Igraj kod William Hill 

Spiñata Grande

Igraj Spiñata Grande ovde: William Hill
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Pokupi bonus: Upotrebi naš link!
Spiñata Grande besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Sada imaš priliku da otkriješ kako da igraš Spiñata Grande onlajn i vidiš kako je to kada igraš jedan od najboljih slotova – odnosno, samo pročitaj ovu recenziju. Najbolje je da počneš sa pravljenjem novog William Hill naloga tako što ćeš klinuti na dugme koje se nalazi odmah gore.

Igraj Spiñata Grande kod William Hill

William Hill ima izobilje onlajn slotova, uključujući NetEnt igrice. Svaka tematika koja ti padne na pamet je verovatno dostupna – Mexican je samo jedna od njih. Pored toga, moći ćeš da uživaš u masnom William Hill bonusu kog ti kazino velikodušno nudi. Samo pogledaj šta ti nudi specijalna William Hill bonus ponuda: 100 besplatnih spinova , plus imaš pravo na fantastični William Hill bonus dobrodošlice koji se daje uz prvi depozit – 100% od deposita, odnosno 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Možemo da se kladimo da je svaki igrač srećan kad ugleda besplatne spinove. Kada počneš da igraš Spiñata Grande ili neki drugi slot sa unosnim nagradama, ovaj bonus će ti biti jedan od najkorisnijih.

William Hill bonus bez depozita

Nadamo se da će se William Hill bonus bez depozita uskoro pojaviti. Ali ne budimo gramzivi, ipak imamo 100 besplatnih spinova. Dok čekamo na njega, možda ne bi bilo loše iskoristiti 100% bonus na depozit. Hajde da bacimo pogled i na njega.

William Hill bonus dobrodošlice

William Hill Bonus Dobrodošlice je osmišljen kako bi kockarnica pokazala zahvalnost novim igračima i omogućila im besplatno igranje Spiñata Grande slota. Ono što te čeka je 100% od tvog depozita, što može da ispadne bonus od 300 €, što ti može dobro doći. Kada odlučiš da ga pokupiš, pritisni dugme dole. Kada se uloguješ, moraćeš da uplatiš depozit od 5 €, minimum. Međutim, najbolja opcija ti je da ostaviš veći depozit. Tako će i bonus na depozit biti veći, a ti ćeš imati gomilu kinte za trošenje na slot.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: William Hill bonus će biti tvoj čim klikneš linkovano dugme iz ovog teksta.
 • Drugi korak: Idi na stranicu za otvaranje naloga. Ostavi standardne podatke.
 • Treći korak: Depozit će ti doneti William Hill bonus dobrodošlice od 100%, čiji je maksimalni iznos 300 €. Igraj Spiñata Grande za pravi novac, i pokupi keš već sa prvim spinom!


Igraj kod William Hill 

Pregled

Da li su slotovi iz žanra Mexican tvoj omiljeni hobi? Ovaj sjajni NetEnt slot bi mogao biti baš ono što tražiš. Ma čak i da nisi baš za slotove s tematikom iz kategorije Mexican, proigraj ga – možda se popne baš visoko na tvojoj top listi onlajn slot igara. Ovaj članak o Spiñata Grande pokriva sve detalje – ali najpre će se fokusirati na one osnovne.

 • Ovde imamo jedan on onih slotova sa 5 kolona. Što i nije neko iznenađenje, 90% svih slotova ih ima toliko. Zato brini o 40 linija isplate i zabavljaj se računanjem mogućih dobitaka.
 • Najniži ulog za igranje Spiñata Grande slota za pravi novac iznosi 20 €. Ima igrača koji preferiraju igranje preko instalirane verzije. Međutim, ako ti nisi jedan od tih, onda imaš opciju da igraš direktno na William Hill sajtu.
 • Brzinska pretraga će ti pokazati da je dostupna i verzija Spiñata Grande za mobilni.
 • Predlažemo ti da ozbiljno shvatiš ovaj zabavni slot, i prioneš na izučavanje njegovih pravila.
 • Mogao bi ozbiljno da profitiraš od igranja Spiñata Grande slota – postoji opcija da zgrabiš 120000 novčića ili 12000000 € u kešu.
 • Veoma je zanimljivo to što Spiñata Grande ima procenat povraćaja igračima od 96.84%. Sa ovakvim šansama, potrebno ti je samo malko sreće da ubodeš veliki dobitak. Iščitaj ovaj članak da bi saznao koji sve to faktori mogu da ti pomognu da sreća bude na tvojoj strani.


