Igraj kod William Hill 

Legend of the Golden Monkey

Igraj Legend of the Golden Monkey ovde: William Hill
Pokupi bonus: Upotrebi naš link!
Legend of the Golden Monkey besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €

Ovaj članak, namenjen onima koji su odlučili da igraju Legend of the Golden Monkey onlajn, pružiće detaljne informacije kako bi imali najbolje iskustvo tokom igranja onlajn slotova. Najbolje je da počneš sa pravljenjem novog William Hill naloga tako što ćeš klinuti na dugme koje se nalazi odmah gore.

Igraj Legend of the Golden Monkey kod William Hill

Legend of the Golden Monkey je samo jedna od mnogobrojnih onlajn slot igrica koje možeš da igraš na sajtu William Hill. Ako želiš da igraš nešto što se bavi tematikom vanzemaljaca, heroja sa posebnim moćima ili mitologije – najverovatnije ćeš to naći ovde. Ono što čitavoj igri daje uzbuđenje je William Hill bonus ponuda. Današnja specijalna William Hill ponuda je 100 besplatnih spinova , plus još jednu promociju – William Hill bonus dobrodošlice koji iznosi 100% od uplate, što može iznositi 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Nema ničeg zabavnijeg od besplatnih spinova, zar ne? Kada jednom počneš da vrtiš igricu i kad budeš video koliko često dobijaš, shvatićeš da ti je igranje Legend of the Golden Monkey slota jedna od najpametnijih odluka.

William Hill bonus bez depozita

Ranije su imali William Hill bonus bez depozita, pa će možda u nekom momentu ponovo da ga uključe. Bez brige, 100 besplatnih spinova koje dobijaš su veoma korisni. Zato bi bilo pametno iskoristiti 100% bonus na depozit. Ako se pitaš kakav je to bonus, nastavi da čitaš.

William Hill bonus dobrodošlice

Ako hoćeš da igraš Legend of the Golden Monkey besplatno, onda ćeš se oduševiti William Hill Bonusom Dobrodošlice. Bonus može da dostigne i 300 € pošto je to procenat od tvog depozita. Znači, kazino će ti dati 100% od depozita. Aktivacija je prosta – klikni na link iz ovog teksta. Kako bi postao pravi pravcati igrač, moraš da uplatiš depozit. Najmanje što možeš da uplatiš je 5 €. Ali imaj na umu i da dobijaš bonus na depozit, tako da što više uplatiš – više para ćeš dobiti.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Uzmi William Hill bonus uz pomoć linka koji smo mi postavili na ovoj strani.
 • Drugi korak: Sada treba da se registruješ – ukucaj informacije koje su potrebne za prijavljivanje.
 • Treći korak: Ulaganjem depozita možeš računati na William Hill bonsu dobrodošlice od 100% do maksimalne sume od 300 €. Sad je trenutak da počneš da uzimaš keš! Samo jedan klik na dugme dole i odmah možeš da igraš Legend of the Golden Monkey za pravi novac.


Igraj kod William Hill 

Uvod

Ovaj slot sa temom iz kategorije: Adventure mogao bi postati tvoja omiljena zanimacija? Pročitaj više o glavnim odlikama ove igre i videćeš da to nije tek neki slot čiji je žanr Adventure. Ono što sledi su osnovne karakteristike Legend of the Golden Monkey slota. Čitaj dalje da nađeš sve odgovore na najčešća pitanja.

 • Ovaj slot se diči sa kolona. To je prilično uobičajen korak za Yggdrasil Gaming slot sa najmanje 243 kombinacije.
 • Najniži ulog za igranje Legend of the Golden Monkey slota za pravi novac iznosi 250 €. Ima igrača koji preferiraju igranje preko instalirane verzije. Međutim, ako ti nisi jedan od tih, onda imaš opciju da igraš direktno na William Hill sajtu.
 • Možeš da potražiš i novu, ažuriranu verziju Legend of the Golden Monkey za mobilni.
 • Na prvi pogled, ovaj slot se čini prilično komplikovanim, tako da ti je bolje da prvo pročitaš pravila igre.
 • Može se desiti da ti novčanik puca od para, jer postoji šansa da osvojiš 12500000 € u kešu.
 • Veoma je zanimljivo to što Legend of the Golden Monkey ima procenat povraćaja igračima od 96%. Kad malo razmisliš, čini se kao da i nije mnogo, ali moraš da uzmeš u obzir i druge faktore.


