Igraj kod William Hill 

Secrets of Christmas

Igraj Secrets of Christmas ovde: William Hill
Secrets of Christmas besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova
Uzmi ga odmah: Klikni na dugme!
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €

Ova recenzija je namenjena onima koji žele da igraju Secrets of Christmas onlajn i zarade odlične nagrade. Stoga, pre nego što počneš da igraš, pregledaj ovu stranicu i detaljne informacije koje sadrži kako bi tvoje igranje onlajn slotova bilo najbolje moguće. Prvo treba da otvoriš novi William Hill nalog, što je jednostavan proces koji oduzima samo par minuta. Jednostavno klikni označeno dugme koje je postavljeno gore.

Igraj Secrets of Christmas kod William Hill

Jedan od najboljih onlajn kazina je William Hill koji, pored Secrets of Christmas igrice ima i mnoge druge različite slotove čije su teme raznovrsne i koji će te zabavljati satima. Pored toga, moći ćeš da uživaš u masnom William Hill bonusu kog ti kazino velikodušno nudi. Predstavljamo ti William Hill ponudu: 100 besplatnih spinova , dalje tu je William Hill bonus dobrodošlice za nove igrače od 100% od uplate što može dostići 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Kome su besplatni spinovi omiljeni bonus, neka digne ruku! Jasno je da su upravo oni glavni motiv za igranje Secrets of Christmas slota. Naravno, pored dobitaka koji redovno nailaze.

William Hill bonus bez depozita

Trenutno nemamo nikakve informacije o tome da li će u budućnosti ponuditi William Hill bonus bez depozita. Pa ipak, to što imaš 100 besplatnih spinova na rapolaganju je ipak sjajna stvar. Umesto da čekaš, budi proaktivan i preuzmi 100% bonus na depozit. Ako se pitaš kakav je to bonus, nastavi da čitaš.

William Hill bonus dobrodošlice

Ako hoćeš da igraš Secrets of Christmas besplatno, onda ćeš se oduševiti William Hill Bonusom Dobrodošlice. Trenutno nude bonus od 100% od tvog prvog depozita, što može biti do 300 €. A najbolje je to što možeš da ga uzmeš samo jednim klikom na link koji smo ostavili ovde. Ali, potrebno je ostaviti minimalni depozit od 5 €. Trebalo bi da ostaviš više novca za depozit. Gledaj ovako: keš koji uplatiš će biti predmet bonusa, odnosno poklonjenog novca od strane kazina, a taj bonus je procenat od depozita. Pa ti sad izračunaj šta ti je bolje.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Uzmi William Hill bonus uz pomoć linka koji smo mi postavili na ovoj strani.
 • Drugi korak: Sad kreni da napraviš sebi korisnički nalog popunjavanjem formulara.
 • Treći korak: Treći korak je da se uloži depozit. Tada će tvojih William Hill bonus za nove igrače od 100% do maksimalnih 300 € biti aktivirani. Više te ništa ne sprečava da igraš Secrets of Christmas za pravi novac kod William Hill!


Igraj kod William Hill 

Pregled

Verovatno si ovde jer su slotovi iz kategorije Holidays tvoja omiljena razbibriga. Njegovih 5 kolona čine da izgleda veoma privlačno, čak i igračima koji ne mare mnogo za slotove čiji je žanr Holidays. U ovom članku o Secrets of Christmas igri analizitaćemo i najsitnije detalje, a počećemo od nekih osnovnih odlika.

 • E, ovo ti je slot sa 5 kolona. Većina igrica ih ima toliko, što nije bezveze jer tako ti 25 linija pomaže da ubodeš dobitak.
 • U slučaju da si još uvek oprezan sa klađenjem i igranjem Secrets of Christmas za pravi novac, nemoj postavljati ulog veći od minimalnog, a to je 25 €. Pored igranja na William Hill internet sajtu, možeš i da skineš William Hill softver i instaliaš ga na svoj uređaj.
 • Koristeći verziju Secrets of Christmas za mobilni, moći ćeš da vrtiš ovaj slot gde god da se nalaziš.
 • Nadamo se da voliš malo komplikovanija pravila, jer ovaj slot će zahtevati da ih pročitaš pre nego što kreneš sa igranjem ako hoćeš da ga dobro igraš.
 • Kada su u pitanju velike pobede u Secrets of Christmas slotu, možeš da se raduješ dobijanju 350000 novčića ili 17500000 € u kešu.
 • Pitaš se koji je procenat povraćaja igračima za Secrets of Christmas slot? On je 96.7%. Želiš da znaš šta ovako visok procenat povraćaja igračima znači za samu igru? To ćemo ti pojasniti ovde.