Igraj kod William Hill 

Spiñata Grande džekpot

Pomalo čudna odluka, ali NetEnt nam nije uključio džekpotove koji obično dolaze sa onlajn slotovima. Namesto Spiñata Grande džekpota, imaš priliku da ubodeš 5 simbola Spiñata Bull i tako značajno uvećaš plen ovog NetEnt slota uz pomoć množitelja od 300x po linijskom ulogu. Samo je pitanje kako? Stoga, u slučaju da je tvoj ulog na najvećem iznosu koji je 20000 €, onda ćeš dobiti čak 12000000 €! Da li još uvek misliš da je džekpot obavezan? Ne? Odlično! Sada možeš da se fokusiraš na igru i osvajanje novca!


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Da li ti je ovo prvi put da igraš neki slot na internetu? Pročitaj naše uputstvo o tome kako da igraš Spiñata Grande onlajn za pravi novac. Kako bi odneo pobedu, moraš da imaš najmanje 3 simbola koji donose nagrade. Slot plaća u pravcu do leve prema desnoj koloni. Ali, pre započinjanja sa igrom, treba da odlučiš koliki će ti biti ulog. Nad novčićima imaš kontrolu preko dugmića inkorporiranih u slotu. Primetićeš da kada uložiš više, to se značajno odražava na dobitak. Klikni dugme Spin i lansiraj prvi spin. A pre nego što klikneš na Spin, pogledaj uputstva kako da igraš ovu igru. Da bi igrao Spiñata Grande bez njih moraš da budeš baš iskusan igrač. Pogledaj uputstvo koje je ovde napisano , a možeš i da pogledaš pravila koja se nalaze u meniju samog slota.

Korak 1: Šta je bolje – demo verzija ili igranje Spiñata Grande sa pravim novcem?

Samo ti je ostalo da odabereš na koji način ćeš pristupiti igranju Spiñata Grande onlajn slota – da li ćeš se baciti na profesionalnu verziju koja se igra sa pravim novcem i donosi prave nagrade, ili ćeš prvo malo da se izverziraš igrajući besplatnu verziju namenjenu neiskusnim igračima? Razmisli o tome. Ili još bolje, nemoj. William Hill smatra, a mi se slažemo, da je demo verzija samo prepreka između tebe i 6000000 € koje ti može doneti najjači simbol. I zato evo dobrog saveta – odmah pređi na igru za pravi novac. Odnosno, makar bi tako trebalo da bude. William Hill je to rešio umesto tebe. Nema besplatne verzije, tako da se slobodno baci na verziju Spiñata Grande sa pravim novcem. Dobra strana je to što možeš da osvojiš nagradu od 6000000 € od simbola koji najviše plaća.

Korak 2: Odluči sa kolikim kreditom igraš

Od trenutka kada pokreneš kolone ovog slota, kojih ima 5, možeš da prilagodiš svoj ulog svojim potrebama, bilo da se radi o tvojim ambicijama u igranju Spiñata Grande za pravi novac ili visini tvojih sredstava na William Hill nalogu. Ako želiš, možeš izabrati minimalnu sumu – 20 €, ili pak rizikovati do 20000 € po spinu. U ovom NetEnt slotu, igrači mogu da podese svoje uloge, ali ne treba zaboraviti da Spiñata Grande plaća baš solidne iznose, iako može da prođe dosta vremena između dva dobitka. Igrači mogu ići na ozbiljne uloge koristeći novčiće da bi igrali jedan ovako interesantan slot. Ali zato imaš mogućnost da izbereš iznos novčića između 1 € i 100 €. Kako bi mogao na brzinu da podesiš svoj ulog, upotrebi Bet Max taster.

Korak 3: Pokreni igru

Ukoliko želiš da odabereš svoje linije u Spiñata Grande, treba da znaš da to nije moguće. To je prilično čudno za tako divno dizajniranu igru, ali šta je tu je. Jednostavno rečeno, moraćeš da postaviš ulog na svih 40 linija. Ipak, od ovoga samo imaš koristi: u slučaju kad su sve linije aktivirane, tvoje šanse za uspeh će biti mnogo veće. Stoga, možeš jednostavno da produžiš dalje i klikneš na dugne Spin da pokreneš igru. Čak možeš i da povećaš brzinu kojom se kolone vrte, ako pritisneš Spiñata Grande Turbo komandu, a možeš i da napraviš pauzu sa Auto Play komandom. Vreme je za igru!


