Igraj kod William Hill 

Winter Wonders

Igraj Winter Wonders ovde: William Hill
Bonus dobrodošlice: 100% do 300 €
Pokupi bonus: Upotrebi naš link!
Winter Wonders besplatni spinovi: 100 besplatnih spinova

Ovu recenziju smo napisali želeći sa ti pružimo sve informacije koje bi ti mogle biti neophodne kako bi igrao Winter Wonders onlajn, i time ostvario najbolju igru onlajn slotova. Pre svega, moraćeš da otvoriš svoj William Hill nalog – samo pritisni dugme postavljeno gore kako bi stigao na njihovu stranicu za prijavljivanje.

Igraj Winter Wonders kod William Hill

William Hill je savremeni onlajn kazino u kom ćeš pronaći dijapazon Red Tiger Gaming slot igrica baziranih na pop-kulturi, starim vremenima i Fairy Tales. Šta više možeš da poželiš? William Hill bonus? Imaju i to! Evo šta možeš da dobiješ kao William Hill bonus: 100 besplatnih spinova , a tu je još jedna ponuda – koliki god da ti je depozit, dobićeš još 100 posto, to jest maksimalno 300 € i to je takozvani William Hill bonus dobrodošlice.


Igraj kod William Hill 

William Hill besplatni spinovi

Šta kažeš na besplatne spinove? Zar to ne bi bio jedan baš fin bonus? Jasno je da su upravo oni glavni motiv za igranje Winter Wonders slota. Naravno, pored dobitaka koji redovno nailaze.

William Hill bonus bez depozita

Nadamo se da će se William Hill bonus bez depozita uskoro pojaviti. Ali ne očajavaj, jer je 100 besplatnih spinova zapravo odlična ponuda. Međutim, uvek možeš da uzmeš 100% bonus dobrodošlice. Za više detalja pogledaj tekst u nastavku!

William Hill bonus dobrodošlice

Besplatno igranje Winter Wonders slota je privilegija koju dobijaju članovi William Hill kockarnice zahvaljujući njihovom William Hill Bonusu Dobrodošlice. Trenutno nude bonus od 100% od tvog prvog depozita, što može biti do 300 €. Kada odlučiš da ga pokupiš, pritisni dugme dole. Prvi depozit treba da bude minimum 5 €. Trebalo bi da ostaviš više novca za depozit. Gledaj ovako: keš koji uplatiš će biti predmet bonusa, odnosno poklonjenog novca od strane kazina, a taj bonus je procenat od depozita. Pa ti sad izračunaj šta ti je bolje.


Igraj kod William Hill 

Kako da se registrujem kao William Hill igrač:

 • Prvi korak: Prvo moraš da klikneš na dugme iz ovog članka. Ovo će aktivirati William Hill bonus.
 • Drugi korak: Napravi novi korisnički nalog. Za to će ti trebati samo minut. Prosto popuni potrebne podatke.
 • Treći korak: Treći korak je da se uloži depozit. Tada će tvojih William Hill bonus za nove igrače od 100% do maksimalnih 300 € biti aktivirani. Više te ništa ne sprečava da igraš Winter Wonders za pravi novac kod William Hill!


Igraj kod William Hill 

Uvod

Verovatno si ovde jer su slotovi iz kategorije Fairy Tales tvoja omiljena razbibriga. Njegovih 5 kolona čine da izgleda veoma privlačno, čak i igračima koji ne mare mnogo za slotove čiji je žanr Fairy Tales. U ovom članku o Winter Wonders igri analizitaćemo i najsitnije detalje, a počećemo od nekih osnovnih odlika.

 • E, ovo ti je slot sa 5 kolona. Većina igrica ih ima toliko, što nije bezveze jer tako ti 40 linija pomaže da ubodeš dobitak.
 • Da bi igrao Winter Wonders za pravi novac, treba da postaviš minimum 20 € kao ulog. Postoje igrači kojima je bolje da skinu slot i igraju na kompjuteru, ali ima ih kojima je zgodnije da igraju na William Hill sajtu.
 • Možeš da potražiš i novu, ažuriranu verziju Winter Wonders za mobilni.
 • Na prvi pogled, ovaj slot se čini prilično komplikovanim, tako da ti je bolje da prvo pročitaš pravila igre.
 • Kada pričamo i nagradama Winter Wonders slota, evo čemu možeš sa se nadaš: 17500000 € u kešu.
 • Veoma je zanimljivo to što Winter Wonders ima procenat povraćaja igračima od 96.29%. Sa ovakvim šansama, potrebno ti je samo malko sreće da ubodeš veliki dobitak. Iščitaj ovaj članak da bi saznao koji sve to faktori mogu da ti pomognu da sreća bude na tvojoj strani.