Igraj kod William Hill 

Secrets of Christmas džekpot

NetEnt je izabrao da za ovo izdanje preskoči džekpotove. Ali umesto Secrets of Christmas džekpota, imaš simbol Christmas Bell koji daje naveću nagradu, što ti u ovoj William Hill igrici množi linijski ulog sa 1250. Dakle, pod uslovom da uložiš 12500 € po spinu, konačna nagrada sa kojom ćeš napuniti račun je 625000 € po linijskom ulogu. Da li još uvek misliš da je džekpot obavezan? Ne? Odlično! Sada možeš da se fokusiraš na igru i osvajanje novca!


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Ako nemaš iskustva sa onlajn slotovima, evo kratkog uputstva za igranje Secrets of Christmas onlajn za pravi novac. Ovaj slot koji ima 25 linija daje svoje redovne isplate u pravcu sa leva na desno kada poređaš minimum 3 sličice. Ali, pre započinjanja sa igrom, treba da odlučiš koliki će ti biti ulog. Nad novčićima imaš kontrolu preko dugmića inkorporiranih u slotu. Zadovoljan si postavkama? Onda stisni dugme Spin kako bi krenuo sa igranjem. Mada, iako je ova igra sjajna, možda će ti biti malo zbunjujuća na prvi pogled. Zato, pažljivo pregledaj uputstva. Da bi igrao Secrets of Christmas bez njih moraš da budeš baš iskusan igrač. Samo pregledaj ove instrukcije, a mi ćemo pokušati da otkrijemo sve misterije ovog slota , a možeš i da pogledaš pravila koja se nalaze u meniju samog slota.

Korak 1: Šta je bolje – demo verzija ili igranje Secrets of Christmas sa pravim novcem?

Hoćemo da ti pružimo pomoć u odlučivanju između igranja Secrets of Christmas onlajn za stvarne pare, i vrtenja zarad zabave u besplatnoj verziji. Ovde nećeš imati takvu dilemu. William Hill je odlučio da ova igra bude posvećena samo prekaljenim igračima koji nameravaju da igraju Secrets of Christmas za pravi novac. Dobitaka ima i više nego dovoljno da opravdaju takvu odluku – tu je nagrada od 625000 € po liniji.

Korak 2: Odredi kreditni iznos

Visina uloga tokom igranja Secrets of Christmas za pravi novac je podesiva, pa je možeš odabrati prema onome što smatraš najboljom onlajn slot strategijom. Raspon uloga je od 25 € pa sve do 12500 €. Kada je u pitanju ovaj pomalo pretenciozni slot, dobici su manji ali se javljaju prilično učestalo, pa je moguće ostvariti solidnu zaradu čak i na manjim ulozima. Možeš odabrati ulog i u novčićima u ovom uzbudljivom slotu. U ovoj atraktivnoj i pretencioznoj onlajn slot igri, imaš mogućnost da podesiš vrednost novčića na sumu između 1 € i 50 €, a ukupan broj novčića koje možeš uložiti po liniji se kreće od 1 do 10. Ako bi najradije da sve podesiš u jednom kliku, baci pogled na Bet Max dugme.

Korak 3: Počni da igraš

Linije se mogu birati u većini slotova sa visokokvalitetnom grafikom, ali to nije slučaj i u Secrets of Christmas. Jednostavno rečeno, moraćeš da postaviš ulog na svih 25 linija. Nema mesta panici, to će biti dobro za tebe – stvar je u tome što postavljanje svih linija u aktivnu zonu povećava i broj prilika za osvajanje dobitaka. Stoga, možeš jednostavno da produžiš dalje i klikneš na dugne Spin da pokreneš igru. Turbo postavka će učiniti da se kolone kreću neverovatnom brzinom, dok ti Auto Play postavka pokreće režim automatske igre. I sad, samo ti je ostalo da se baciš na Secrets of Christmas!


Igraj kod William Hill 

Pravila igre

Kako si možda već video, Secrets of Christmas je pomalo težak slot. Niko ne voli da se gnjavi sa pravilima, ali kad je Secrets of Christmas u pitanju, moraćeš da ih pročitaš kako bi bio uspešan. Pogledaj uputstvo da bi znao sa čime imaš posla:

 • Isplate se vode pravilima iz tabele isplata kojoj možeš pristupiti klikom na
 • 3 simbola koji imaju iste slike doneće ti nagradu, ali samo ako su na aktivnoj liniji
 • Moraš igrati na svih 25 linija
 • Ukupan dobitak se dobija kada pomnožiš ono što si uložio po liniji sa onim što si osvojio po liniji
 • Nagrade će biti isplaćene u pravcu s leva na desno, što se ne odnosi na scatter simbol, on isplaćuje svuda
 • Što se tiče višestrukih dobitaka, sa višestrukih linija, saberi taj iznos i to će biti tvoja ukupna nagrada
 • Računaj da u slučaju kada osvojiš više od jedne nagrade na liniji, tad će ti slot uračunati samo onu koja donosi najviše novca
 • Sve što osvojiš preko scatter-a se pripaja dobicima od linija
 • Ukoliko se javi kvar bilo na hardveru, bilo na softveru slota, možeš da očekuješ da će isplate i dobici biti poništeni, a tvoji ulozi refundirani
 • Napomena: U William Hill uslovima korišćenja je naveden postupak koji se koristi za slotove u kojima igra nije gotova i vreme koje je potrebno da prođe pre nego što se slot koji je u mirovanju automatski završi.

