Igraj kod William Hill 

Jack Hammer

Onlajn slotove igraj ovde: William Hill
Odmah uzmi bonus: Prati naš link!
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Jack Hammer besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Ukoliko želiš da igraš Jack Hammer onlajn i osvojiš neke fantastične nagrade, pročitaj ovu recenziju. Naime, kako bi tvoje iskustvo igranja onlajn slotova bilo izuzetno, trebalo bi da pažljivo pregledaš ovu stranicu i detaljne informacije koje pruža. Sve je veoma jednostavno – samo otvori nalog na William Hill klikom na gornje dugme koje otvara stranicu za registraciju.

Igraj Jack Hammer kod William Hill

Igranje Jack Hammer slota na William Hill je čista zdravorazumska odluka – tamo imaš mnogo slotova sa najrazličitijim temama – Crime, svemirci, heroji iz stripova i tako dalje. Ono što igru čini još više zanimljivom je William Hill bonus. William Hill bonus se sastoji od: 100 besplatnih spinova , a tu je još jedna ponuda – koliki god da ti je depozit, dobićeš još 100 posto, to jest maksimalno 300 € i to je takozvani William Hill bonus dobrodošlice.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Činjenica je da su besplatni spinovi najomiljeniji deo svakog onlajn slota. Tačno? Jasno je da su upravo oni glavni motiv za igranje Jack Hammer slota. Naravno, pored dobitaka koji redovno nailaze.

William Hill bonus bez depozita

Ranije su imali William Hill bonus bez depozita, pa će možda u nekom momentu ponovo da ga uključe. Na kraju krajeva, tih 100 besplatnih spinova su veoma dobar bonus. Umesto toga, možeš da iskoristiš 100% bonus koji William Hill dodeljuje za prvi depozit. Više o tome u nastavku članka.

William Hill bonus dobrodošlice

Ma, kada bi samo postojao neki način da igraš Jack Hammer besplatno… A ne, čekaj – pa zato postoji William Hill Bonus Dobrodošlice! Sada je u ponudi bonus od 100 procenata, odnosno maksimalni iznos od 300 €. Samo pazi – moraćeš da ostaviš depozit od najmanje 5 €. Ne zaboravi da će ti na depozit biti uplaćen bonus, te će zato taj bonus biti veći ako ti je depozit veći.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Aktiviraj William Hill bonus tako što ćeš kliknuti na link iz ove recenzije.
 • Drugi korak: Treba da klikneš na dugme za registraciju kako bi mogao da otvoriš nalog. Popuni potrebna polja – korisničko ime, lozinku i imejl.
 • Treći korak: Depozit će ti doneti William Hill bonus dobrodošlice od 100%, čiji je maksimalni iznos 300 €. Igraj Jack Hammer za pravi novac, i pokupi keš već sa prvim spinom!


Igraj kod William Hill 

Jack Hammer slot – glavne karakteristike

Da li žudiš za igrom posvećenom temi Crime? E pa NetEnt ti s ponosom predstavlja ovu igru iz kategorije: Crime. Prouči ovaj ćlanak da saznaš zašto stvarno treba da okušaš sreću sa Jack Hammer. U tekstu niže ćeš naći objašnjenja svih pravila počev od onih najosnovnijih.

 • E, ovo ti je slot sa 5 kolona. Većina igrica ih ima toliko, što nije bezveze jer tako ti 25 linija pomaže da ubodeš dobitak.
 • Da bi igrao Jack Hammer za pravi novac, treba da postaviš minimum 25 € kao ulog. Postoje igrači kojima je bolje da skinu slot i igraju na kompjuteru, ali ima ih kojima je zgodnije da igraju na William Hill sajtu.
 • A imaš i Jack Hammer za mobilni.
 • Ukoliko imaš tedenciju da biraš slotove koji su malko zakukuljeni, onda će ti ova igrica biti zanimljiva.
 • Top nagrada je 750000 novčića, odnosno 75000000 € u kešu.
 • Jack Hammer slot nosi procenat povraćaja igračima od 97%. Da li ti procenat povraćaja igračima u Jack Hammer slotu izgleda ogroman? Da bi shvatio šta to predstavlja, nastavi da čitaš.