Igraj kod William Hill 

Pravila igre

Već smo rekli da je Spiñata Grande izrazito složen slot. Stoga, moraćeš da proučiš uputstvo pre nego što se usudiš da zavrtiš Spiñata Grande. Veruj nam, dobro će ti doći, zato obrati pažnju:

 • Ikonica koja otvara tabelu isplata, a koja se nalazi na slotu, daće ti priliku da se upoznaš sa nagradama
 • Dobijanje nagrade je jednostavno, samo zavrti kolone i ubodi 3 simbola koji su jednaki.
 • Pravilo je da se igra isključivo na 40 linija
 • Pobede na linijama isplate se množe sa ulogom po liniji
 • Plaćanje počinje od kolone levo, ide preko srednjih kolona i završava se na desnoj koloni, ali scatter ne prati to pravilo, i plaća svuda
 • Desi se neki put da igrač dobije više nagrada na više linija, i onda se ti dobici sabiraju.
 • Ako na jednoj liniji imaš više dobitaka, biće ti isplaćen samo najveći
 • Sve što osvojiš preko scatter-a se pripaja dobicima od linija
 • Pločica koja nosi wild izlazi na kolonama 2, 3 i 4
 • Ukoliko se javi kvar bilo na hardveru, bilo na softveru slota, možeš da očekuješ da će isplate i dobici biti poništeni, a tvoji ulozi refundirani
 • Napomena: William Hill uslovi korišćenja će ti reći šta se dešava kada ne stigneš da završiš igranje, ali će ti i reći posle koliko vremena se slot sam gasi ako si ga ostavio i ne igraš ga.

Kolone i linije

Kada su u pitanju kolone, NetEnt je odlučio da ovaj zabavni slot nagradi sa 5 kolona koje odlično oslikavaju njegovu interesantnu temu – Mexican. Pošto se kolone vrte u smeru downward, ovaj zanimljivi naslov ti omogućava da se fokusiraš isključivo na dobitke. Pažljivo prostudiraj svaki od Spiñata Grande simbola, jer oni mogu da ti postanu najbolji prijatelji i časte te isplativim nagradama. Ovaj slot ima 16 ikona koje se na kolonama javljaju nasumično, a jedna od njih je i wild kao i scatter simbol. I nemoj da zaboraviš specijalni simbol: Gold, Silver i Bronze Coin.


Igraj kod William Hill 


Linije koje su postavljene preko kolona u ovom NetEnt naslovu imaju sposobnost da donose nagrade. Ovde postoji 40 linija uz čiju pomoć možeš doči do keš nagrade od 12000000 €. Svi znaju da je najbolja strategija u Spiñata Grande da se odabere što više, ako ne i sve linije. Zato i ne razmišljaj o tome, NetEnt zna šta je dobro za tebe, pa takva opcija i ne postoji. Spiñata Grande ima 40 linija isplate koje plaćaju gledajući sa leva na desno. Spiñata Grande daje nagrade u visokim iznosima, mada ne često.

Simbol sa najvećom nagradom

Ne možeš da prestaneš da razmišljaš o osvajanju gomile keša? Onda snimi simbol koji je ovde džekpot – Spiñata Bull. Kada ih vidiš 5 na ekranu, tvoja nagrada će iznositi 300x linijskog uloga. Da bi osvojio 6000000 €, moraćeš i nešto da uložiš – aktiviraj svih 40 isplatnih linija, i uloži 20000 € na svaki spin.

Ostali simboli

Pomenuli smo Spiñata Bull pločicu, a sada ćemo pričati o ostalih 16 simbola u ovoj prelepoj slot igrici:

 • Sledeći najbolji simbol, sa 200x linijskog uloga, je Spiñata Donkey
 • Umereno darežljiva ikona – Spiñata Bird će ti isplatiti množitelj linije od 100x
 • Niže na spisku imaš Spiñata Fish simbol, a od njega možeš da očekuješ množitelj od 60x uloga po liniji
 • Ace figura ima sasvim pristojan množitelj uloga po liniji od 40 puta
 • King, Queen, Jack i 10 ikone donose najmanje unosan množitelj od 20x po ulogu po liniji.

Posebni simboli

 • Sličica Mexican Slot Machine donosi igru koja je bonus
 • Colossal wild slika
 • Star scatter ikona

Zamenski simbol

Spiñata Grande wild simbol nećeš moći da promašiš – Colossal je ikona koja ti treba. Ovde wild može da preuzme mesto bilo kog od 16 znakova. Igrica pušta ovu ikonu da padne jedino na koloni 2, 3 i 4. Ima moć da transformiše gubitničku kombinaciju u pobedničku.


Džoker sa ulogom scatter-a: Star

U Spiñata Grande slotu ćeš pronaći još jedan kul simbol pod nazivom scatter. Ime mu je Star. Sa Spiñata Grande scatter-om nećeš morati da se obazireš na 40 linija, pošto ima moć da nagrađuje sa svakog mesta na ekranu. Neverovatni Star scatter takođe daje signal za početak mini igre besplatnih spinova. Svako ko naleti na njega, tačno zna zašto mu ostali simboli nisu ni prineti. Ovaj izvanredni Star scatter ima sposobnost da otvori mini-igru sa besplatnim spinovima – ovo je jedina figura koja ima toliki potencijal.