Igraj kod William Hill 

Winter Wonders džekpot

Situacija je takva da Red Tiger Gaming nije ubacio nijedan džekpot za ovaj onlajn slot. Dakle, pošto nema Winter Wonders džekpota, dobićeš simbol Golden Crown čiji je glavni zadatak da pomnoži tvoj linijski ulog sa 240 i tako ti napuni novčanik. Na taj način, tvoja nagrada može da dostigne odličnih 17500000 €, ali samo ako je tvoj ulog bio maksimalnih 50000 € po spinu. Stoga, ako uspeš ovo da osvojiš, džekpot ti više neće biti ni potreban.


Igraj kod William Hill 

Uputstva za igranje

Ako imaš bilo kakvo piranje u vezi sa igranjem Winter Wonders onlajn za pravi novac, pripremili smo ti kratki pregled slota. Cilj igre je da povežeš najmanje 3, a najviše 5 istih simbola u jednom redu, gledajući sa leva na desno. Čim uđeš u Winter Wonders slot, moraćeš da napraviš izbor – koliki će biti ulog. Dugme Spin će pokrenuti igru sa postojećim podešavanjima. A pre nego što klikneš na Spin, pogledaj uputstva kako da igraš ovu igru. Naime, ovo je relativno komplikovana igra koja povremeno može biti zbunjujuća za početnike. Nadamo se da će ti ove smernice biti od koristi , i pažljivo pročitaj pravila, jer su dobro napisana i daju još detaljnije odgovore.

Korak 1: Winter Wonders režim igre za pravi novac naspram besplatne igre

Želimo da ti pomognemo da odabereš između igranja Winter Wonders onlajn za pravi novac, i manje ozbiljne besplatne verzije. To je bila početna ideja – ali William Hill ima novi pristup koji ne uključuje besplatnu verziju. Ovaj hrabri potez otvara vrata poprilično unosnim nagradama u verziji Winter Wonders za pravi novac. Tako, moći ćeš da osvojiš čak 12000000 € ako naređaš 5 Golden Crown simbola, jer oni donose najveće dobitke.

Korak 2: Odredi kreditni iznos

Visina uloga tokom igranja Winter Wonders za pravi novac je podesiva, pa je možeš odabrati prema onome što smatraš najboljom onlajn slot strategijom. Raspon uloga je od 20 € pa sve do 50000 €. Kada je u pitanju ovaj jednostavni slot, dobici su manji ali se javljaju prilično učestalo, pa je moguće ostvariti solidnu zaradu čak i na manjim ulozima. Da li su ulozi preveliki, ili možda premali? Podesi ih baš kako želiš koristeći taster za visinu uloga.

Korak 3: Igraj

Kada je izgled igre tako jednostavan, ni linije ne mogu biti mnogo drugačije – stoga, Winter Wonders ne dozvoljava da se uključuju ili isključuju. Svih 40 linija isplate su uvek uključene. Mada, ovo je prilično pozitivna situacija – klađenje sa svim linijama ti podiže i kvote. Pošto ti ništa ne stoji na putu, možeš da počneš da vrtiš kolone pritiskom na dugmeSpin. Ukoliko ne voliš da stalno klikćeš, samo klikni jednom na Auto Play. Znači, zabava počinje za 3…2…1… Kreći!


Igraj kod William Hill 

Pravila

Nemoj da dozvoliš da te pravila slota obeshrabre. To što je komplikovan samo znači da predstavlja izazov. Međutim, Winter Wonders ima odlično sastavljen pravilnik koji će te provesti kroz igru:

 • Ikonica koja otvara tabelu isplata, a koja se nalazi na slotu, daće ti priliku da se upoznaš sa nagradama
 • Dobitak ti sledi kada ti izađe 3 simbola koji su isti i povezani
 • Pravilo je da se igra isključivo na 40 linija
 • Dobici se izračunavaju množenjem linijskog uloga sa linijskim dobitkom.
 • Pobedničke linije će isplatiti nagradu u smeru od kolone levo ka koloni desno, dok scatter plaća bez obzira na pravac
 • Što se tiče višestrukih dobitaka, sa višestrukih linija, saberi taj iznos i to će biti tvoja ukupna nagrada
 • Pobeda sa najvećim iznosom se kupi kada ih ima nekoliko na jednoj jedinoj liniji isplate
 • Scatter i linijski dobici se grupišu zajedno
 • Kad se dogodi kvar na softveru ili hardveru igre, sve osvojene nagrade i isplate će biti poništene, a ulozi vraćeni
 • Napomena: Pronađi William Hill uslove za korišćenje da bi se informisao o sistemu gašenja slota u slučaju da igra nije gotova, kao i vremenu nakon kojeg će ti se slot automatski ugasiti ako ga ne igraš.

