravo oni doneti one nagrade. Tako, na ovim kolonama se nasumično pojavljuje 16 simbola, a među njima je i wild, ali i scatter simbol. Među 16 ikona se našlo mesta i za stacked wild koji može da ide preko celih kolona. I imaj na umu da ti je na raspolaganju i specijalni simbol: Silver Key.


Igraj kod William Hill 


Linije imaju ulogu donošenja nagrada, a u Jack and the Beanstalk ih ima 20. Njihov glavni zadatak je da ti popune bankovni račun jer na njima možeš osvojiti glavnu nagradu od 30000000 €. Da postigneš najbolje rezultate, uvek biraj sve Jack and the Beanstalk linije. U ovoj igri su, srećom, svih 20 linija uvek uključene u igru jer NetEnt štiti tvoje interese. Smer 20 linija je bitan – one plaćaju od levo na desno i donose ti profitabilne isplate. A sa 20 linija, može se desiti i da se obogatiš.

Top simbol

NetEnt je uključio simbol Jack, koji udeljuje poprilično značajnu nagradu, jer funkcioniše kao džekpot slota. Kad ti ih izleti 5, linijski ulog će biti uvećan 1000 puta. Sa maksimalnim linijskim ulogom od 500 € osvajanje ove nagrade ti može dometi pozamašnih 10000 novčića koji vrede 500000 € na svakoj od pobedničkih linija isplate.

Ostali simboli

Uključijući gore pomenuti Jack simbol, postoji ukupno 16 simbola u ovom fino dizajniranom slotu:

 • Drugi najbolji – Ogre – pomnožiće ti linijski ulog sa 750
 • Goat i Axe simboli plaćaju 250x po liniji
 • Water Can figurica nosi 125x linijskog uloga
 • Ace figura ima sasvim pristojan množitelj uloga po liniji od 100 puta
 • I na kraju, 10 – simbol će ti platiti najmanje – 30x uloga po liniji

Specijalni simboli

 • Jack & the Beanstalk Logo wild znak
 • Treasure Chest scatter simbol
 • Veoma unosan tip wild-a: Golden Hen i Money Bags stacked wild simbol
 • Zgodni wild koji se širi, a naziva se Golden Harp

Zamenski simbol

Pregledaj simbole u Jack and the Beanstalk slotu i brzo ćeš uočiti njegov wild – simbol je označen kao Jack & the Beanstalk Logo. U ovom slotu pod tagom: Fantasy, wild zapravo zamenjuje bilo koji od 16 simbola. Igrica pušta ovu ikonu da padne jedino na koloni 2, 3, 4 i 5. Dakle, kada imaš Jack & the Beanstalk Logo na pobedničkoj postavci znakova, očekuj da će ti pare od nagrade biti uvećane 3 puta.


Džoker sa ulogom scatter-a: Treasure Chest

Sledeći na spisku kompleksnijih simbola u 3D slotovima je scatter. Ime mu je Treasure Chest. Ono što čini Jack and the Beanstalk scatter toliko interesantnim je nedostatak restrikcija koje uspostavljaju 20 linija. On će te nagraditi ma gde se našao. Sjajni Treasure Chest scatter služi i da započne igru sa besplatnim spinovima. Malo besplatnih igara još nikome nije škodilo, zar ne? Ostali simboli iz Jack and the Beanstalk igre nisu ni izbliza tako dobri. Ovaj izvanredni Treasure Chest scatter ima sposobnost da otvori mini-igru sa besplatnim spinovima – ovo je jedina figura koja ima toliki potencijal.


Ekstra opcije

Pošto smo pokrili detalje regularne igre ovog slota, idemo dalje.

Runde besplatnih spinova

Jack and the Beanstalk ima bonus koji će ti se možda svideti: zove se, krajnje prozaično Free Spins, a njegov posao je da ti dozvoli da igraš Jack and the Beanstalk besplatno tokom standardne igre za pravi novac. FiguraTreasure Chestse pojavljuje da bi započela sledeću rundu, a inače ovde je i scatter. Kolone će nastaviti da se okreću 10 puta .