Dodatne igre

Pošto smo pokrili detalje regularne igre ovog veselog slota, idemo dalje.

Runde besplatnih spinova

Spiñata Grande ima i sjajni bonus koji se naziva Free spins. To je još jedan način da zaradiš dodatni novac, jer je to besplatna Spiñata Grande runda koja samo daje, a ništa ne uzima. Star simbol, kog poznaješ kao Spiñata Grande scatter, započinje ovu bonus rundu. Kolone se mogu besplatno vrteti najviše 5 puta .

Bonus runda

Odličan način da igra ostane zanimljiva i uzbudljiva je da iskoristiš Mini-Slot bonus igricu. I još nešto – pomoći će ti da uzmeš još više novca. Mini-Slot bonus ima okidač u vidu Mexican Slot Machine figure.

NetEnt je napravio Spiñata Grande kao video slot?

Definitivno! Kako je ovo video slot igra, ovaj upečatljivi slot ima sjajne grafičke elemente i zvukove koji su usklađeni sa tagom: Mexican.

Melodije igrice

Karakterističan audio zvuk krasi ovaj slot sa temom Mexican. Njegovih 40 linija čine skladnu celinu sa fenomenalnim dizajnom i melodijama koje prijaju uhu.

Preuzimanje Spiñata Grande

Treba da znaš da Spiñata Grande možeš da igraš na William Hill sajtu, ali i da ga instaliraš. Instalacija William Hill softvera je veoma jednostavna, a dobićeš gomilu NetEnt slotova. Jedino što ti treba je nalog na William Hill sajtu . Zatim kreni da igraš koliko želiš. Stoga, napravi novi nalog na William Hill pritiskom na dugme u dnu , nakon toga uđi na William Hill deo sa softverom za tvoj uređaj . To je to, imaćeš priliku da dobiješ Spiñata Grande top dobitak: 120000 novčića, što može biti 12000000 €.


Informacije o NetEnt kompaniji:

Osnivač: Pontus Lindwall
Delatnosti: Igre za desktop i mobilne uređaje, iGaming rešenja i usluge
Sedište: Vasagatan 16, 111 20, Stockholm
Vebsajt: https://www.netent.com/
Osnovan: 1996
Igraj kod William Hill 


Pitanja koja se često postavljaju

Imaš pitanje o Spiñata Grande slotu? Pogledaj deo koji sledi.

Šta označava “RTP procenat”?

To je procenat koji se dobije preko algoritma koji računa broj isplata u Spiñata Grande u određenom vremenskom periodu, a na engleskom se naziva RTP (Return to Player). Broj je uvek izražen u procentima, i ta brojka se u slotovima sa 40 linija obično kreće od 93% do 96%.

Koliki je Spiñata Grande RTP?

Podizanje novca

Kada budeš odlučio da podigneš dobitke iz ovog NetEnt slota, to ćeš moći jednostavno da uradiš. Proveri stanje na svom William Hill nalogu da bi video koliko si osvojio. Možeš da odlučiš kuda da usmeriš pare da bi ih uzeo , i to je poslednji korak. Rekli smo ti da je lako. Ako imaš neki problem, ili bilo kakvo potanje, onda će ti William Hill kontakt centar odlično poslužiti.

Da li je moguće podići dobitak preko kreditne kartice?

William Hill prima Visa kao i MasterCard .

Imam Paypal račun. Mogu li njega da koristim da podizanje?

Ne, William Hill Paypal podizanje nije opcija. Novac može da ti bude isplaćen i Skrill-om i Neteller-om ako ti je tako zgodnije. Ako imaš glavobolju od svih ovih opcija upotrebi bankarski transfer.

Mogu li da uživam u Spiñata Grande besplatno?

Žao nam je, William Hill nije omogućio Spiñata Grande besplatno igranje.

William Hill aplikacija

Vidiš, Spiñata Grande je igra prilagođena tvojim potrebama, nagrađuje velikim iznosima čak i u Spiñata Grande aplikaciji. Savet: Znaj da postoji samo jedna William Hill aplikacija koja je zvanična, i ona je skroz besplatna. Zato, molimo te da ne daješ pare, niti sa skidaš ovu aplikaciju sa nepoznatih sajtova.

Zaključak:

Spiñata Grande Za: Protiv:
Besplatne runde:
Dodatne runde:
Ekstra simboli:
Izgled:
RTP:
Utisak:
Verzija za mobilni:
Igraj kod William Hill