Igraj kod William Hill 

Jack Hammer džekpot

Iz nekog, nama nerazumljivog razloga, Jack Hammer ne donosi džekpot nagrade. Nema potrebe da očajavaš što nema Jack Hammer džekpota, jer je on zamenjen ikonom naslovljenom kao slot, a ona nagrađuje William Hill igrače dajući im umnožitelj od 1000x po linijskom ulogu. Gledaj to ovako: kada ti je ulog maksimalnih 25000 € po spinu, tvoja nagrada će biti ćak 75000000 €. Nadajmo se da ovo može nekako da kompenzuje nedostatak džekpota.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Ako imaš bilo kakvo piranje u vezi sa igranjem Jack Hammer onlajn za pravi novac, pripremili smo ti kratki pregled slota. Naime, sa 25 linija isplate i pravcem isplate sa leva na desno , ovaj slot koji često plaća može da bude izuzetno isplativ. Unapred određena vrednost uloga retko kada oslikava želje igrača, te tako prvo namesti vrednost i broj novčića koje planiraš da uložiš. Da bi započeo igru, pritisni Spin. Ali pre nego što to uradiš, pročitaj sledeća uputstva. Ova igra je teža nego prosečan slot. Samo pregledaj ove instrukcije, a mi ćemo pokušati da otkrijemo sve misterije ovog slota . Takođe, objašnjena pravila koja su ostavljena u slotu mogu dosta da pomognu oko toga kako slot funkcioniše.

Korak 1: Da li treba da igram Jack Hammer za pravi novac?

Da li hoćeš da igraš Jack Hammer onlajn za pravi keš, ili samo hoćeš da isprobaš zabavni režim za početnike koji ne zahteva novac? Ovde nećeš imati takvu dilemu. William Hill je odlučio da ova igra bude posvećena samo prekaljenim igračima koji nameravaju da igraju Jack Hammer za pravi novac. Dobitaka ima i više nego dovoljno da opravdaju takvu odluku – tu je nagrada od 1000000 € po liniji.

Korak 2: Podesi kredit

Koliki ćeš ulog izabrati za igranje Jack Hammer za pravi novac je isključivo na tebi. Podesi ga u skladu sa novcem kojim raspolažeš na svom William Hill nalogu. Sume koje možeš izabrati kreću se od minimalnih 25 € do maksimalnih 25000 € po spinu. S obzirom na to da ovaj moderan slot donosi male, ali česte dobitke, možeš se opredeliti za manje uloge i opet očekivati pristojnu isplatu. Koristi novčiće za svoj ulog u ovoj kompleksnoj onlajn igri. Ovaj živahni i fensi slot ti stavlja dosta kontrole na raspolaganje: vrednost novčića može da se bira u bilo kom iznosu između 1 € i 100 €, dok je ukupan broj novčića po liniji moguće podesiti na iznos od 1 do 10. Želiš što brže da podesiš svoj ulog? Klikni na Bet Max dugme.

Korak 3: Počni da vrtiš kolone

Linije se mogu birati u većini slotova sa visokokvalitetnom grafikom, ali to nije slučaj i u Jack Hammer. Jednostavno rečeno, moraćeš da postaviš ulog na svih 25 linija. Nema mesta panici, to će biti dobro za tebe – naime, uključivanje svih linija znači više prilika za osvajanje nagrade. Stoga, možeš jednostavno da produžiš dalje i klikneš na dugne Spin da pokreneš igru. Imaš i Auto Play – to ti automatski vrti kolone dok ti odmaraš. I sad, samo ti je ostalo da se baciš na Jack Hammer!


Igraj kod William Hill 

Pravila

Sigurno si video koliko je Jack Hammer komplikovan slot. Toliko je komplikovan da će ti se zavrteti u glavi. Zato pažljivo pročitaj pravilnik, jer će ti biti od pomoći:

 • Da bi saznao koliko koji simbol isplaćuje, pogledaj tabelu isplata klikom na dugme sa menija
 • Dobitak ti sledi kada ti izađe 3 simbola koji su isti i povezani
 • Treba da znaš da moraš odabrati
 • Linijski dobici se množe sa tvojim ulogom po liniji
 • Nagrade će biti isplaćene u pravcu s leva na desno, što se ne odnosi na scatter simbol, on isplaćuje svuda
 • Ako imaš više dobitaka na više linija, one će biti sabrane
 • Nekim igračima ume da izađe više pobeda na liniji, i tada se dodeljuje samo ona koja ima najveći iznos
 • Kad ti scatter da novac, on se kombinuje sa novcem od linija
 • Pločica koja nosi wild izlazi na kolonama 2, 3, 4 i 5
 • Ukoliko se javi kvar bilo na hardveru, bilo na softveru slota, možeš da očekuješ da će isplate i dobici biti poništeni, a tvoji ulozi refundirani
 • Napomena: William Hill uslovi korišćenja mogu da budu korisni zato što su tamo opisana pravila koja se primenjuju u slučaju gašenja slota pre kraja, i naznačeno je vreme za automatsko gašenje ostavljenog slota.

Kolone i linije

NetEnt tim je odlučio da ovom uzbudljivom slotu dodeli 5 kolona koje se savršeno uklapaju u temu Crime. Uobičajeni smer kretanja kolona, downward je način na koji se 5 kolona u Jack Hammer vrte. Svi smo već naviknuti na to, tako da se ovaj fenomenalni slot može igrati bez ometanja. Treba ti koncentracije za osvajanje nagrada. Pažljivo prostudiraj svaki od Jack Hammer simbola, jer oni mogu da ti postanu najbolji prijatelji i časte te višestrukim nagradama. Kolone imaju 11 simbola koji se nasumično pojavljuju, a među njima je i wild i scatter simbol.


Igraj kod William Hill 


Linije generalno služe da donose dobitke, što je slučaj i sa Jack Hammer. U njemu ima 25 linija, koje ti omogućavaju da se domogneš glavne nagrade od 75000000 € . Aktiviranjem svih linija se povećavaju tvoje šanse da uvežeš prave simbole i osvojiš velike nagrade. Ali nema ništa gore od toga da vidiš džekpot kombinaciju na neaktivnoj liniji! Srećom, u Jack Hammer su sve linije automatski uključene, pa ne moraš da brineš da će se to desiti. Smer 25 linija je bitan – one plaćaju od levo na desno i donose ti česte isplate. A sa 25 linija, može se desiti i da se obogatiš.

Najisplativiji simbol

Razmišljaš o osvajanju najveće moguće kinte? Samo gledaj da dobiješ džekpot figuru, Jack Hammer. Ako ti se na ekranu prikaže 5, primićeš 1000x linijskog uloga. Moli se svim svecima da ubodeš 5 simbola na nekoj od aktiviranih linija i 1000000 € će biti tvoje ako si dovoljno hrabar da uložiš 1000 € na svaku od 25 linija u slotu.

Simboli i znakovi

 • Drugi najbolji – Evil Dr. Wuten – pomnožiće ti linijski ulog sa 300
 • Dame je simbol sa množiteljem koji umnožava linijski ulog 250 puta
 • Niže na spisku imaš Newspaper Boy simbol, a od njega možeš da očekuješ množitelj od 200x uloga po liniji
 • Zeppelin Hideout simbol koji donosi 125x linijskog uloga
 • A poslednju nagradu, koja i nije baš za bacanje, daje figurica Poison, a ta nagrada je 40x linijskog uloga.

Specijalni simboli

 • Wild znak
 • Free Spin scatter slika

Simbol pod nazivom Wild

Wild simbol u Jack Hammer slotu je lako uočljiv , zato što ima jednostavan naziv – Wild. U ovom slotu pod tagom: Crime, wild zapravo zamenjuje bilo koji od 11 simbola. Ovaj ekstra simbol ćeš naći na koloni 2, 3, 4 i 5. Uz pomoć znaka Wild, nećeš moći a da ne izađeš kao pobednik iz Jack Hammer slota!


Scatter

Nazvali su ga Free Spin. Odlično je to što Jack Hammer scatter nema ograničenja postavljenih od strane 25 linija – doneće ti isplatu gde god da je pozicioniran. A ono što je neverovatno je to što ovo nije sve – Free Spin scatter pruža mogućnost da pokreneš i besplatne spinove. Sasvim je jasno da je ovo sličica koja će ti doneti toliko keša da nećeš znati šta da radiš sa njim. Sjajni Free Spin scatter služi i da započne igru sa besplatnim spinovima. Malo besplatnih igara još nikome nije škodilo, zar ne? Ostalih 11 simbola iz Jack Hammer igre nisu ni izbliza tako dobri.


