Igraj kod William Hill 

Victorious

Igraj Victorious ovde: William Hill
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Pokupi bonus: Upotrebi naš link!
Victorious besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Uz pomoć naše recenzije, sjajno igranje onlajn slotova će biti prosto kao pasulj, pa ako želiš da igraš Victorious onlajn, nastavi sa čitanjem i pokupi sve informacije koje bi ti mogle biti potrebne. Prvo i prvo, biće ti potrebno da se registruješ kod William Hill, za šta ti je potrebno svega nekoliko minuta. To možeš da uradiš klikom na gornje dugme.

Igraj Victorious kod William Hill

Igranje Victorious slota na William Hill je čista zdravorazumska odluka – tamo imaš mnogo slotova sa najrazličitijim temama – Ancient Rome, svemirci, heroji iz stripova i tako dalje. Ono što čitavoj igri daje uzbuđenje je William Hill bonus ponuda. Evo šta možeš da dobiješ kao William Hill bonus: 100 besplatnih spinova . Tu je još i posebna ponuda za tvoj prvi depozit – 100% od depozita kao William Hill bonus dobrodošlice, što može da iznosi 300 €.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Da budemo iskreni – besplatni spinovi su jako važni. Ako i ti isto tako misliš, onda ih sigurno nećeš odbiti. Besplatni spinovi su odličan razlog za igranje Victorious slota, pored toga što je to onlajn slot igrica koja generalno dobro plaća.

William Hill bonus bez depozita

Međutim, pošto ne znamo šta sutra nosi, možemo samo da pretpostavimo da će se kockarnica dozvati pameti i vratiti William Hill bonus bez depozita. Ali ne budimo gramzivi, ipak imamo 100 besplatnih spinova. Dok čekamo na njega, možda ne bi bilo loše iskoristiti bonus na depozit koji te svakako očekuje. Nastavi da čitaš ako želiš da saznaš više o njemu.

William Hill bonus dobrodošlice

William Hill Bonus Dobrodošlice je jedan od načina da se onlajn kazino zahvali igračima, a da igrači igraju Victorious besplatno. Nema sumnje da će te 100% bonusa na tvoj prvi depozit učiniti veoma srećnim. Kad izračunaš, videćeš da možeš da ubodeš čak 300 € dodatnog keša. A najbolje je to što možeš da ga uzmeš samo jednim klikom na link koji smo ostavili ovde. Kada se uloguješ, moraćeš da uplatiš depozit od 5 €, minimum. Ali imaj na umu i da dobijaš bonus na depozit, tako da što više uplatiš – više para ćeš dobiti.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Kao prvo, aktiviraj William Hill bonus klikom na link koji je ovde postavljen.
 • Drugi korak: Napravi novi korisnički nalog. Za to će ti trebati samo minut. Prosto popuni potrebne podatke.
 • Treći korak: Depozit će ti doneti William Hill bonus dobrodošlice od 100%, čiji je maksimalni iznos 300 €. Igraj Victorious za pravi novac, i pokupi keš već sa prvim spinom!


Igraj kod William Hill 

Uvod

Veruješ da ima nešto posebno u igrama koje pripadaju temi Ancient Rome? Jedan od najboljih slotova tog žanra je upravo ovaj NetEnt slot. Čak i ako nisi baš za igre iz kategorije Ancient Rome, probaj ga, jer može lako dospeti na tvoju listu omiljenih onlajn slotova. Uz ovu Victorious recenziju, imaćeš sve podatke – a najpre one o njegovim osnovnim karakteristikama.

 • Što se tiče broja kolona, naći ćeš 5 kolona, a kad imaš 243 kombinacije, tada mu ovaj standard daje stabilnost.
 • U slučaju da si još uvek oprezan sa klađenjem i igranjem Victorious za pravi novac, nemoj postavljati ulog veći od minimalnog, a to je 25 €. Pored igranja na William Hill internet sajtu, možeš i da skineš William Hill softver i instaliaš ga na svoj uređaj.
 • Koristeći verziju Victorious za mobilni, moći ćeš da vrtiš ovaj slot gde god da se nalaziš.
 • Moraćeš da žrtvuješ nešto slobodnog vremena kako bi razumeo pravilnik ovog slota, ali to je mala cena s obzirom na to šta bi mogao da ti donese.
 • Kada pričamo i nagradama Victorious slota, evo čemu možeš sa se nadaš: 192000 novčića ili 9600000 € u kešu.
 • Što se tiče Victorious slota i njegovog procenta povraćaja igračima, očekuj cifru od 96.9%. Victorious slot stvarno ima procenat povraćaja igračima koji je impozantan. Kako bi istražio šta ga čini toliko bitnim za internet slotove, samo baci pogled na donje paragrafe.