Kolone i linije

Što se tiče broja kolona, Red Tiger Gaming tim je odlučio da ih bude 5 u ovom naprednom slotu. One se super uklapaju sa zanimljivom temom iz kategorije Fairy Tales. Winter Wonders okreće kolone u standardnom smeru – downward. Ovim ti se pruža mogućnost da dok igraš ovaj umirujući naslov, jednostavno samo obratiš pažnju na dobitke. Dobro pogledaj Winter Wonders simbole koji mogu da ti osvoje učestale pobede. Ono što možeš videti na ovim kolonama je 9 simbola koji sleću na njih bez posebnog redosleda i uključuju i wild i scatter simbol. Među 9 ikona se našlo mesta i za stacked wild koji može da ide preko celih kolona.


Igraj kod William Hill 


Linije koje su postavljene preko kolona u ovom Red Tiger Gaming naslovu imaju sposobnost da donose nagrade. Ovde postoji 40 linija uz čiju pomoć možeš doči do keš nagrade od 17500000 €. Svi znaju da je najbolja strategija u Winter Wonders da se odabere što više, ako ne i sve linije. Zato i ne razmišljaj o tome, Red Tiger Gaming zna šta je dobro za tebe, pa takva opcija i ne postoji. U Winter Wonders možeš očekivati da 40 dobitnih linija dodeljuju nagrade sa leva na desno. Winter Wonders ne isplaćuje retko.

Simbol sa najvećom nagradom

Ono što je bitno za tvoje pobede je da iskoristiš Golden Crown, simbol koji je ovde u suštini džekpot. Ako budeš imao sreće da ih dobiješ 5, bićeš bogatiji za 240x tvog uloga po liniji. Nadaj se da ćeš ubosti 5 simbola na jednoj od uključenih linija, jer će ti oni doneti 240 puta od linijskog uloga – iliti € u slučaju da si se kladio sa € po svakoj 40 liniji.

Detalji o simbolima

Red Tiger Gaming je ubacio ukupno 9 simbola u ovaj onlajn naslov. Pored Golden Crown o kom smo već pričali, ovaj prijatan slot takođe ima:

 • Sledeći najbolji simbol, sa 180x linijskog uloga, je Sapphire Necklace
 • Jeweled Snowflake simbol plaća 100x po liniji
 • Sa Spade, Heart, Diamond i Club figurama, tvoj ulog na liniji se uvećava 28 puta.

Posebni simboli

 • Magic Fairy wild znak
 • Free Spins scatter figurica
 • Specifična vrsta wild simbola – stacked wild: Big

Simbol pod nazivom Wild

Lako je naći wild simbol u Winter Wonders igrici – pretraži figure i nađi onu koja se zove Magic Fairy. Što se tiče ove igrice sa temom: Fairy Tales u sekciji: video, wild služi da popuni mesto jedne od 9 pločica. Promeniće bilo koju kombinaciju ikona u dobitnu. Ukoliko ga vidiš na ekranu, osvojićeš množitelj od 350x. Mada, moraćeš da izvučeš njih 5 na liniji koja je uključena.


Scatter simbol – Free Spins

Kada su u pitanju gotivni simboli u Winter Wonders, scatter je definitivno jedan od njih. Figurica je dobila ime Free Spins. Obrati pažnju na činjenicu da Winter Wonders scatter nije definisan pravilima 40 linija u smislu da dodeljuje dobitke na svim pozicijama. Fantastični Free Spins scatter će ti otvoriti igricu sa besplatnim spinovima. A koji od svih ostalih simbola to može? Ama baš nijedan. Neverovatni Free Spins scatter takođe daje signal za početak mini igre besplatnih spinova. Svako ko naleti na njega, tačno zna zašto mu ostali simboli nisu ni prineti.


Dodatne igre

Hajde da naučimo kako da izvučemo maksimum iz ovog udobnog slota.