Specijalne ponude

Evo nekoliko reči o bonus igrama.

Besplatni spinovi

Jack Hammer ima i sjajni bonus koji se naziva Free Spins. To je još jedan način da zaradiš dodatni novac, jer je to besplatna Jack Hammer runda koja samo daje, a ništa ne uzima. Simbol Free Spin se pojavljuje na kraju jedne runde i označava novu, plus služi i kao scatter. 30 puta će ti se zavrteti ovi besplatni spinovi .

Jack Hammer – je li to video slot?

Nego šta! U obliku animirane igre, ovaj savremeni slot ima odlične melodije, kao i grafiku koji lepo prate njegovu temu: Crime.

Zvukovi u Jack Hammer slotu

Pored svega što se promenilo u ovom svetu, Jack Hammer se čvrsto drži tipičnih tonova video igara.

Preuzimanje Jack Hammer

Šta treba da radiš? Prvo, otvori nalog. Potom samo instaliraj William Hill softver koji sadrži ovaj slot sa 5 kolona, ali i mnoge druge NetEnt slotove . Pošto si ti završio, igraj bezgranično. Stoga, pređi na registraciju na William Hill pritiskom na dugme u dnu potom pređi direktno na William Hill stranicu za skidanje softvera . Odatle ćeš preći na vrtenje za najveći množitelj od 1000x linijskog uloga.


Kratak pregled NetEnt kompanije:

Adresa: Vasagatan 16, 111 20, Stockholm
Vebsajt: https://www.netent.com/
Aktivnosti: iGaming rešenja i usluge, Igre za desktop i mobilne uređaje
Osnovao ga je: Pontus Lindwall
Započeo sa radom: 1996
Igraj kod William Hill 


Pitanja i odgovori

Da li želiš da saznaš više o William Hill promocijama ili strategijama igranja Jack Hammer? Nastavi da čitaš!

Šta je procenat povraćaja igračima (RTP) u jednom slotu?

To je procenat koji se dobije preko algoritma koji računa broj isplata u Jack Hammer u određenom vremenskom periodu, a na engleskom se naziva RTP (Return to Player). Možeš da očekuješ da taj broj bude oko 93% do 96% u onlajn slotovima koji poseduju 25 linija.

Koliki je Jack Hammer RTP?

Imaćeš osećaj kao da si na ludoj vožnji sa ovim zanimljivo dizajniranom igricom, naročito kad imaš na imu da je procenat povraćaja igračima u Jack Hammer neverovatno isplativih 97%.

Kako podići osvojeni Jack Hammer novac?

Pošto doneseš odluku da podigneš keš koji si zaradio u ovoj NetEnt igrici, to ćeš učiniti bez po muke. Pošto osvojiš neku nagradu, taj novac će se pojaviti na tvom William Hill nalogu. Možeš da odlučiš kuda da usmeriš pare da bi ih uzeo . Vidiš, ništa prostije. Treba da znaš da kada ti je potrebno bilo kakvo pojašnjenje, imaš opciju da pitaš William Hill korisnički servis.

Da li neke kreditne ili debitne kartice mogu da prime novac?

Kreditne kartice MasterCard i Visa su opcija .

Imam Paypal. Da li mogu na njega da prebacim dobitke?

Trenutno ne postoji William Hill Paypal opcija. Ali zato imaš mogućnost transfera uz pomoć Skrill-a i Neteller-a. Ako imaš glavobolju od svih ovih opcija upotrebi bankarski transfer.

Da li postoji Jack Hammer besplatna igra?

Odgovor je odričan, Jack Hammer besplatna igra nije validna opcija.

William Hill aplikacija

Svakako – čekaće te izvrstan provod sa Jack Hammer nagradama koje se dodeljuju u redovnim intervalima u fantastičnoj Jack Hammer aplikaciji. Obrati pažnju: imaš samo jednu potpuno besplatnu William Hill aplikaciju. Stoga te molimo da je ne kupuješ i ne preuzimaš sa sajtova koji su sumnjivi.

Zaključak:

Jack Hammer Za: Protiv:
Utisak:
Nagrade:
Wild i Scatter simboli:
Igranje na mobilnom:
Besplatne igre:
Grafika:
Bonus igre:
Igraj kod William Hill