Igraj kod William Hill 

Victorious džekpot

Situacija je takva da NetEnt nije ubacio nijedan džekpot za ovaj onlajn slot. Ali umesto Victorious džekpota, imaš simbol Julius Caesar koji daje naveću nagradu, što ti u ovoj William Hill igrici množi linijski ulog sa 1500. Da postavimo to ovako: uloži najveću sumu od 12500 € na svaki spin, i slot će ti iskeširati 9600000 €. Ovolika nagrada će ublažiti činjenicu da je Džekpot izostavljen u ovom slotu.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Potrebne su ti dodatne informacije o načinima igranja Victorious onlajn za pravi novac? Onda je ova recenzija onlajn slota prava stvar za tebe. Sve s leva na desno kombinacije koje sadrže 2 ili više jednakih simbola će ti doneti novac. Pre nego što kreneš sa vrtenjem, obrati pažnju na postavku količine novčića koje ulažeš. Što veći iznos uloga, to će ti biti veća nagrada! Pritisni dugme Spin da bi pokrenuo igru. Međutim, pre nego što nastaviš, trebalo bi da pročitaš uputstva. Ovu igru je teže razumeti nego prosečan slot. Pročitaj ovaj članak da bi razjasnio šta je šta . Takođe, objašnjena pravila koja su ostavljena u slotu mogu dosta da pomognu oko toga kako slot funkcioniše.

Korak 1: Šta je bolje – demo verzija ili igranje Victorious sa pravim novcem?

A sada izaberi: da igraš Victorious onlajn za pravu lovu, ili da se zezaš sa besplatnom verzijom. To je obično slučaj, ali William Hill ne nudi demo verziju. Elem, ništa ti drugo nije preostalo do da uskočiš u verziju Victorious za pravi novac i ustremiš se na maksimalni dobitak od 18750000 € koji ti donosi 5 simbola koji su najunosniji i zovu se Julius Caesar.

Korak 2: Odaberi visinu svog kredita

Visina uloga tokom igranja Victorious za pravi novac je podesiva, pa je možeš odabrati prema onome što smatraš najboljom onlajn slot strategijom. Raspon uloga je od 25 € pa sve do 12500 €. Kada je u pitanju ovaj pomalo pretenciozni slot, dobici su manji ali se javljaju prilično učestalo, pa je moguće ostvariti solidnu zaradu čak i na manjim ulozima. Na raspolaganju za odabir uloga u ovom slotu iz sekcije Ancient Romeimaš novčiće. Ulog po liniji je fiksiran na novčića, te taj broj ne možerš menjati. Ipak, možeš povećavati i smanjivati vrednost novčića koja može ići od 1 € do 50 €. Kako bi mogao na brzinu da podesiš svoj ulog, upotrebi Bet Max taster.

Korak 3: Pokrenuti kolone

Obično u tako kompleksno dizajniranim igrama možeš da odabereš koliko dobitnih kombinacija želiš da aktiviraš. Ali, to nije opcija u Victorious. Imaš samo jednu opciju, a to je da igraš na svih 243. Ali ne sekiraj se, to je za tvoje dobro – caka je u tome što kad su sve kombinacije aktivne, Victorious će ti doneti više novca. Samo direktno pređi na Spin taster. Možda ćeš poželeti da iskoristiš Turbo dugme ako hoćeš da kolone Victorious slota dobiju na brzini, ili možeš prosto da započneš Auto Play rundu. Hajde sada da krenemo sa zarađivanjem novca!


