Igraj kod William Hill 

Shangri La

Igraj Shangri La ovde: William Hill
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Pokupi bonus: Upotrebi naš link!
Shangri La besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Sve što ti je potrebno za najbolju avanturu sa Shangri La onlajn slotom su informacije koje su date na ovoj stranici. Sve je veoma jednostavno – samo otvori nalog na William Hill klikom na gornje dugme koje otvara stranicu za registraciju.

Igraj Shangri La kod William Hill

Igranje Shangri La slota na William Hill je čista zdravorazumska odluka – tamo imaš mnogo slotova sa najrazličitijim temama – Adventure, svemirci, heroji iz stripova i tako dalje. Šta više možeš da poželiš? William Hill bonus? Imaju i to! Današnja specijalna William Hill ponuda je 100 besplatnih spinova , plus imaš pravo na fantastični William Hill bonus dobrodošlice koji se daje uz prvi depozit – 100% od deposita, odnosno 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Da budemo iskreni – besplatni spinovi su jako važni. Ako i ti isto tako misliš, onda ih sigurno nećeš odbiti. Njih možeš da očekuješ kad kreneš da igraš Shangri La slot, koji inače isplaćuje ne baš često, ali prilično darežljivo.

William Hill bonus bez depozita

Nadamo se da će se William Hill bonus bez depozita uskoro pojaviti. Pa dobro, biće dovoljno i tih 100 besplatnih spinova. U međuvremenu, tu je druga promotivna ponuda – 100% bonus na depozit. Ako se pitaš kakav je to bonus, nastavi da čitaš.

William Hill bonus dobrodošlice

Za sve ljubitelje bonusa i besplatnog igranja, ova kockarnica je pripremila William Hill Bonus Dobrodošlice koji otvara mogućnost da potpuno besplatno igraš Shangri La slot. Sada je u ponudi bonus od 100 procenata, odnosno maksimalni iznos od 300 €. Da bi ga aktivirao, samo klikni na dugme dole. Pošto uđeš na svoj nalog, biće potrebno da uplatiš najmanje 5 € na ime depozita. Ne zaboravi da će ti na depozit biti uplaćen bonus, te će zato taj bonus biti veći ako ti je depozit veći.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Kao prvo, aktiviraj William Hill bonus klikom na link koji je ovde postavljen.
 • Drugi korak: Otvori nalog. Ovo ide baš brzo – unesi sve zahtevane podatke, i to je to.
 • Treći korak: Treći korak je da se uloži depozit. Tada će tvojih William Hill bonus za nove igrače od 100% do maksimalnih 300 € biti aktivirani. Više te ništa ne sprečava da igraš Shangri La za pravi novac kod William Hill!


Igraj kod William Hill 

Uvod

Verovatno si ovde zato što najviše voliš da igraš slotove iz kategorije Adventure. Treba da znaš da je NYX tim ponosan na ovo svoje čedo. Sa svojih 5 kolona, ova igra izgleda veoma interesantno, čak i ako slotovi koji pripadaju žanru Adventurenisu baš tvoj fah. U ovoj Shangri La recenziji moći ćeš da saznaš i najsitnije detalje, počevši od osnovnih odlika.

 • U ovom slotu ćeš naleteti na 5 kolona. To predstavlja uobičajeni kurs za NYX slotove koji nose 15 linija.
 • Najmanji ulog koji možeš da staviš za igranje Shangri La slota za pravi novac je 20 €. Neki igrači više vole da skinu igricu, dok je nekima lakše da odu na William Hill vebsajt i igraju tamo.
 • Samo da znaš, kada budeš instalirao novu verziju Shangri La za mobilni, moraćeš svaki čas da puniš telefon.
 • Moraćeš da žrtvuješ nešto slobodnog vremena kako bi razumeo pravilnik ovog veselog slota, ali to je mala cena s obzirom na to šta bi mogao da ti donese.
 • Najviši iznos koji možeš da osvojiš je kada dobiješ 25000 novčića ili 25000000 € u kešu.
 • Za Shangri La slot, procenat povraćaja igračima je 96.63%. Nije loše, jel’ da? Realno, uopšte nije loše – a zašto je to tako, pojasnićemo dalje u tekstu.


Igraj kod William Hill 

Shangri La džekpot

Možda deluje čudno, ali Shangri La ne nosi džekpotove tipične za onlajn slotove. Ne plaši se, nećeš ostati praznih ruku – videćeš da je tu sličica nazvana White Tiger, a njena svrha je da se ponaša kao Shangri La džekpot u smislu visine nagrade – dodeljuje ti množitelj od 500x linijskog uloga. Računica je jednostavna: sa najvećim ulogom od 20000 € po svakom spinu, možeš da odneseš iznos od 25000000 €. Da li još uvek misliš da je džekpot obavezan? Ne? Odlično! Sada možeš da se fokusiraš na igru i osvajanje novca!