Besplatni spinovi

Besplatni spinovi su još jedna bonus igra Winter Wonders slota koja ti omogućava da igraš Winter Wonders bez ulaganja, dok uzimaš pravi keš. Simbol Free Spins je taj koji označava početak ove runde, a u ovoj igri je i scatter. Kolone će nastaviti da se okreću 25 puta .

Da li je ovaj Red Tiger Gaming naslov video slot?

Zanimljiva grafika koju je Red Tiger Gaming ovde inkorporirao svrstava ovaj naslov u kategoriju video slotova. Oni su drugačiji od klasičnih slotova, koje zaista imaju veliki broj fanova. Međutim, razlika je čisto vizuelna. Nego šta! Ovo je video slot, a nezamršena grafika ima zanimljive animacije i muziku uobičajenu za temu: Fairy Tales.

Pozadinska muzika

Ukratko, sve u vezi sa ovim Red Tiger Gaming naslovom je u stilu teme koju nosi – Fairy Tales, pa su takvi i pozadinski tonovi. Njegova najviša nagrada – 17500000 € – u skladu je sa opštim lepim osećajem da je sve kako treba. Lepo je to što ovaj moderni slot ima Mute dugme.

Preuzimanje William Hill programa

Kao prvo, kreiraj nalog pa onda preuzmi William Hill softver kojim ćeš pristupiti mnogim Red Tiger Gaming naslovima, a među njima ti je i ovaj slot sa 5 kolona . Kada to obaviš, moći ćeš da igraš Winter Wonders u nedogled. Nemoj da čekaš, prijavi nalog na William Hill tako što ćeš kliknuti na dugme dole zatim poseti William Hill stranu na kojoj je softver koji se instalira . To te kvalifikuje za Winter Wonders top dobitak: 17500000 €.


Kratak pregled Red Tiger Gaming kompanije:

Osnovan: 2014
Delatnosti: Slot igre za računar i mobilni, Stone igre za računar i mobilni, Upravljački informacioni sistemi (MIS), IT i komunikacije
Vebsajt: http://redtigergaming.com/
Sedište: 2nd Floor, Athol House, 21a – 23 Athol Street, Douglas, IM1 1LB
Igraj kod William Hill 


Često postavljana pitanja

Ako imaš pitanja u vezi sa igranjem Winter Wonders slota, ili o uslovima korišćenja na William Hill, pogledaj sledeći deo:

RTP procenat – šta je to?

Ova cifra označava procenat isplata koje se mogu očekivati, izračunat sakupljanjem statističkih podataka o prethodnim pobedama u Winter Wonders. Na engleskom jeziku se zove RTP, što je skraćeno od Return to Player. Broj je uvek izražen u procentima, i ta brojka se u slotovima sa 40 linija obično kreće od 93% do 96%.

Koliko je visok Winter Wonders RTP

Sa procentom povraćaja od 96.29%, što je u okviru standarda za Red Tiger Gaming slotove, nije ni čudo što se Winter Wonders čini laganim za igranje.

Kako podići osvojeni Winter Wonders novac?

Prebacivanje dobitaka od Winter Wonders u tvoj novčanik nije nikakav problem. Keš koji dobiješ ide na tvoj William Hill nalog. Samo treba da izabereš kojim putem hoćeš da podigneš keš . Vidiš, ništa prostije. Treba da znaš da kada ti je potrebno bilo kakvo pojašnjenje, imaš opciju da pitaš William Hill korisnički servis.

Da li mogu da iskoristim svoju kreditnu karticu za podizanje?

Sve velike kreditne kartice se prihvataju .

Smem li iskoristiti Paypal?

U ovom momentu nije zastupljen William Hill Paypal sistem podizanja. Možda da ideš preko Skrill-a ili Neteller-a? Za one koji ne vole savremene onlajn metode plaćanja tu je transfer preko bankarskog računa.

Da li može da se igra Winter Wonders besplatno?

Nažalost, Winter Wonders besplatna igra nije trenutno dostupna.

Winter Wonders aplikacija

Zaista, možeš da uživaš u svim dobrobitima Winter Wonders malih, ali čestih isplata koristeći Winter Wonders aplikaciju. Poslušaj nas: na netu ima samo jedna William Hill aplikacija koja se skida bez plaćanja. Dakle, ne nasedaj na mutne ponude za kupovinu aplikacije na sumnjivim sajtovima.

Kratki pregled:

Winter Wonders Za: Protiv:
Nagrade:
Grafika:
Utisak:
Igranje na mobilnom:
Besplatne igre:
Wild i Scatter simboli:
Bonus igre:
Igraj kod William Hill