Igraj kod William Hill 

Pravila igre

Već smo rekli da je Victorious izrazito složen slot. Stoga, moraćeš da proučiš uputstvo pre nego što se usudiš da zavrtiš Victorious. Veruj nam, dobro će ti doći, zato obrati pažnju:

 • Tabela sa isplatama će ti pokazati kolike su nagrade kad klikneš na ikonu koja je otvara
 • 2 ili više jednakih ikona donose dobitak
 • Ukoliko želiš maksimalni broj od 243 dobitnih kombinacija, radovaće te to što su one fiksirane na tom broju.
 • Ukupan dobitak se dobija kada pomnožiš ono što si uložio po liniji sa onim što si osvojio po liniji
 • Svi dobici kreću od krajnje leve kolone i isplaćuju se u pravcu ka desno, osim kada je u pitanju scatter koji nema pravac
 • U situaciji kad ti višestruke linije daju višestruke nagrade, sav taj novac će biti kombinovan zajedno
 • Nekim igračima ume da izađe više pobeda na liniji, i tada se dodeljuje samo ona koja ima najveći iznos
 • Svaka nagrada koju ti scatter donese, biće kombinovana sa nagradom od linije
 • Ukupni ulog će ti biti umnožen kada ubodeš nagradu od scatter-a
 • Ikona wild-a će se javiti na kolonama 2 i 4
 • Svi dobici i isplate koje su načinjene tokom bilo koje igre biće smatrane nevažećima, a svi ulozi biće vraćeni, u slučaju kvara na softveru ili hardveru
 • Napomena: Proveri uslove William Hill kockarnice koji se odnose na procedure za regulisanje sesija igrica koje su ostale nezavršene. U uslovima ćeš naći i informaciju o periodu nakon koga se igra sama završava kad je ne igraš.

Linije i kolone

Prilikom izbora broja kolona za ovaj prefinjeni onlajn slot, NetEnt tim se veoma pazljivo opredelio za 5 kolona koje zaista naglašavaju njegovu specifičnu temu: Ancient Rome. Ovih 5 kolona imaju uobičajen smer kretanja: downward. Zato, Victorious nije samo prijatan, već i jednostavan jer ti dozvoljava da se fokusiraš na nagrade. Trebalo bi dobro da se upoznaš sa Victorious simbolima, zato što će ti upravo oni doneti one česte, iako male nagrade. Kolone imaju 12 simbola koji se nasumično pojavljuju, a među njima je i wild i scatter simbol.


Igraj kod William Hill 


Umesto da uvede klasične linije isplate, NetEnt se ovde odlučio za nešto dinamičnije – 243 kombinacije. To kako Victorious funkcioniše sa kombinacijama je jednostavno. Treba ti samo minimum 2 poklapajuća simbola, dok je pozicija na 5 kolona nebitna. Ovo znači da su 12 simbola u stvari svi scatter-i, što umnogome doprinosi dobitnim šansama.

Najisplativiji simbol

NetEnt je uključio simbol Julius Caesar, koji udeljuje poprilično značajnu nagradu, jer funkcioniše kao džekpot slota. Kad ti ih izleti 5, linijski ulog će biti uvećan 1500 puta. Nagrada može iznositi 1500-struki linijski ulog, ali jedino ako si ostavio 243 kombinacija u igri i kladio se sa maksimalnih € po liniji.

Regularni simboli

Julius Caesar je simbol koji donosi najviše, ali NetEnt je ovde stavio više od jednog dobitnog simbola:

 • Drugi najbolji – Brutus – pomnožiće ti linijski ulog sa 1000
 • Ni Roman Warrior nije uopšte loš simbol jer ti donosi linijski množitelj od 500x
 • Roman Troops simbol isplaćuje 400x linijskog uloga, što te sigurno neće razočarati, iako nije preterano uzbudljivo
 • Imaš i Ace simbol koji daje 200x uloga po liniji
 • A poslednju nagradu, koja i nije baš za bacanje, daju figurice 10 i 9, a ta nagrada je 80x linijskog uloga.

Bonus simboli

 • Golden Eagle wild slika
 • Golden Laurel scatter ikona

Wild simbol

Victorious ima wild ikonu koju je lako videti – samo potraži pločicu Golden Eagle. U ovom slotu pod tagom: Ancient Rome, wild zapravo zamenjuje bilo koji od 12 simbola. Dodatni simbol se pojavljuje na koloni 2 i 4. Pošto imaš Golden Eagle kao opciju, čisto sumnjamo da nećeš moći makar neku nagradu da ubodeš!


Scatter

Ime ovog scatter-a je Golden Laurel. Najveća prednost Victorious scatter-a se ogleda u nezavisnosti od 243 kombinacije, ondosno u plaćanju nevezanom za mesto na kom se nalazi. Očekuj umnožavanje do 50x – što je nagrada za svih 5. Snaga Golden Laurel scatter-a leži u tome što će ti pokrenuti besplatne spinove. Kada pogledaš sve ostale simbole ovde, ovaj je zaista najisplativiji. Sjajni Golden Laurel scatter služi i da započne igru sa besplatnim spinovima. Malo besplatnih igara još nikome nije škodilo, zar ne? Ostalih 12 simbola iz Victorious igre nisu ni izbliza tako dobri.