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Kako bi bio uspešan u igranju Shangri La onlajn za pravi novac, daćemo ti nekoliko smernica. Kako bi odneo pobedu, moraš da imaš najmanje 3 simbola koji donose nagrade. Slot plaća u pravcu do leve prema desnoj koloni. Obređivanje uloga može biti veoma intuitivno. Veličina novčića se odabira tasterima određenim za to. Kada uvećaš svoj ulog, time uvećavaš svoju krajnju nagradu. Da bi počeo da vrtiš, samo klikni dugme Spin. Ali pre nego što počneš da igraš, pročitaj uputstva navedena u nastavku teksta. Ova igra je teža nego prosečan slot. U daljem tekstu je opisan slot i dati su odgovori na neka česta pitanja . Takođe, objašnjena pravila koja su ostavljena u slotu mogu dosta da pomognu oko toga kako slot funkcioniše.

Korak 1: Šta je bolje – demo verzija ili igranje Shangri La sa pravim novcem?

A sada izaberi: da igraš Shangri La onlajn za pravu lovu, ili da se zezaš sa besplatnom verzijom. Ali treba da znaš da nagrada od 10000000 €, koju isplaćuje White Tiger simbol, može pasti u tvoje ruke samo tokom igranja za pravi novac. Besplatna verzija je zabavna, ali ne vodi nikuda. Odnosno, makar bi tako trebalo da bude. William Hill je to rešio umesto tebe. Nema besplatne verzije, tako da se slobodno baci na verziju Shangri La sa pravim novcem. Dobra strana je to što možeš da osvojiš nagradu od 10000000 € od simbola koji najviše plaća.

Korak 2: Odluči sa kolikim kreditom igraš

Visina uloga tokom igranja Shangri La za pravi novac je podesiva, pa je možeš odabrati prema onome što smatraš najboljom onlajn slot strategijom. Raspon uloga je od 20 € pa sve do 20000 €. Nema lakih i brzih isplata u ovom slotu sa 5 kolona. Međutim, kada do njih dođe, dobici su fantastični! Koristi novčiće za svoj ulog u ovoj kompleksnoj onlajn igri. je broj novčića koje moraš uložiti po liniji i taj iznos ne nepromenljiv. Ali zato imaš mogućnost da izbereš iznos novčića između 1 € i 1000 €. Kako bi mogao na brzinu da podesiš svoj ulog, upotrebi Bet Max taster.

Korak 3: Počni da vrtiš kolone

Nije baš uobičajeno za slotove sa tako dobrom grafikom da nemaju opciju biranja linija, ali u Shangri La toga zaista nema. Jednostavno rečeno, moraćeš da postaviš ulog na svih 15 linija. Možda je tako i bolje – u slučaju kad su sve linije aktivirane, tvoje šanse za uspeh će biti mnogo veće. Stoga, možeš jednostavno da produžiš dalje i klikneš na dugne Spin da pokreneš igru. Tu ti je i Auto Play dugme koje služi da odmoriš prstiće. Ne oklevaj – danas može da ti bude srećan dan sa Shangri La onlajn!


Igraj kod William Hill 

Pravila

Već smo obradili nivo težine Shangri La slota i videli da je veoma zahtevan. Pre nego što iskusiš prednosti ovako zahtevnog slota, preporučujemo ti da obratiš pažnju na uputstvo za igranje, jer će ti zasigurno pomoći:

 • Baci pogled na tabelu isplata koju će ti otvoriti dugme sa glavnog ekrana
 • Pobeda te čeka iza 3 ili više ikona sa istom sličicom, a pritom su povezane
 • Pravila nalažu da igraš na fiksnom broju od 15 linija
 • Linijski dobici se množe sa tvojim ulogom po liniji
 • Svi dobici kreću od krajnje leve kolone i isplaćuju se u pravcu ka desno, osim kada je u pitanju scatter koji nema pravac
 • Ako imaš više dobitaka na više linija, one će biti sabrane
 • Na linijama sa više nagrada, samo najviša nagrada se isplaćuje
 • Nagrade od scatter-a se dodaju linijskim nagradama
 • Iznos ukupnog uloga će se promeniti kada dobiješ nagradu preko scatter simbola
 • Nagrada od wild-a ima dodatnu vrednosti u obliku množitelja od 2x
 • Svi dobici i isplate koje su načinjene tokom bilo koje igre biće smatrane nevažećima, a svi ulozi biće vraćeni, u slučaju kvara na softveru ili hardveru
 • Napomena: Proveri uslove William Hill kockarnice koji se odnose na procedure za regulisanje sesija igrica koje su ostale nezavršene. U uslovima ćeš naći i informaciju o periodu nakon koga se igra sama završava kad je ne igraš.