Kolone i linije

Što se tiče broja kolona, NetEnt je Concerning the reel count; NetEnt dizajneri su se odlučili za broj 5 kod ove sjajne onlajn slot igre, čija tema iz žanra Holidays se zaista oslikava na njenim kolonama. Uobičajeni smer kretanja kolona, downward je način na koji se 5 kolona u Secrets of Christmas vrte. Svi smo već naviknuti na to, tako da se ovaj opušteni slot može igrati bez ometanja. Treba ti koncentracije za osvajanje nagrada. Secrets of Christmas simbole treba da zapamtiš kako bi ih lako prepoznao kad krenu da ti izbacuju dobitke svaki čas. Na ovih 5 kolona nasumično sleće 12 ikona, u koje spada i wild zajedno sa scatter simbolom.


Igraj kod William Hill 


Kao što verovatno već znaš, što je više aktivnih linija, veće su ti šanse za dobru Secrets of Christmas nagradu. Zahvaljujući NetEnt dizajnerima, nema slobodnog odabira linija u Secrets of Christmas, njihov broj je predefinisan. Linije u ovoj igri daju nagrade od leve ka desnoj koloni, slično kao u drugim video slotovima. Mada, onlajn igre koje imaju 25 linija mogu da ti donesu i manje novca ovaj NetEnt naslov nastoji da da više.

Simbol koji nosi najveći dobitak

Razmišljaš o osvajanju najveće moguće kinte? Samo gledaj da dobiješ džekpot figuru, Christmas Bell. Ako ti se na ekranu prikaže 5, primićeš 1250x linijskog uloga. Moli se svim svecima da ubodeš 5 simbola na nekoj od aktiviranih linija i 625000 € će biti tvoje ako si dovoljno hrabar da uložiš 500 € na svaku od 25 linija u slotu.

Regularni simboli

Osim Christmas Bell ikone, sličice u ovom NetEnt naslovu uključuju razne druge simbole, kao što su:

 • Candle simbol pruža 750x linijskog uloga
 • Candy House ikona će pomnožiti linijski ulog 500 puta, što nikako nije zanemarljivo
 • Niže na spisku imaš Milk & Cookies simbol, a od njega možeš da očekuješ množitelj od 300x uloga po liniji
 • Christmas Stocking ikona plaća množitelj od 200x uloga po liniji
 • Što se tiče najmanje nagrade, nju dobijaš od ikone 10 – 50x uloga koji je stavljen na liniju.

Specijalni simboli

 • Santa Claus wild ikona
 • Christmas Gifts scatter motiv

Zamenski simbol

Neće ti biti problem da snimiš wild figuru u Secrets of Christmas slotu – naziva se Santa Claus. Ova igrica iz kategorije: Holidays ima wild koji će ti zameniti bilo koju od 12 ikonica u ovom slotu koji se karakteriše kao video. Može da se kombinuje sa svim kombinacijama simbola kako bi ti doneo dobitak.


Scatter

Sledeći na spisku kompleksnijih simbola u Secrets of Christmas slotu je scatter. Ime mu je Christmas Gifts. Glavna stvar koju treba da znaš o Secrets of Christmas scatter-u je to što za njega ne važe granice koje postavljaju 25 linija. Gde god, kad god padne donosi neki keš. A ono što je neverovatno je to što ovo nije sve – Christmas Gifts scatter pruža mogućnost da pokreneš i besplatne spinove i bonus rundu. Sasvim je jasno da je ovo sličica koja će ti doneti toliko keša da nećeš znati šta da radiš sa njim. Naš drugarski nastrojen Christmas Gifts scatter isto tako otvara besplatne spinove, i pristup bonus rundi – to ne može nijedan drugi simbol.


Ekstra opcije

Pošto smo pokrili detalje regularne igre ovog domaćinskog slota, idemo dalje.

Igra sa besplatnim spinovima

Jedan od Secrets of Christmas bonusa koji će ti se sigurno dopasti je prosto nazvan Free Spins, i on ti poklanja gratis Secrets of Christmas runde u okviru igre za pravi novac. Simbol Christmas Gifts se pojavljuje na kraju jedne runde i označava novu, plus služi i kao scatter. 10 puta će ti se zavrteti ovi besplatni spinovi .