Posebne igrice

Pošto smo pokrili detalje regularne igre ovog inspirativnog slota, idemo dalje.

Runde besplatnih spinova

Neki put, tokom igranja Victorious slota, igračima se ostvari san – to nije nikakva magija, to su Victorious besplatni spinovi! To je nekoliko rundi koji ti donose novac, iako ti nisi uložio ni dinara. Simbol Golden Laurel je taj koji označava početak ove runde, a u ovoj igri je i scatter. Naravno, nemaš bezbroj besplatnih spinova – samo 25 .

NetEnt je napravio Victorious kao video slot?

Nego šta! Kao video slot, ovaj šljašteći naslov ima prilično naprednu grafiku i muziku, a sve u skladu sa temom: Ancient Rome.

Melodije igrice

Da li si navikao na klasične tonove kazina? Onda će Victorious ispuniti tvoja očekivanja. Naći ćeš opšte poznate šumove video igara.

William Hill instalacija

Treba da znaš da Victorious možeš da igraš na William Hill sajtu, ali i da ga instaliraš. Samo ti treba nalog na onlajn kazinu, i moći ćeš da skineš William Hill softver sa NetEnt igricama . Posle možeš da igraš do mile volje. Zbog toga, odmah se prijavi na William Hill, tako što ćeš kliknuti na dugme dole , i moći ćeš i da skineš William Hill program za igranje na kompjuteru . To je to, imaćeš priliku da dobiješ 18750000 € po liniji isplate.


Ko je NetEnt?

Vebsajt: https://www.netent.com/
Sedište: Vasagatan 16, 111 20, Stockholm
Osnovan: 1996
Osnivač: Pontus Lindwall
Delatnosti: Igre za desktop i mobilne uređaje, iGaming rešenja i usluge
Igraj kod William Hill 


Često postavljana pitanja

Ako imaš pitanja u vezi sa igranjem Victorious slota, ili o uslovima korišćenja na William Hill, pogledaj sledeći deo:

Objašnjenje izraza “procenat povraćaja igračima” (RTP)

To je procenat koji se dobije preko algoritma koji računa broj isplata u Victorious u određenom vremenskom periodu, a na engleskom se naziva RTP (Return to Player). Broj je uvek izražen u procentima, i ta brojka se u slotovima sa 243 kombinacije obično kreće od 93% do 96%.

Koliko je visok Victorious RTP

Kada imaš 96.9% kao procenat povraćaja igračima, kao što ga ima Victorious, to znači da će čitavo iskustvo igranja biti opuštajuće

Uputstva za podizanje novca

Svi tvoji dobici iz ovog NetEnt naslova mogu da se podignu u svega par koraka. Novac koji zaradiš će se prebaciti na tvoj William Hill nalog. Posle toga, odlučuješ kojim putem želiš da ti se prebaci novac da bi ga podigao . Vidiš, ništa prostije. Treba da znaš da kada ti je potrebno bilo kakvo pojašnjenje, imaš opciju da pitaš William Hill korisnički servis.

Da li postoje neke kreditne kartice na koje mogu da prebacim pare?

Sve velike kreditne kartice se prihvataju .

Imam Paypal. Da li mogu na njega da prebacim dobitke?

Trenutno ne postoji William Hill Paypal opcija. Šta kažeš da probaš Neteller ili Skrill umesto toga? Ponekad je najmudrije izabrati najprostiji metod. Ako misliš isto što i mi, traži da ti William Hill uplati novac na račun u banci.

Da li je napravljena verzija za Victorious besplatnu igru?

Za sada, William Hill ne pruža mogućnost Victorious besplatne igre.

William Hill aplikacija

Vidiš, Victorious je igra prilagođena tvojim potrebama, nagrađuje konstantno čak i u Victorious aplikaciji. Obrati pažnju: imaš samo jednu potpuno besplatnu William Hill aplikaciju. Stoga te molimo da je ne kupuješ i ne preuzimaš sa sajtova koji su sumnjivi.

Kratki pregled:

Victorious Za: Protiv:
Izgled:
Besplatne runde:
Specijalni simboli:
Posebne opcije:
Nagrade:
Podržano na mobilnim uređajima:
Utisak:
Igraj kod William Hill