Igraj kod William Hill 

Legend of the Golden Monkey džekpot

Možda deluje čudno, ali Legend of the Golden Monkey ne nosi džekpotove tipične za onlajn slotove. Namesto Legend of the Golden Monkey džekpota, imaš priliku da ubodeš 5 simbola Golden Pot i tako značajno uvećaš plen ovog Yggdrasil Gaming slota uz pomoć množitelja od 250x po linijskom ulogu. Samo je pitanje kako? Sad zamisli da se kladiš sa maksimalnim ulogom od 12500 € po spinu – to će ti pomoći da na kraju dobiješ 12500000 €! Na ovaj način, džekpot koji nije prisutan i nije više toliko bitan, jer je potencijalni dobitak ipak značajan.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Evo nekih podataka o tome kako da igraš Legend of the Golden Monkey onlajn za pravi novac. Igra isplaćuje gledajući oba pravca, ali potrebno ti je makar 3 iste slike da bi pobedio. Dakle, pre svega moraš da doneseš odluku u vezi sa tvojim ulogom. Količina i vrednost novčića mora da bude postavljena uz pomoć dugmadi sa panela slota. Da bi započeo igru, pritisni Spin. Ali pre nego što počneš da igraš, pročitaj uputstva navedena u nastavku teksta. Ovu igru je teže razumeti nego prosečan slot. Ipak, obavezno pročitaj ovde prezentovano uputstvo , ali u slučaju da u nekom trenutku ne budeš siguran šta treba da radiš, samo pogledaj pravila igre.

Korak 1: Da li treba da igram Legend of the Golden Monkey za pravi novac?

Samo ti je ostalo da odabereš na koji način ćeš pristupiti igranju Legend of the Golden Monkey onlajn slota – da li ćeš se baciti na profesionalnu verziju koja se igra sa pravim novcem i donosi prave nagrade, ili ćeš prvo malo da se izverziraš igrajući besplatnu verziju namenjenu neiskusnim igračima? Ovde nećeš imati takvu dilemu. William Hill je odlučio da ova igra bude posvećena samo prekaljenim igračima koji nameravaju da igraju Legend of the Golden Monkey za pravi novac. Dobitaka ima i više nego dovoljno da opravdaju takvu odluku – tu je nagrada od 3125000 € koju daje najisplativiji simbol slota.

Korak 2: Odredi kreditni iznos

Možeš da menjaš visinu uloga kada igraš Legend of the Golden Monkey za pravi novac kako god poželiš. Yggdrasil Gaming ti je dao mogućnost da ga menjaš kad god i kako god ti odgovara. Podesi ga na minimalnih 250 €, ili pređi na ozbiljnije sume i uloži i do 12500 € po spinu. Kada je u pitanju ovaj pomalo pretenciozni slot, dobici su manji ali se javljaju prilično učestalo, pa je moguće ostvariti solidnu zaradu čak i na manjim ulozima. Možeš da raspolažeš priličnom količinom novčića kada zavrtiš tih 5 kolona. Ipak, možeš povećavati i smanjivati vrednost novčića koja može ići od 1 € do 500 €. Ako bi najradije da sve podesiš u jednom kliku, baci pogled na Bet Max dugme.

Korak 3: Zavrteti kolone

Obično u tako kompleksno dizajniranim igrama možeš da odabereš koliko dobitnih kombinacija želiš da aktiviraš. Ali, to nije opcija u Legend of the Golden Monkey. Jednostavno rečeno, moraćeš da postaviš ulog na svih 243 linija. Verovatno je to najbolja opcija – kada imaš uključen maksimalni broj kombinacija, i tvoj dobitak će biti maksimalan. Kad već stvari tako stoje, možeš jednostavno da produžiš ka Spin tasteru i pređeš na glavno jelo. Videćeš i da imaš jedno zgodno dugmence – Auto Play. Vreme je za igru!


Igraj kod William Hill 

Pravila igre

Već smo obradili nivo težine Legend of the Golden Monkey slota i videli da je veoma zahtevan. Pre nego što iskusiš prednosti ovako zahtevnog slota, preporučujemo ti da obratiš pažnju na uputstvo za igranje, jer će ti zasigurno pomoći:

 • Tabela sa isplatama će ti pokazati kolike su nagrade kad klikneš na ikonu koja je otvara
 • Garantovane nagrade dobijaš kada spojiš minimum 3 simbola iste vrste
 • Ukoliko želiš maksimalni broj od 243 dobitnih kombinacija, radovaće te to što su one fiksirane na tom broju.
 • Opklada koju si stavio po liniji se množi sa vrednošću dobitka po liniji
 • Svi dobici se isplaćuju u dva pravca: s leve kolone ka desnoj, i sa desne kolone ka levoj, što se ne odnosi na scatter simbol, on isplaćuje svuda
 • U slučaju da dobiješ više nagrada sa nekoliko linija, biće ti isplaćen ukupan iznos
 • Pobeda sa najvećim iznosom se kupi kada ih ima nekoliko na jednoj jedinoj liniji isplate
 • Svaka nagrada koju ti scatter donese, biće kombinovana sa nagradom od linije
 • Kad se dogodi kvar na softveru ili hardveru igre, sve osvojene nagrade i isplate će biti poništene, a ulozi vraćeni
 • Napomena: U William Hill uslovima korišćenja je naveden postupak koji se koristi za slotove u kojima igra nije gotova i vreme koje je potrebno da prođe pre nego što se slot koji je u mirovanju automatski završi.