Bonus opcija

Secrets of Christmas bonus runda je zanimljivi predah između dve sesije vrtenja. I još nešto – pomoći će ti da uzmeš još više novca. Bonus će startovati pošto ti kolone izbace simbol Christmas Gifts.

Ovaj slot sa 5 kolona je video slot slot, zar ne?

Nesumnjivo! U obliku animirane igre, ovaj šareni slot ima odlične melodije, kao i grafiku koji lepo prate njegovu temu: Holidays.

Audio karakteristike igrice

Da li si navikao na klasične tonove kazina? Onda će Secrets of Christmas ispuniti tvoja očekivanja. Naći ćeš opšte poznate šumove video igara. Ipak, ako hoćeš da pucaš na nagradu od 17500000 € bez zvučnih distrakcija, samo klikni na Secrets of Christmas dugme za gašenje tona ili utišavanje zvuka sa bi mogao da se koncentrišeš.

Bezbedni William Hill program

Na William Hill sajtu možeš da igraš Secrets of Christmas onlajn, ili možeš da se odlučiš za preuzimanje Secrets of Christmas slota. Kao prvo, kreiraj nalog pa onda preuzmi William Hill softver kojim ćeš pristupiti mnogim NetEnt naslovima, a među njima ti je i ovaj slot sa 5 kolona . Jesi odradio to? E sad igraj bez ikakve žurbe. Ne gubi vreme, otvori nalog kod William Hill, pritiskom na dugme u dnu , onda skokni do strane za skidanje William Hill programa . Prosto je kao pasulj, a kao nagradu ćeš imati vrh nagradu u vidu linijskog uloga uvećanog 1250 puta.


Kratak pregled NetEnt kompanije:

Adresa: Vasagatan 16, 111 20, Stockholm
Vebsajt: https://www.netent.com/
Aktivnosti: iGaming rešenja i usluge, Igre za desktop i mobilne uređaje
Osnovao ga je: Pontus Lindwall
Započeo sa radom: 1996
Igraj kod William Hill 


Pitanja i odgovori

Ako imaš pitanja u vezi sa igranjem Secrets of Christmas slota, ili o uslovima korišćenja na William Hill, pogledaj sledeći deo:

Koje je značenje procenta povraćaja igračima (RTP)?

Ovaj procenat se računa uz pomoć statistike, to jest gleda se koliko isplata Secrets of Christmas izbacuje tokom nekog vremena. U engleskom jeziku mu je data skraćenica RTP od Return to Player. Možeš da očekuješ da taj broj bude oko 93% do 96% u onlajn slotovima koji poseduju 25 linija.

Koliko je visok Secrets of Christmas RTP

Kada imaš 96.7% kao procenat povraćaja igračima, kao što ga ima Secrets of Christmas, to znači da će čitavo iskustvo igranja biti opuštajuće

Kako podići osvojeni Secrets of Christmas novac?

Prebacivanje dobitaka od Secrets of Christmas u tvoj novčanik nije nikakav problem. Svaka pobeda koju ubodeš leže pravo na tvoj William Hill nalog. Samo treba da izabereš kojim putem hoćeš da podigneš keš , i to je sve. Takođe, možeš da pitaš William Hill podršku za klijente o limitima.

Šta ako želim da prebacim keš na moju kreditnu karticu?

Da, William Hill sada prihvata Visa i MasterCard .

Smem li iskoristiti Paypal?

U ovom momentu nije zastupljen William Hill Paypal sistem podizanja. Umesto toga, možeš da prebaciš svoj dobitak preko Neteller-a i Skrill-a. Ima ljudi koji baš nisu ludi za onlajn bankarstvom i oni mogu da odaberu metodu slanja preko bankarskog naloga.

Mogu li da uživam u Secrets of Christmas besplatno?

Ne postoji zvanična verzija za Secrets of Christmas besplatnu igru.

William Hill aplikacija

Zasigurno! I svi fenomenalni propratni detalji će biti tu, zajedno sa Secrets of Christmas nagradama koje pojedinačno nisu impozantne, ali su zato višestruke. Videćeš, Secrets of Christmas aplikacija je odlična. Treba da napomenemo da je William Hill aplikacija dostupna bez novčane naknade. To je razlog što ti ne treba torent, niti treba da platiš bilo šta bilo kome.

Konačna presuda:

Secrets of Christmas Za: Protiv:
Izgled:
Besplatne runde:
Ekstra simboli:
Dodatne runde:
RTP:
Verzija za mobilni:
Utisak:
Igraj kod William Hill