Linije i kolone

Kada su u pitanju kolone, NYX je odlučio da ovaj zabavni slot nagradi sa 5 kolona koje odlično oslikavaju njegovu interesantnu temu – Adventure. Standardni smer kretanja kolona, downward, je primenjen u Shangri La. Stoga, možeš samo da se koncentrišeš na osvajanje velike nagrade dok igraš ovaj živahni naslov. Upoznaj se sa svim Shangri La simbolima, pošto će ti oni donositi visoke dobitke. Naći ćeš 12 simbola na ovim kolonama, a oni se pojavljuju nasumično, bez redosleda. U njih se ubraja i wild, ali i scatter symbol. Tih 12 simbola obuhvataju i stacked wild koji može da prekriva kolone.


Igraj kod William Hill 


Imaćeš bolje šanse da osvojiš dobitnu kombinaciju ako su sve linije aktivirane. Užasno je kada veći dobitak sleti na deaktiviranu liniju! Zato ćeš u Shangri La uvek imati sve linije automatski aktivirane. Linije u ovoj igri daju nagrade od leve ka desnoj koloni, slično kao u drugim video slotovima. Mada, slotovi sa manje od 20 linija ovaj NYX naslov nastoji da da više.

Simbol sa najvećom nagradom

Ne možeš da prestaneš da razmišljaš o osvajanju gomile keša? Onda snimi simbol koji je ovde džekpot – White Tiger. Kada ih vidiš 5 na ekranu, tvoja nagrada će iznositi 500x linijskog uloga. Nadaj se da ćeš ubosti 5 simbola na jednoj od uključenih linija, jer će ti oni doneti 500 puta od linijskog uloga – iliti € u slučaju da si se kladio sa € po svakoj 15 liniji.

Detalji o simbolima

White Tiger je simbol koji donosi najviše, ali NYX je ovde stavio više od jednog dobitnog simbola:

 • White Rhino simbol pruža 250x linijskog uloga
 • Kad je zlatna sredina u pitanju, tu su Elephant i Temple sa množiteljem od 150x po liniji
 • Lotus simbol plaća relativno dobro – 100 puta po linijskom ulogu
 • Sabre, Heart i Diamond su simboli od kojih možeš da očekuješ 80x linijskog uloga
 • A poslednju nagradu, koja i nije baš za bacanje, daju figurice Club i Spade, a ta nagrada je 60x linijskog uloga.

Specijalni simboli

 • Wild figura
 • Scatter ikona

Wild

Pronalaženje Shangri La wild ikonice je jednostavno . Ime ne bi moglo biti prostije – Wild. U Shangri La ćeš naići na wild znak čiji je zadatak da uleti na mesto nekog od 12 znakova i pritom ne pravi selekciju na kojoj je aktivnoj liniji. Kada ti se pojavi Wild negde na liniji na kojoj si poređao dobitnika, ono što zaradiš će zapravo biti umnoženo 2 puta.


Scatter simbol u Shangri La

Sa Shangri La scatter-om nećeš morati da se obazireš na 15 linija, pošto ima moć da nagrađuje sa svakog mesta na ekranu. Moći ćeš da odneseš množitelj od 3000x a to se daje za svih 5. Neverovatni Shangri La Scatter takođe daje signal za početak mini igre besplatnih spinova, i bonus runde. Svako ko naleti na njega, tačno zna zašto mu ostali simboli nisu ni prineti. Svemogući Scatter u Shangri La slotu takođe pokreće i igru sa besplatnim spinovima, kao i bonus rundu. A ko ne voli dodatne igre? Nijedan drugi od 12 simbola ne može to da ti omogući.


Specijalne ponude

Sada ćemo malo da pričamo o opcijama van standardne igre.

Runde besplatnih spinova

Super und Standard predstavljaju Shangri La bonus besplatnih spinova, i pustiće te da igraš Shangri La besplatno. Međutim, zaradićeš pravi keš. Sa ikonom Scatter, dobićeš priliku da pokreneš novu rundu. 12 puta će ti se zavrteti ovi besplatni spinovi .

Chest Bonus igra

Dodatna igrica – Chest – donosi ti mogućnost da se malkice opustiš i napraviš predah od primarne igre. Plus, dodeljuje sjajne dobitke. Onog trenutka kad ugledaš znak Scatter, tada počinje Chest runda.