Linije i kolone

Kada su u pitanju kolone, Yggdrasil Gaming je odlučio da ovaj zabavni slot nagradi sa 5 kolona koje odlično oslikavaju njegovu interesantnu temu – Adventure. Pravac kretanja kolona u Legend of the Golden Monkey slotu je downward. Zapravo, dok ih vrtiš u ovoj zabavnoj igri, sve što treba da radiš je da planiraš kako ćeš osvojiti nagrade. Legend of the Golden Monkey simbole treba da zapamtiš kako bi ih lako prepoznao kad krenu da ti izbacuju dobitke svaki čas. Tako, na ovim kolonama se nasumično pojavljuje 17 simbola, a među njima je i wild, ali i scatter simbol. Tih 17 simbola obuhvataju i stacked wild koji može da prekriva kolone. I nemoj da zaboraviš specijalni simbol: Treasure Chest.


Igraj kod William Hill 


Ovaj slot ima 243 kombinacije kojima je Yggdrasil Gaming zamenio standardne dobitne linije. U čemu je stvar? Kada dobiješ 3 vezana simbola njihovo mesto na 5 kolona je nevažno. Što će reći – 17 pločica su kao scatter-i, i plaćaju opasnu lovu.

Najisplativiji simbol

Kad kreneš da vrtiš kolone, pažljivo prati džekpot simbol dodeljen ovoj igrici: Golden Pot. Tvoj ulog po liniji će biti pomnožen 250 puta, ako ti izađe 5 njih, pa će ti tako ovaj Yggdrasil Gaming slot biti baš zanimljiv. Moli se svim svecima da ubodeš 5 simbola na nekoj od aktiviranih linija i 3125000 € će biti tvoje ako si dovoljno hrabar da uložiš 12500 € ukupno, i igraš na svih 243 kombinacija u slotu.

Standardni simboli

Pomenuli smo Golden Pot pločicu, a sada ćemo pričati o ostalih 17 simbola u ovoj prelepoj slot igrici:

 • Silver Pot simbol uvećava linijski ulog uz pomoć množitelja od 200x
 • Purple Scroll simbol plaća 150x po liniji
 • Amber Shield simbol plaća 125 puta tvog linijskog uloga
 • Potion simbol koji donosi 100x linijskog uloga
 • Sa Blue Diamond figurom, tvoj ulog na liniji se uvećava 40 puta.

Specijalni simboli

 • Golden Monkey wild ikonica
 • Free Spins scatter sličica

Zamenski simbol

Brzo ćeš identifikovati figuru koja u Legend of the Golden Monkey igri predstavlja wild – nađi ikonicu koja se zove po slotu – Golden Monkey. Svaki od 17 simbola u Legend of the Golden Monkey može da se zameni wild-om, bez obzira na to o kojoj od 243 dobitnih linija se radi. Promeniće bilo koju kombinaciju ikona u dobitnu.


Džoker sa ulogom scatter-a: Free Spins

Gore smo pričali o ikoni koja se zove scatter, a koja bi mogla ozbiljno da utiče na tvoje igranje Legend of the Golden Monkey slota. Ime scatter-a je Free Spins. Najvažnija stvar kod Legend of the Golden Monkey scatter-a je to što nije limitiran sa 243 kombinacije. Ako se pojavi, platiće. Moći ćeš da odneseš množitelj od 5000x a to se daje za svih 5. Sa ovim izuzetnim Free Spins scatter-om moći ćeš da pristupiš besplatnim spinovima. Sa svim ovim atributima koje nema nijedna druga ikonica, ovo je znak koji svi čekaju. Moćni Free Spins scatter je i okidač za režim besplatnih spinova. Odlične nagrade, pokretanje specijalnih igara… svih ostalih 17 simbola iz ovog slota mogu samo da sanjaju o takvim moćima.


Ekstra opcije

Pošto smo pokrili detalje regularne igre ovog otkačenog slota, idemo dalje.

Besplatno igranje

Neki put, tokom igranja Legend of the Golden Monkey slota, igračima se ostvari san – to nije nikakva magija, to su Legend of the Golden Monkey besplatni spinovi! To je nekoliko rundi koji ti donose novac, iako ti nisi uložio ni dinara. Početak runde je označen pojavljivanjem simbola Free Spins, što je ujedno i znak scatter-a. Kolone će nastaviti da se okreću 10 puta .