Da li je Jack and the Beanstalk 3D slot igra?

Zasigurno! Vizuelno, 3D slotovi su najbolji, pa će tako ovaj slot sa temom: Fantasy zasigurno biti prava stvar za tebe. Pored 3D efekata na ovih 5 kolona, tu je i 20 linija isplate koje će doneti dobre nagrade.

Melodije igrice

Nema potrebe da se uzbuđuješ oko Jack and the Beanstalk muzike. Slušaćeš uobičajene melodije video igrica. U zavisnosti od preferencija, jačina zvuka u ovom neobičnom slotu može da se smanji ili pojača.

Bezbedni William Hill program

Samo ti treba nalog na onlajn kazinu, i moći ćeš da skineš William Hill softver sa NetEnt igricama . I onda samo treba da se udobno smestiš i igraš. Samo napred, prijavi se na William Hill, uz pomoć linka sa dna , onda skokni do strane za skidanje William Hill programa . Odatle ćeš preći na vrtenje za najveći množitelj od 1000x linijskog uloga.


Kratak pregled NetEnt kompanije:

Osnovan: 1996
Osnivač Pontus Lindwall
Sedište: Vasagatan 16, 111 20, Stockholm
Delatnosti: Igre za desktop i mobilne uređaje, iGaming rešenja i usluge
Vebsajt: https://www.netent.com/
Igraj kod William Hill 


Odgovori na česta pitanja

Evo nekih pitanja koja se najčešće postavljaju o Jack and the Beanstalk na sajtu William Hill:

Koliko je bitan RTP procenat u nekom slotu?

Taj procenat, koji se na engleskom zove RTP (Return to Player), izračunava se statističkim gledanjem Jack and the Beanstalk dobtaka u okviru jednog vremenskog perioda. Broj je uvek izražen u procentima, i ta brojka se u slotovima sa 20 linija obično kreće od 93% do 96%.

Koliki je Jack and the Beanstalk RTP?

Kako mogu da podignem svoj dobitak?

Dolaženje do keša iz ovog NetEnt naslova je stvarno nekomplikovano. Sve što zaradiš ide na tvoj William Hill nalog. U suštini, sledeći korak je da odabereš način na koji ti je najlakše da podigneš pare , i razmisli dobro kako ćeš da potrošiš zarađeno! Naravno, ako ti zatreba neka pomoć, uvek možeš da kontaktiraš William Hill korisnički centar.

Na koje debitne ili kreditne kartice mogu da prebacim novac?

Visa i MasterCard su najčešći izbor .

Imam Paypal račun. Mogu li njega da koristim da podizanje?

Ne, podizanje upotrebom William Hill Paypal-a nije moguće. Možda da ideš preko Skrill-a ili Neteller-a? Imaj na umu da postoji i opcija prebacivanja dobitaka pravo na tvoj račun u banci.

Mogu li da uživam u Jack and the Beanstalk besplatno?

Ne volimo što imamo loše vesti, ali Jack and the Beanstalk besplatna igra nije u ponudi.

Jack and the Beanstalk aplikacija

Dabome, imaćeš to zadovoljstvo da vrtiš Jack and the Beanstalk i dobijaš izuzetno isplative dobitke igrajući kroz Jack and the Beanstalk aplikaciju. Pojašnjenje: Jedina William Hill aplikacija koja ti treba je ona zvanična, koja se totalno besplatna. Zapravo, nema potrebe da je preuzimaš ili plaćaš nekim sajtovima koji mogu biti prevara.

Konačna presuda:

Jack and the Beanstalk Za: Protiv:
Isplata:
Dizajn:
Utisak:
Igranje na mobilnom:
Igra sa besplatnim spinovima:
Bonus simboli:
Bonus igre:
Igraj kod William Hill