Runda rizika

Igrači Shangri La slota mogu da se kockaju sa svojim dobitkom, i dupliraju ga tako što će igrati Gamble specijalnu kockarsku opciju. Sve što treba da uradiš je da klikneš ikonu Black ili ikonu Red pošto si otvorio igru rizika. Shangri La će ti duplirati sve što si osvojio, samo ako si dobro odabrao. U slučaju da si pogrešio, oprostićeš se samo od iznosa sa kojim si se kladio. Ova Shangri La specijalna mini-igra će ti iskočiti svaki put kad ti izađe dobitna linija.

Trail množitelj slota

Sada ćemo da se bacimo na objašnjavanje misterioznog Trail samostalnog množitelja: Trail umnožava linijsku pobedu povećavajući je do 100x. Ipak, maksimalna nagrada neće biti tvoja kada prvi put ugledaš Trail. Započeće svoj rast od 1x. Ovo značajno poboljšava ne samo isplativost igre, već i uzbuđenje, jer su igrači time konstantno zabavljeni iščekivanjem nove pobede.

NYX je napravio Shangri La kao video slot?

Nesumnjivo! U obliku animirane igre, ovaj šareni slot ima odlične melodije, kao i grafiku koji lepo prate njegovu temu: Adventure.

Audio karakteristike igrice

Karakterističan audio zvuk krasi ovaj slot sa temom Adventure. Njegovih 15 linija čine skladnu celinu sa fenomenalnim dizajnom i melodijama koje prijaju uhu. Međutim, možeš i da igraš Shangri La u tišini uz pomoć Mute komande.

Bezbedni William Hill program

Treba da znaš da Shangri La možeš da igraš na William Hill sajtu, ali i da ga instaliraš. Šta treba da radiš? Prvo, otvori nalog. Potom samo instaliraj William Hill softver koji sadrži ovaj slot sa 5 kolona, ali i mnoge druge NYX slotove . Posle možeš da igraš do mile volje. Dakle, prijavi nalog na William Hill klikom na donji link , i moći ćeš i da skineš William Hill program za igranje na kompjuteru . Nakon toga, moći ćeš da dobiješ vrh nagradu u vidu linijskog uloga uvećanog 500 puta.


Informacije o NYX kompaniji:

Internet adresa: http://www.nyxgaminggroup.com/
Poštanska adresa: 400 S Rampart Blvd #220, 89145
Datum osnivanja: 1999
Osnivač: Matthew Davey
Aktivnosti: Administracijski Sistemi za višestruke platforme, iGaming za računare i mobilne uređaje, iGaming proizvodi i sofverska rešenja
Igraj kod William Hill 


Pitanja koja se često postavljaju

Saznaj više detalja o William Hill privilima korišćenja i Shangri La savetima i trikovima.

Šta je procenat povraćaja igračima (RTP) u jednom slotu?

Procenat povraćaja igračima – na engleskom Return to Player (RTP) – proračunava se statističkim praćenjem Shangri La isplata tokom dužeg vremenskog perioda. Tako ćeš videti da je taj procenat između 93% i 96% u slotovima koji imaju 15 linija isplate.

Koliki je Shangri La RTP?

Shangri La ima procenat povraćaja igračima koji je 96.63% što ti garantuje da je ovaj video slot relativno zanimljiv.

Kako mogu da podignem svoj dobitak?

Svi tvoji dobici iz ovog NYX naslova mogu da se podignu u svega par koraka. Svaka pobeda koju ubodeš leže pravo na tvoj William Hill nalog. Sledeće, izaberi način podizanja , i to je sve. Treba da znaš da kada ti je potrebno bilo kakvo pojašnjenje, imaš opciju da pitaš William Hill korisnički servis.

Da li je problem to što hoću da podignem novac sa naloga koristeći kreditnu karticu?

Videćeš da su podržane sve ozbiljnije kartice .

Smem li iskoristiti Paypal?

U ovom momentu nije zastupljen William Hill Paypal sistem podizanja. Umesto toga, možeš da prebaciš svoj dobitak preko Neteller-a i Skrill-a. Ukoliko te od previše izbora boli glava samo se odluči za jednostavni prenos sredstava na račun u banci.

Da li je napravljena verzija za Shangri La besplatnu igru?

Ne postoji zvanična verzija za Shangri La besplatnu igru.

William Hill aplikacija

Svakako – čekaće te izvrstan provod sa Shangri La nagradama koje su vanredno profitabilne u fantastičnoj Shangri La aplikaciji. Dodatna opaska: William Hill aplikacija ne zahteva novčanu nadoknadu. Zbog toga, budi obazriv kada tražiš aplikaciju na nepoznatim sajtovima jer mogu ti je naplatiti bez potrebe.

Zaključak:

Shangri La Za: Protiv:
Utisak:
Nagrade:
Wild i Scatter simboli:
Igranje na mobilnom:
Besplatne igre:
Grafika:
Bonus igre:
Igraj kod William Hill