Da li je ovaj Yggdrasil Gaming naslov video slot?

Zanimljiva grafika koju je Yggdrasil Gaming ovde inkorporirao svrstava ovaj naslov u kategoriju video slotova. Oni su drugačiji od klasičnih slotova, koje zaista imaju veliki broj fanova. Međutim, razlika je čisto vizuelna. Nego šta! U obliku animirane igre, ovaj šareni slot ima odlične melodije, kao i grafiku koji lepo prate njegovu temu: Adventure.

Pozadinska muzika

Ne voliš novitete? Onda znaj da su tonovi u Legend of the Golden Monkey standardno nezanimljivi, ali poznati tonovi video igrica. Naravno, William Hill igrači mogu da uključe Mute opciju, ako im Legend of the Golden Monkey zvukovi smetaju. S druge strane, ovaj savremeni slot ti pruža mogućnost da podesiš jačinu tona.

Preuzimanje Legend of the Golden Monkey

Da li William Hill nudi opciju preuzimanja Legend of the Golden Monkey slota? Definitivno – a možeš i da igraš Legend of the Golden Monkey onlajn bez problema. Instalacija William Hill softvera je veoma jednostavna, a dobićeš gomilu Yggdrasil Gaming slotova. Jedino što ti treba je nalog na William Hill sajtu . Zatim kreni da igraš koliko želiš. Nemoj da čekaš, pređi na registraciju na William Hill preko linka ostavljenog ovde , onda skokni do strane za skidanje William Hill programa . Sada možeš da se fokusiraš i osvojiš vrh nagradu u vidu linijskog uloga uvećanog 250 puta.


Ko je Yggdrasil Gaming?

Internet adresa: http://yggdrasilgaming.com/
Poštanska adresa: Tagliaferro Business Centre, Level 2 High Street c/w Gaiety Lane Sliema, SLM 1551
Datum osnivanja: 2013
Osnivač: Fredrik Elmqvist
Aktivnosti: Kazino igre, Loto i greb-greb igre, Onlajn i mobilne igre na sreću
Igraj kod William Hill 


Odgovori na česta pitanja

Imaš pitanje o Legend of the Golden Monkey slotu? Pogledaj deo koji sledi.

Detalji o procentu povraćaja igračima (RTP)

Na engleskom se naziva RTP, to jest Return to Player, i to je procenat koji se dobija iz statistike o Legend of the Golden Monkey isplatama tokom vremena. Kada su u pitanju slot igrice sa 243 kombinacije procenat je negde oko 93% do 96%.

Koliki je Legend of the Golden Monkey RTP?

Legend of the Golden Monkey ima procenat povraćaja igračima koji je 96% što ti garantuje da je ovaj 243 Ways to Win slot relativno zanimljiv.

Podizanje novca

Veoma je jednostavno podići dobitke od ove Yggdrasil Gaming igrice. Kada osvojiš pare, one će leći na tvoj William Hill nalog. Posle toga, odlučuješ kojim putem želiš da ti se prebaci novac da bi ga podigao , i razmisli dobro kako ćeš da potrošiš zarađeno! U slučaju da imaš neke nedoumice, samo pitaj William Hill podršku za korisnike da ti pomognu.

Da li se moja kreditna kartica prihvata za podizanje?

Visa i MasterCard plastike su najpopulaniji izbor .

Mogu li da prebacim novac na moj Paypal račun?

Ne, podizanje upotrebom William Hill Paypal-a nije moguće. Nema problema, upotrebi Neteller ili Skrill. Ponekad je najmudrije izabrati najprostiji metod. Ako misliš isto što i mi, traži da ti William Hill uplati novac na račun u banci.

Da li je napravljena verzija za Legend of the Golden Monkey besplatnu igru?

Skroz nam je trulo što nema Legend of the Golden Monkey besplatne igre, ali William Hill je tako odlučio.

William Hill aplikacija

Da! I svi sjajni elementi slota su dostupni, uključujući čuvene Legend of the Golden Monkey nagrade koje dolaze dosta često, mada su male, kada koristiš Legend of the Golden Monkey aplikaciju. Treba da napomenemo da je William Hill aplikacija dostupna bez novčane naknade. To je razlog što ti ne treba torent, niti treba da platiš bilo šta bilo kome.

Konačna presuda:

Legend of the Golden Monkey Za: Protiv:
Utisak:
Nagrade:
Wild i Scatter simboli:
Igranje na mobilnom:
Besplatne igre:
Grafika:
Bonus igre:
Igraj kod William Hill